TYÖPAIKAN SKANNAUS­RATKAISUT

EPSONIN YRITYSSKANNERIT

Kuvittele Epson osana liiketoimintaasi

Skannerit ovat olennainen osa mitä tahansa liiketoimintaa – niiden avulla fyysiset tiedot voidaan muuntaa hallittavaksi ja suojatuksi digitaaliseksi sisällöksi. Epson on kehittänyt markkinoiden laajimman skannerivalikoiman vastaamaan eri alojen välisiin muuttuviin vaatimuksiin – tämä mahdollistaa korkealaatuisten kuvien ja asiakirjojen taltioimisen mahdollisimman helposti ja nopeasti.

Taltioi, muunna ja jaa skannattuja tietoja helposti organisaation sisällä. Hyödynnä edistyneitä kuvankäsittelyominaisuuksia, joiden avulla voit saumattomasti tallentaa korkealaatuisia kuvia työnkulkuusi, niin yksinkertaisiin asiakirjojen arkistointijärjestelmiin, pilvipalveluihin kuin yrityssisällön hallintaratkaisuihinkin.

Tarjoamme skannerin juuri sinun tarpeisiisi – eri mallit vähentävät merkittävästi asiakirjojen taltioinnin ja tallentamisen vaiheita ja tukevat monenlaisia sovelluksia eri aloilla ja liiketoimintaympäristöissä.

Yksinkertaiset digitointiratkaisut

Epsonin yksinkertainen skannausprosessi sopii erinomaisesti organisaatioille, joilla on säännöllinen skannaustarve, ja se auttaa säästämään aikaa ja työskentelemään tehokkaammin haluamassasi kokomuodossa.

Olitpa sitten skannaamassa postimerkin kokoisia kuvia tai A0-kokoisia sinikopioita, kuva on helppo taltioida suurella tarkkuudella ja toistaa lähes missä tahansa koossa.

Jopa kaikkein pienimmät löytämäsi kuvat voidaan taltioida niin yksityiskohtaisesti, että ne voidaan tulostaa helposti suuressa koossa.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan Epsonin helppokäyttöisten tallennusratkaisujen avulla voit helposti skannata eri kohteisiin:

Joustava skannaus

Skannaa suoraan skannerin kosketusnäyttöä käyttäen ja luo mukautettavia esiasetuksia ja asetteluja ilman tietokonetta. Mahdollisuus myös skannata ja jakaa käyttämällä PC- tai Mac-tietokonetta, jossa on Epson ScanSmart -ohjelmisto, tai puhelinta tai tablettia, jossa on Epson Smart Panel -sovellus.

Epsonin kehittynyt taltiointi

Vaativiin skannausvaatimuksiin ja korkean tuotosmäärän ympäristöihin sopiva Epsonin kaksivaiheinen skannausprosessi taltioi ja lajittelee asiakirjat sekunneissa ennalta määrittämiesi parametrien ansiosta. Mukana tulevat TWAIN-, ISIS- ja WIA-ohjaimet tai ohjelmiston lisälaajennukset mahdollistavat saumattoman integraation haluamiisi asiakirjanhallintajärjestelmiin, työnkulkujärjestelmiin ja pilvipalveluihin:

Apua tekniikasta

Epsonin skannerit auttavat kaikissa skannaustarpeissasi tarjoamalla vaikuttavaa digitaalista sisältöä:

Etsi tuotteesi

A4-SKANNERIT

A3-SKANNERIT

SEKKI

ERITTÄIN TARKKA

SUURKOKO

KANNETTAVA

Lue lisää muista yrityskäyttöön tarkoitetuista skannereistamme

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.