Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets

Double-Sided Inkjet Paper
Herätä grafiikkasi ja tekstisi henkiin kaksipuolisella Photo Quality Inkjet Paperilla. Kiitos paperin raskaamman painon, se on täydellinen molemminpuoliseen tulostukseen – etenkin, jos asiakirjassa on näkyviä kuvia. Paperin matta viimeistely antaa sille erinomaisen tuntuman, joka sopii erikoisasiakirjojen tulostukseen.
SKU: C13S400059
HINTA:
16,99 €
sis. ALV (13,70 € ilman ALV)
Varastossa
Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets
16,99 €
sis. ALV (13,70 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Laadukas lopputulos

Teet työsi huolellisesti, joten anna sen näkyä kaksipuolisella, mattapintaisella valkoisella ja 102 g/m²:n painoisella Photo Quality Inkjet Paperilla. Jos tulostaisitkin molemmille puolille, tämä sileä ja hienostunut paperi on suunniteltu tuottamaan erittäin yksityiskohtaisia, värikkäitä ja suuritarkkuuksisia kuvia sekä selkeää ja terävää tekstiä. Voit käyttää sitä muun muassa upeiden uutiskirjeiden, mainoslehtisten, esitteiden ja kotitehtävien tuottamiseen.

Optimoitu Epsonin tulostimia varten

Epsonin musteet ja paperit on suunniteltu varta vasten Epsonin tulostimia varten, ja ne takaavat parhaan mahdollisen tuloksen kerta toisensa jälkeen.

Yhteensopivuus kaikkien tulostimien kanssa

Tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä, joten kaikki voivat hyödyntää Epsonin asiantuntemusta.

Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.