PELAAMINEN KOTONA

Muuta jokapäiväistä elämääsi ja tuo pelielämykset kotiisi Epsonin projektoreilla. Pelaatpa verkossa tai haastatpa perheesi ja ystäväsi rentoon peliin, nosta pelaaminen uudelle tasolle suurella näytöllä.

PELAAMINEN KOTONA

Epson ja SEGA yhdistävät voimansa Sonic Frontiers™ ‑pelin julkistamisessa

Epson ja SEGA tekevät yhteistyötä SEGAn uuden Sonic Frontiers™ ‑pelin julkistamisessa. Avoimen alueen peliä tähdittää Sonic the Hedgehog eli Sonic-siili.

Astu nopean toiminnan, seikkailun ja mysteerien maailmaan, seikkaile viidellä Starfall-saarella ja pidä hauskaa Epson-projektoreiden avulla.

Mikä on 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 ei ole pelkkä resoluutiomääritys. Se kattaa kaikki kuvan suorituskykyyn vaikuttavat tekijät, mukaan lukien värin ja valkoisen kirkkauden, kontrastin, HDR10:n, väriprosessoinnin sekä kyvyn 4K-sisällön vastaanottamiseen, käsittelyyn ja projisointiin. Näytettävä sisältö on tämän ansiosta luonnollisempaa ja laadultaan Full HD ‑tarkkuutta parempaa.

Kirkkaampaa ja eloisaa pelaamista

Valkoisen valon kirkkaus ei yksistään herätä joka päivä näkemiäsi värejä eloon. Siksi Epsonin projektorien 3LCD-tekniikka tuottaa yhtä paljon valkoista ja värillistä valoa. Miksi tyytyä haaleaan ja elottomaan näyttöön? Koe eloisa ja luonnollinen kuva Epsonin projektoreilla.

Koolla on väliä

Muuta jokapäiväistä elämääsi ja tuo pelielämykset kotiisi Epsonin projektoreilla. Pelaatpa verkossa tai haastatpa perheesi ja ystäväsi rentoon peliin, nosta pelaaminen uudelle tasolle suurella näytöllä. Voit vangita kaikkien huomion 300 tuuman vaikuttavalla näytöllä ja tuoda perheen ja ystävät yhteen kokemaan unohtumattomia hetkiä.

Säädä kuvaa helposti

Projektoria pitäisi voida mielestämme käyttää yhtä helposti kuin televisiota. Siksi nämä projektorit on nopea asentaa, ja niillä voidaan heijastaa välittömästi lähes mille tahansa pinnalle. Trapetsikorjauksen avulla käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, ja pitkäikäisen valonlähdeteknologian ansiosta voit nauttia viihde-elämyksistä vuosien ajan.

Täyteläinen mustan kontrasti

Jopa 2 500 000:1-kontrastisuhde takaa optimaalisen kuvanlaadun tarkoilla varjostuksilla ja syvillä mustan sävyillä.

Nosta pelikokemus uudelle tasolle

Yhteensopivat projektorit

Satunnainen pelaaja

4K PRO-UHD -pelaaminen

4K / 120 fps -pelaaminen

1 4K-skaalaustekniikka kaksinkertaistaa Full HD -tarkkuuden siirtämällä kutakin kuvapistettä diagonaalisesti. Tarkkuus on 3D-tilassa Full HD.

2 Katso tekniset tiedot. Syöttöviivemittaukselle ei ole virallista standardia, ja tämä mittaus tehdään Epsonin määrittämän menetelmän perusteella. Huomaa, että jokainen valmistaja mittaa syöttöviiveen itsenäisesti omilla menetelmillään, ja siksi sitä suositellaan käytettäväksi viitteenä. Projektorin tuloviive vaihtelee tulosignaalin eron, asetusolosuhteiden jne. seurauksena.

3 Vain EH-LS11000W/EH-LS12000B

©SEGA. Kaikki oikeudet pidätetään. SEGA on rekisteröity Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastossa. SEGA, SEGA-logo ja SONIC FRONTIERS ovat SEGA CORPORATIONin tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit, logot ja tekijänoikeudet ovat omistajiensa omaisuutta.