EPSONIN HYBRIDITYÖSKENTELYRATKAISUT

Nykyaikaisten liiketoimintaympäristöjen edelläkävijä

Lataa esite
Katso video
Epsonin hybridityöskentelyratkaisut

Hybridityöskentelytilat ovat muokanneet tapaamme työskennellä

Tästä syystä on erittäin tärkeää yhdistää fyysiset tilat, teknologiat, laitteet ja yhteistyöalustat, jotta voidaan saada paras mahdollinen osallistujakokemus hybridiympäristöissä.

Kokouksiin osallistuminen sijainnin mukaan:

33 %: perinteiset kokoustilat

26 %: etäosallistuminen kotoa käsin

24 %: etäosallistuminen toimistolta käsin

17 %: muut kuin perinteiset kokoustilat
(kahvilat, pienryhmätilat jne.)

Lähde: ”UNDERSTANDING ENTERPRISE AV Meeting Room End-User Perspectives Western Europe & US”. Julkaisija: Futuresource Consulting Ltd. helmikuu 2022.

Epsonilta löytyy hybridityöskentelyratkaisu kaikenlaisiin kokouksiin ja kokoustiloihin

Hybridityöskentely tukee liiketoimintaa

Tehokasta yhteistyötä

Dynaamisempaa liiketoimintaa

Helpota yhteistyötä ja paranna liitettävyyttä kokoustiloissa

Uudenlaisten yritysprojektorien ja laadukkaiden valkokankaiden avulla saat viestisi helposti esille kokoushuoneisiin, istuntosaleihin tai auditorioihin. Toisin kuin paneelinäytöissä, projektoreissamme on vapaasti säädettävä kuvakoko, ja niiden ansiosta yleisö näkee kuvan kirkkaana, värikkäänä ja yksityiskohtaisena mistä tahansa.

ALR-valkokankaat

ALR-valkokankaat (ambient light rejecting) tarjoavat suuren kontrastin näytön heijastamalla ja ohjaamalla projektorin valoa kohti katsojaa ja torjumalla ympäristön valoa. ALR-kankaat tarjoavat kirkkaan, värikylläisen ja tarkan kuvan jopa erittäin valoisissa ympäristöissä.

Visuaalisen teknologian huippuosaamisen edelläkävijä

Menestyminen visuaalisen viestinnän muuttuvassa maailmassa edellyttää sitä, että kaikissa ympäristöissä näytetään aiempaa kirkkaampia, näyttävämpiä ja luovempia kuvia. Siksi teemme kovasti töitä kehittääksemme innovatiivisia ja monipuolisia ratkaisuja, jotka vievät kuvapinnan heijastamisen uusiin ulottuvuuksiin.

Sitoutumisemme tuotteiden laatuun, tekniikkaan ja kumppaneihin sekä tarjoamamme erinomainen asiakaspalvelu ja tuki ovat syy, miksi olemme olleet projektorivalmistajien markkinajohtaja maailmassa jo vuodesta 20018.

Epsonin projektorit ovat älykäs ja tehokas ratkaisu niin opetuksessa ja taidegallerioissa kuin digitaalisissa infonäytöissä ja yritystilaisuuksissakin. Laitteet voivat olla organisaation omassa omistuksessa tai tiettyyn esityskäyttöön vuokrattuina.

Luonnolliset värit

Epsonin edistyksellisimmät projektorit hyödyntävät 3LCD- ja 4K-skaalaustekniikkaa, ja ne heijastavat eloisaa ja selkää kuvaa jopa kirkkaasti valaistuissa tiloissa.

Epsonin projektoreiden ytimen muodostaa optinen 3LCD-koneisto, joka varmistaa, että värit ovat täyteläisiä, luonnollisia ja jopa kolme kertaa kirkkaampia kuin yksisiruisilla DLP-projektoreilla9.

Epsonin edistyksellinen 4K-kuvanparannustoiminto lisää näytön tarkkuutta ja skaalaa sisältöä. Näin jokainen yksityiskohta näkyy erittäin selkeästi, mikä auttaa yleisöä osallistumaan ja innostumaan sisällöstä aiheesta riippumatta.

Kuvakoolla on väliä

Työskentely liian pienen näytön ääressä on tuskin kenenkään valinta. Se ei ole hyväksi silmille ja voi heikentää näytöllä näkyvän sisällön laatua.

Samoista syistä myös kokoustilaan tarvitaan tilan kokoon sopiva näyttökoko. Epsonin projektorit ylittävät tietokonenäytöille asetetut vastaavat terveys- ja turvallisuusstandardit. (EU-direktiivi 90/270/ETY – Näyttölaitteet).

Näytön koko on vapaasti säädettävissä, ja yhdessä Epsonin projektorien toimintojen kanssa on helppo varmistaa, että näytettävä sisältö näkyy riittävän suurena, on laadukasta ja näkyy selkeästi kaikille ottaen huomioon sen, miltä etäisyydeltä näyttöä katsellaan. Näin kaikilla kokouksen osallistujilla on samat mahdollisuudet jakaa sisältöä ja osallistua.

Uutiset

Pysy ajan tasalla Epsonin uusimmista uutisista ja tulossa olevista tuotteista ja tuoteuudistuksista.

Asiakkaamme

Tutustu moniin erilaisiin asiakkaisiimme ja löydä tietoa Epsonin tuotteista ja ratkaisuista sekä markkinatrendeistä.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7 Aberdeen Research

8 2001-2022, 500 lumenin ja sitä suuremmat, pois lukien kuvaruuduttomat televisiot, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4.

9 Värikirkkaus (värivaloteho) kirkkaimmassa tilassa IDMS 15.4 -standardin mukaisesti kolmannen osapuolen laboratorion mittaamana. Värikirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Epsonin myydyimmät 3LCD-projektorit verrattuina myydyimpiin yhden sirun DLP-projektoreihin NPD:n tammikuusta 2022 joulukuuhun 2022 kokoamien myyntitietojen perusteella.