RATKAISUJA YRITYKSILLE

Muuta tapaasi työskennellä älykkään tekniikkamme avulla – säästät aikaa ja rahaa, ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

KATSO VIDEO
RATKAISUJA YRITYKSILLE

Tekniikkaa, joka on yritykselle hyväksi


Tämän päivän nopeatempoisessa yritysmaailmassa tarvitset tekniikkaa, joka tuottaa tuloksia, auttaa työntekijöitä työskentelemään tehokkaammin sekä toimii saumattomasti ja luotettavasti.

Tiedämme myös, että budjetteja kiristettäessä on tärkeää saada rahalle vastinetta. Epson täyttää kaikki nämä tarpeet. Anna tekniikkamme auttaa sinua ylittämään budjetin rajoitukset, työskentelemään tehokkaammin ja pysymään kilpailukykyisenä.

Fiksumpaa työntekoa

Nauti nopeasta tulostuksesta, heijasta esityksesi vaivattomasti, skannaa ja tulosta toimiston ulkopuolella sekä hyödynnä innovatiivisia ratkaisuja, kuten lisättyä todellisuutta. Epsonin tekniikan ansiosta se on yksinkertaista, joten voit käyttää enemmän aikaa liiketoimintaan ja vähemmän aikaa tekniikan ylläpitoon.

Edulliset kokonaiskustannukset

Epsonin tekniikka voi säästää rahaa päivittäin ja sujuvoittaa työtapoja hallinnoitujen tulostuspalvelujen (esim. Print365) avulla. Työntekijät voivat näin keskittyä luovuuteen ja yhteistyöhön – kustannuksista huolehtimatta.

Työntekijöiden mielenkiinnon ylläpitäminen

Tarjoa työntekijöille näppäriä uusia keinoja jakaa tietoja ja saada enemmän aikaan Epsonin ratkaisujen avulla. Tuottavuus kasvaa, kun työkalut ovat mielenkiintoisia ja ne tukevat työskentelyä saumattomasti.

Auta turvaamaan planeettamme tulevaisuus

Epson ymmärtää, miten tärkeää on säilyttää vihreä planeetta tuleville sukupolville.

Huolto ja tuki

Lue lisää asiakkaan tiloissa tehtävästä huollosta ja Epsonin takuusta.

Vuokraratkaisut

Lue lisää siitä, miten voit saada etuja vuokraamalla Epson-tuotteen.

Ohjelmistoratkaisut

Näe kaikki ohjelmistoratkaisumme ja kumppaniemme toimittamat ratkaisut sekä niiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

Muunna mikä tahansa liiketoimintaympäristö

Vähennä tulostuskustannuksia

WorkForce Pro RIPS ‑tulostimiemme avulla voit tehostaa tuottavuutta pienentämällä tarvikekustannuksia ja lyhentämällä tulostimen kunnossapitoaikaa, ja työskennellä näin keskeytyksettä. Kun vaihdat lasertulostimesta mustesuihkutulostimeen, voit vähentää energiankulutusta jopa 96 prosenttia, jätteiden määrää jopa 99 prosenttia⁴ ja hiilidioksidipäästöjä₂ jopa 92 prosenttia⁵ nopeudesta tai laadusta tinkimättä.

Työskentele matkalla

Tulosta, skannaa ja heijasta matkalla erittäin kevyillä, pienikokoisilla mobiiliskannereilla, -tulostimilla ja -näyttöratkaisuilla.

Anna tiedon kulkea

Hallitse, käsittele ja reititä asiakirjat tehokkaasti skannausratkaisuilla, jotka voidaan määrittää nimeämään ja järjestämään saapuvat asiakirjat automaattisesti. Voit käsitellä nopeasti tukostunnistimen ohituksen avulla vaikeita materiaaleja, kuten kirjekuoria ja tarralappuja. Lisäksi Discproducersin avulla tietoja voidaan tallentaa CD-, DVD- ja BD-muotoihin, jotka kestävät jopa 100 vuotta ilman uudelleenkirjoitusta.

Järjestä toimistosi

Tuota vahvoja, kestäviä tarroja monenlaisille tarranauhoille erivärisin tekstein. LabelWorks-tarratulostimet auttavat varmistamaan, että raportit, materiaalit, resurssit, tiedostot ja kaapelit merkitään oikein ja että ne on helppo löytää.

Tulosta suuria määriä nopeasti

Tulosta laadukkaita asiakirjoja jopa 100 kuvaa/min nopeudella luotettavalla ja ympäristöä säästävällä WorkForce Enterprise A3 -värimonitoimitulostimella, johon voi asentaa myös viimeistelijän. Se soveltuu hyvin pienille työryhmille ja osastojen tarpeisiin.

Tee jokaisesta sisällöstä tärkeä

Uudista yrityksen esitykset tehokkailla mutta edullisilla EB-5500-sarjan kiinteästi asennettavilla projektoreilla. 5 500 lumenin valovirran ja yhtä kirkkaan valkoisen ja värillisen valon tehon ansiosta voit esittää kuvasi vaihtelevissakin valaistusolosuhteissa – jopa kolme kertaa kirkkaammin kuin kilpailevilla yksisiruisilla DLP-malleilla³.

Osallistu ja tee yhteistyötä entistä tehokkaammin

Näyttöratkaisujemme avulla työntekijöiden on helppoa käsitellä asiakirjoja yhdessä, jakaa tiedostoja ja lisätä yhteistyötä kokouksissa. Näytön koko voidaan skaalata jopa 100 tuumaan asti lähes kaikenkokoisissa huoneissa, joten kaikki läsnäolijat näkevät kaiken tarkasti ja pystyvät viestimään, jakamaan tietoja ja keskustelemaan Full HD -tarkkuudella ilman tietokonetta.

Näyttöratkaisujemme avulla työntekijöiden on helppoa käsitellä asiakirjoja yhdessä, jakaa tiedostoja ja lisätä yhteistyötä kokouksissa. Näytön koko voidaan skaalata jopa 100 tuumaan asti lähes kaikenkokoisissa huoneissa, joten kaikki läsnäolijat näkevät kaiken tarkasti ja pystyvät viestimään, jakamaan tietoja ja keskustelemaan Full HD -tarkkuudella ilman tietokonetta.

SKANNERIT

PROJEKTORIT

MUUT TUOTTEET

Tapaustutkimuksia

Tutustu laajaan valikoimaan tapaustutkimuksia, jotka sisältävät tietoa Epsonin tuotteista ja ratkaisuista sekä markkinatrendeistä.

Uutiset

Pysy ajan tasalla Epsonin viimeisimmistä uutisista ja löydä päivityksiä uusimmista Epson-tuotteista.

TULOSTAMISEN TULEVAISUUS ON ENERGIATEHOKKAASSA KYLMÄMUSTESUIHKUTEKNIIKASSA

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

¹ Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteiden ensimmäisen sarjan tulostusnopeutta yön jälkeen verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.

² Musteyksikön tulostuskapasiteetti on noin 84 000 sivua. Todellinen riittoisuus vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield. Huomaa, että aloitusmustepaketissa on tarpeeksi mustetta vain tulostimen käyttöönottoa varten. Normaalia käyttöä varten tulee laitteeseen hankkia uutta mustetta.

³ Värikirkkaus (värivaloteho) kirkkaimmassa tilassa IDMS 15.4 -standardin mukaisesti kolmannen osapuolen laboratorion mittaamana. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Epsonin myydyimmät 3LCD-projektorit verrattuina myydyimpiin yhden sirun DLP-projektoreihin PMA Researchin joulukuusta 2015 marraskuuhun 2016 kokoamien myyntitietojen perusteella.

⁴ Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.

⁵ Raakamateriaalien erottamisen ja käsittelyn sekä tarvikkeiden valmistuksen perusteella. Epsonin menetelmällä testattuna: 1. Laskelmassa ovat vain CO₂-päästöt ilmaston lämpenemiseen vaikuttavana ympäristökuormituksena. 2. Laskelman tulokset perustuvat omaan ilmoitukseen (kolmannen osapuolen vahvistusta ei ole saatu). 3. Käytämme CO₂-kerrointa (kg CO₂ / yksikkö), joka on julkaistu JEMAI-tietokannassa LCA Pro.

⁶ 45–55 sivun minuuttinopeudella tulostavat lasertulostimet kuluttavat tyypillisesti 1 500 W. WorkForce Enterprisen virrankulutus on 180–320 W, ja sen tulostusnopeus on jopa 100 kuvaa/min.

⁷ Suurin osuus vähintään 500 lumenin projektorimarkkinoista. (Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2016.)

⁸ Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.