Pakkaus- ja kuormalavaratkaisut

Epson-robotit voivat pakata ja kuormata lavalle jopa erittäin helposti särkyviä komponentteja.

Pakkaus ja kuormaaminen

Nykyaikainen pakkaaminen vaatii suurta joustavuutta pakkauslinjoissa. Päätavoitteena on lyhentää tuotteiden vaihtoaikoja ja ylläpitää samalla korkeita turvallisuusstandardeja prosessin aikana. Epsonin roboteilla on kaikki hallinnassa. Ne voivat pakata ja kuormata lavalle jopa erittäin helposti särkyviä komponentteja. Kuljetinjäljityksen avulla robotti voi myös tarttua komponentteihin ja asettaa ne liikkuviin kuljetinhihnoihin. Tässä prosessissa kamera tai anturi havaitsee esineet.

Asiakkaamme

Tuotteet

Nykyaikaisten automaatioratkaisujen on täytettävä joitakin yksinkertaisia vaatimuksia – niiden on oltava mahdollisimman nopeita, pieniä ja edullisia. Epsonilla on tarjottavanaan laaja valikoima erittäin nopeita ja tarkkoja teollisuusrobotteja.

Käyttökohteet

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä

Varmista, että tuotantolinjasi on parasta laatua

Epsonin robottijärjestelmät: tarkkoja, nopeita ja luotettavia

Robottimme kuormaavat lavalle, sahaavat, jauhavat, poraavat, hiovat, kokoavat, liikkuvat ja rakentavat yhdessä. Ne toimivat tarkasti ja uskomattoman nopeasti näissä ja monissa muissa tehtävissä – usein jopa 24 tuntia päivässä. Tuotevalikoimamme sisältää yhden maailman laajimmista SCARA-mallivalikoimista, 6-akseliset robotit, ohjaimet ja ohjelmistot.