UUDEN SUKUPOLVEN KUITTITULOSTIN TABLETTITELINEELLÄ

Palkittu TM-m30II-SL-sarja tarjoaa all-in-one-kuittitulostuksen tyylikkäästi ja kompaktissa koossa*

Katso video
Näytä tuote
MPOS-TUOTERATKAISUT

Tukena haasteissa

mPOS-ratkaisuista on tullut keskeinen työkalu pop-up-myymälöille, erikoisliikkeille, ravintoloille ja baareille, jotka haluavat tarjota asiakkaille vaivattoman ja mieleenpainuvan ostokokemuksen.

Epsonin ratkaisut voidaan yhdistää tabletteihin ja mobiililaitteisiin, ja ne mahdollistavat kuittien tulostamisen eri puolilla liikettä. Niissä on myös monipuolinen käyttöjärjestelmien tuki.

We understand the ever-changing demands of today’s hospitality environments, and how more efficient mPOS is essential to customer satisfaction and your business growth.

Mikä liiketoimintahaasteesi onkaan, Epson voi tarjota älykkään, toimivan ja tyylikkään mPOS-ratkaisun, jonka avulla voit parantaa asiakaspalvelua ja sujuvoittaa omaa työtäsi.

Suunniteltu kannettavaan käyttöön ja takaamaan hyvät yhteydet

Ostoskatujen erikoisliikkeisiin ja boutique-myymälöihin, pieniin ravintoloihin, baareihin, kahviloihin ja herkkukauppoihin. Niille, jotka arvostavat vaivattoman ostokokemuksen takaavia langattomia yhteyksiä (mm. tablettien ”Sync and Charge” -toiminto).

Lisäetua saadaan myös siitä, että mPOS-tulostimeen on mahdollista yhdistää muita oheislaitteita. Tyylikäs ja kompakti rakenne, joka sopii saumattomasti kaikenlaisiin työympäristöihin. Testattu ja hyväksi todettu laatu ja luotettavuus.

Pop-up-myymälät

Näyttää hyvältä myyntipisteessä

Väliaikaisiin vähittäismyymälöihin ja ruokapaikkoihin, joissa vaatimuksena on keskeytymätön ja luotettava palvelu. Erinomaiset liitäntävaihtoehdot, jotka vastaavat mPOS-asiakkaiden järjestelmävaatimuksiin, mukaan lukien tablettien ”Sync and Charge” -toiminto.

Käyttäjät hyötyvät myös tyylikkäästä ja käytännöllisestä rakenteesta, pienestä tilantarpeesta sekä äärimmäisestä luotettavuudesta, jonka takaa Epsonin hyväksi todettu ja luotettu laatu.

Ruoka-autot

Toimii myös vaativissa työympäristöissä

Niille, jotka tarvitsevat edullisen, helppokäyttöisen ja tutun tablettipohjaisen järjestelmän. Pieni tilantarve, kestävä ja luotettava. Niille, jotka haluavat päästä eroon jonoista ja saada työnteon sujumaan jouhevammin.

Kioskit

Lyhentää odotusaikoja ja pitää toiminnan käynnissä

Pikaruokaravintoloiden noutopuolelle, itsepalvelukassoille, itsepalveluperiaatteella toimiviin lippuautomaatteihin. Käyttäjät tarvitsevat erittäin luotettavan ja kestävän ratkaisun, joka on kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen. Ratkaisu, joka on helppo sovittaa jo olemassa olevaan kioskiin. Paperin loppumisesta ilmoittava tunnistin, joka mahdollistaa valvomattoman käytön.

Löydä paras mPOS-ratkaisu yrityksellesi

Epsonin ratkaisut voidaan yhdistää tabletteihin ja mobiililaitteisiin, ja ne mahdollistavat kuittien tulostamisen eri puolilla liikettä. Niissä on myös monipuolinen käyttöjärjestelmien tuki. Ymmärrämme myös nykypäivän hotelli- ja ravintola-alan jatkuvasti muuttuvat vaatimukset ja sen, miten tärkeä tehokas mPOS-järjestelmä on asiakastyytyväisyyden ja liiketoiminnan kasvun kannalta.

Mikä liiketoimintahaasteesi onkaan, Epson voi tarjota älykkään, toimivan ja tyylikkään mPOS-ratkaisun, jonka avulla voit parantaa asiakaspalvelua ja sujuvoittaa omaa työtäsi.

Kuittitulostimet

TM-m-sarjan kuittitulostimet on suunniteltu mPOS-järjestelmää ajatellen, ja niissä on virtaviivainen, kompakti teollinen muotoilu, joka täydentää saumattomasti moderneja tabletteja ja älylaitteita.
TM-m30II-SL on tyylikäs all-in-one mPOS-ratkaisu, joka integroi tablettitelineen toiminnallisuuden mukavuutta ja tilansäästöä varten, tehden siitä ihanteellisen valinnan tehokkaisiin mPOS-asennuksiin.

Kannettavat kuittitulostimet

Nämä akulla toimivat kevyet ja kannettavat mPOS-kuittitulostimet auttavat edistämään tapahtumien tehokasta suorittamista vähittäismyynnin sekä hotelli- ja ravintola-alan ympäristöissä. Mahdollistavat langattoman tulostuksen Bluetoothin tai Wi-Fi:n kautta tableteilta tai muilta kannettavilta laitteilta. Nämä ratkaisut voivat tukea pöydässä tulostamista hotelli- ja ravintola-alalla, jonojen purkamista sekä vähittäismyynnissä että hotelli- ja ravintola-alalla tai yksinkertaisesti maksun vastaanottamista missä tahansa.

Asiakasnäyttö

Paranna yrityksesi viestintää ja kampanjoiden näkyvyyttä näillä tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä asiakasnäytöillä, jotka on helppo ottaa käyttöön.

Älykkäitä tekniikoita

Luotettavien mPOS-tuotteiden, -apuohjelmien ja -toimintojen valikoimamme takaa, että myyntipistetarpeesi täyttyvät myös liiketoiminnan kasvaessa. Tuotteissamme on joitakin markkinoiden johtavia ominaisuuksia, jotka toimivat saumattomasti yhteen laitteistojemme kanssa tehokkuuden parantamiseksi.

Tapaustutkimuksia

Tutustu laajaan valikoimaan tapaustutkimuksia, jotka sisältävät tietoa Epsonin tuotteista ja ratkaisuista sekä markkinatrendeistä.

Uutiset

Pysy ajan tasalla Epsonin viimeisimmistä uutisista ja löydä päivityksiä uusimmista Epson-tuotteista.

Tarvitsetko lisätietoja?

Etsi kaikkien mPOS-tuotteidemme teknisiä oppaita, ohjelmistoja ja lisätietoja.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.