Epson Device Admin

Hallitse useita tulostimia ja skannereita vaivattomasti etäältä¹. Ohjelmisto lisää tuottavuutta ja säästää kustannuksia mahdollistamalla täydellisen hallinnan, muun muassa laitteiden asennuksen, määrityksen, valvonnan, ylläpidon ja vianmäärityksen.

Valvo, analysoi ja hallitse tulostinkantaa keskitetysti yhden helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Säästä aikaa ja rahaa innovatiivisen Epson Device Adminin avulla.

Epson Device Admin helpottaa tulostin- ja skannerikannan monimutkaista hallintaa ja valvontaa. Se on yhteensopiva monien verkkotulostimien ja -skannereiden kanssa, ja sillä voi hallita kaikkea yhden kätevän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Lataa Epson Device Admin jo tänään ja ota laitteesi hallintaan.

Valvo ja hallitse verkkotulostus- ja -skannauslaitteita keskitetysti niiden kokoon katsomatta

Verkon hallinta-apuohjelmia käytettäessä työkalujen yhtenäisyys (saman työkalun käyttö eri käyttötarkoituksiin) voi säästää aikaa ja selkeyttää käyttöä. Tämän keskitetyn ratkaisun avulla yritysasiakkaamme voivat huolehtia etäasennuksesta, -määrityksestä, -valvonnasta, -ylläpidosta ja -vianmäärityksestä sekä suojata tulostus- ja kuvankäsittely-ympäristönsä. Tämä lisää yrityksen tuottavuutta, sillä asiakkaat voivat säästää aikaa ja hallita kustannuksia.

Tämän lisäksi tämä Epsonin innovatiivinen ratkaisu parantaa loppukäyttäjien tuottavuutta lisäämällä laitteiden käytettävyyttä ja ratkaisemalla ongelmat ennakoivasti. Sen avulla on myös helppo pitää kirjaa laitteista seuraamalla niiden määriä ja tyyppejä sekä niihin asennettuja lisälaitteita.

Säästä aikaa ja hallitse kustannuksia

Epson Device Adminin avulla järjestelmänvalvoja pystyy toteuttamaan laitehallinnan tarpeiden perusteella. Laitteet voidaan järjestää esimerkiksi maantieteellisen sijainnin tai laitetyypin perusteella. Pääryhmä voidaan nimetä esimerkiksi kaupungin mukaan, aliryhmät voivat liittyä kaupungissa oleviin rakennuksiin tai toimistoihin, ja rakennusten kerroksiin tai osastoihin voidaan liittää vielä muita aliryhmiä.

Yhteensopiva monien verkkotulostimien ja -skannereiden kanssa

Epson Device Admin tuki julkaisuhetkellään yli 400 verkkoon liitettävää laitetta, muun muassa laser- ja WorkForce Pro ‑tulostimia, ColorWorks, suurkokotulostimia ja skannereita. Tämä määrä kasvaa koko ajan, kun Epson tuo markkinoille lisää tuotteita.

Lisää tuottavuutta helppokäyttöisellä käyttöliittymällä

Epson Device Admin tuo käyttöön helppokäyttöisen käyttöliittymän, jolla voi suorittaa monimutkaisetkin toiminnot nopeasti. Käyttöliittymän suunnittelussa on korostettu tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä: se rajoittaa tehtävän suorittamiseen tarvittavien vaiheiden määrää ja selkeyttää ohjelmiston käyttöä.

Analysointi- ja hallintatyökalu

Valvontatoiminto kerää laitteista tietoja, ja sillä voi luoda tila- ja analyysiraportteja, joiden avulla voidaan varmistaa, että tulostusinfrastruktuurien suorituskyky pysyy edistyksellisellä ja ammattimaisella tasolla. Tietohallinto- ja tekniikkajohtajat (CIO:t ja CTO:t) voivat hyödyntää automaattisesti sähköpostitse lähetettyjä laitteiden käyttöraportteja kustannusten hallintaan tai budjetin määritykseen.

Lataa

Jos haluat hyödyntää MAKSUTONTA Device Admin ‑ohjelmistoa, voit ladata sen täältä ja lisätä välittömästi tehokkuuttasi.

Ominaisuudet

Laitekantojen vaivaton hallintaIT-päälliköt saavat Epson Device Admin ‑konsolin kautta kustakin laitteesta muun muassa verkkoyhteyteen, kulutustarvikkeiden tasoon ja painomääriin liittyviä yksityiskohtaisia tietoja. Laitteiden käytön ja tilan valvontaa voidaan tehostaa automaattisilla raporteilla ja hälytyksillä.
Suurien laitekantojen saumaton määritysOn helppoa luoda laitekokoonpanomalli yhtä laitetta varten ja kloonata se sitten saumattomasti moniin muihin laitteisiin.
Automaattiset hälytyksetJärjestelmänvalvoja voi määrittää kullekin osastolle tai toimistolle vastuuhenkilön tapahtumien tai hälytysten vastaanottamiseksi sähköpostitse.
Laaja yhteensopivuus Epsonin tuotteiden kanssaEpson WorkForce Pro ‑tulostimien, yritysskannereiden ja suurkokotulostimien EDA-yhteensopivuuden ansiosta voit nauttia kaikilla Epsonin laitteilla yhtenäisestä laitekannan hallintaelämyksestä.
Ennakoivat sähköpostihälytyksetValvo tarvikkeiden tilaa tehokkaasti parannettujen sähköpostihälytysten avulla.
Säästä rahaa ja aikaaEDA auttaa sinua säästämään aikaa, sillä se pystyy löytämään uusien laitteiden IP-osoitteet automaattisesti ja nopeasti, luomaan ryhmät ja niihin liittyvät valvontatoiminnot helposti sekä määrittämään laitteiden verkkoasetukset tai muuttamaan niitä ensimmäistä käyttöönottoa varten tai asennuksen jälkeen.
Lisää näkyvyyttä edistyksellisellä raportoinnillaBudjeteista ja käyttökustannuksista vastaaville IT-päälliköille ja tietohallintopäälliköille Epson Device Adminin edistykselliset raportointityökalut kertovat muun muassa sen, kuinka paljon laitetta on käytetty väri- ja mustavalkotulostukseen, ovatko laitteet yli- tai alikäytettyjä ja että lisääntyykö vai vähentyykö käyttö kuukausitasolla.
Vaivaton hallinta helppokäyttöisten ja edistyksellisten hallintatyökalujen ansiostaEDA sisältää edistyksellisiä hallintatoimintoja, joihin kuuluvat muun muassa mukautettava laitekannan käyttöönotto, luotettavat hälytykset, ennakoiva tarvikkeiden hallinta sekä laitekannan määritys ja valvonta. Lisää uusimmat laitteet ja ota yrityksen nykyiset käytännöt yhdessä vaiheessa käyttöön lisäämällä ne olemassa oleviin ryhmiin. Tämä säästää aikaa ja yksinkertaistaa laitteiden hallintaa.
Mukauta laitteesi muuttuviin tarpeisiinKäytä historiallisia raportteja ja tunnista mahdollisesti alikäytetyt tai erikoistoiminnoilla varustetut laitteet, joiden avulla voit vastata muuttuviin liiketoiminnallisiin tarpeisiin.
Laiteryhmien joustava hallintaLuo laiteryhmä vapaasti sijainnin, tyypin tai mallin perusteella, mikä helpottaa hallintaa ja resurssien seurantaa.
Käytä laitekantaan liittyviä tärkeitä tietoja nopeastiKatso laitteen tila, kokoonpano, hälytykset, ryhmät, tarvikkeet ja vianmääritysohjeet yhdestä näytöstä.
Supported Operating SystemsMicrosoft Windows 7 SP1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8.1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 10 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008R2 64bit, Microsoft Windows 2012/2012R2 64bit.

TULOSTAMISEN TULEVAISUUS ON LÄMMÖTTÖMÄSSÄ TEKNIIKASSA

Lasertulostinten vaihtaminen lämmöttömiin tulostimiin auttaa pienentämään energiankulutusta ja tällä tavoin myös tulostamisen ympäristövaikutuksia.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

¹ Verkkoyhteyttä tukevat, yrityskäyttöön tarkoitetut, ammattitasoiset mustesuihku- ja lasertulostimet/monitoimilaitteet, yritysskannerit ja suurkokotulostimet