Väri­tarratulostin

Tehosta värillisten tarrojen tuotantoa

Nyt voit tulostaa helposti laadukkaita, mukautettuja värillisiä tarroja, lippuja ja etikettejä yrityksesi omissa tiloissa silloin, kun niitä tarvitset. Väritarroja tarpeen mukaan tulostavat mustesuihkutulostimet poistavat lämpötulostuksen perinteiset ongelmat. Ei enää viivästyksiä, häiriöitä, jätettä tai vaivaa. Ei enää esipainettujen tarrojen varastoa, tuotantokatkoksia, menetettyjä tilauksia tai myöhästyneitä toimituksia.

Väritarratulostimet

Esittelyssä uudet Colorworks C6000- ja C6500-sarjat

Tulosta pitkäikäisiä mukautettuja tarroja nopeasti ja helposti. Tuota korkealaatuisia (1200x1200dpi) mukautettuja tarroja kerta toisensa jälkeen. C6000 tarjoaa jopa 4 tuuman tulostusleveyden ja C6500 tulostaa jopa 8 tuuman tarrat. Optimoi työnkulut ainutlaatuisella sisäänrakennetulla kuorijallamme.

LCD-näyttö ja ohjauspaneeli

Värillinen ohjauspaneeli, jossa on intuitiivinen valikko, jonka avulla käyttäjät pääsevät käyttämään tulostin- ja verkkoasetuksia. Lisää tulostimen hallintaa nopealla ja itäkäyttöisellä tavalla

Käyttöpaneeli

Helppokäyttöinen paneeli, jolla voit tarkastaa ja poistaa paperitukokset, ja se on myös aina loistava pääsy tulostinpäähän

Kaksisuuntainen irrotettava kansi

Tämä ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa materiaalin lataamisen tai poistamisen helposti missä tahansa ympäristössä

Integroitu peeler

Tämä väritarratulostimen ainutlaatuinen ominaisuus on helppo asentaa tuotantolinjoihin, ja se tekee tuotteesta kokonaisvaltaisen ratkaisun.

Helposti saatavilla olevat mustekasetit

Pienikokoiset ja helposti asennettavat 80 ml:n värikasetit, joissa on Epsonin oma Ultrachrome® DL -muste sisällä, antavat loistavia tuloksia

Sovellukset

Teollisuudesta ja myymälöistä apteekkeihin, terveydenhuoltoon ja lipunmyyntiin – ColorWorks-valikoimasta löydät tuotteen, jonka avulla voit joustavasti tulostaa haluamasi tarrat silloin, kun niitä tarvitaan. ColorWorks C6000 -sarja, C6500-sarja, C7500-sarja, C3500 ja C831 sopivat hyvin myös yrityksille, jotka haluavat tulostaa kemikaalialan uusimmat GHS (Globally Harmonised System) -merkintästandardit täyttäviä tarroja.

Tuotanto (tuotetarrat)

Epsonin väritarratulostimet tehostavat varastonhallintaa, helpottavat tuotteiden tunnistamista ja parantavat asiakaspalvelua, joten ne soveltuvat erittäin hyvin valmistajille, jotka tuottavat pieniä määriä mutta joilla on laaja tuotevalikoima.

Tuotanto (toiminnalliset tarrat)

Epsonin väritarratulostimet tehostavat varastonhallintaa, helpottavat tuotteiden tunnistamista ja parantavat asiakaspalvelua, joten ne soveltuvat erittäin hyvin valmistajille, jotka tuottavat pieniä määriä mutta joilla on laaja tuotevalikoima.

Kemikaalitarrat (GHS)

ColorWorks-tarratulostimissa käytettävät pigmenttimusteet tuottavat yhdessä PE Matte -tarratulostusmateriaalin kanssa GHS-kemikaalitarroja, jotka vastaavat täysin BS5609-sertifioinnin vaatimuksia.

Vähittäismyynti

Epsonin nopeita, luotettavia ja joustavia väritarraratkaisuja voi käyttää monenlaisiin vähittäismyynnin tulostustarpeisiin, kuten hylly-, hinta- ja kampanjatarrojen sekä omassa myymälässä valmistettujen tuotteiden etikettien tulostamiseen.

Lipunmyynti

Kätevien väritarratulostimiemme avulla voit tarpeen mukaan tuottaa pääsylippuja, joissa on räätälöity markkinointiviesti, tai henkilökortteja, joissa on vierailijan valokuva.

Terveydenhuolto

Terveydenhuollon tarrojen värit helpottavat elintärkeiden tietojen huomaamista ja vähentävät sairaaloiden toiminnan riskejä – ja ennen kaikkea parantavat hoitotuloksia sekä potilasturvallisuutta.

Elintarvikkeet ja ateriapalvelut

Epsonin väritarratulostimet auttavat elintarvikkeiden valmistajia ja jälleenmyyjiä tuottamaan omien tarpeidensa mukaisia, erottuvia tarroja. Tarroilla voi myös mukauttaa elintarviketuotteita ja lisätä bränditietoisuutta.

Arvokasta väriä tarvittaessa

Software

Simple, intuitive software

COLORWORKS CO2-LASKURI

Ota selville ympäristöhyöty siirtyessäsi käyttämään ColorWorks-tarratulostusta tarpeen mukaan

Tapaustutkimuksia

Tutustu laajaan valikoimaan tapaustutkimuksia, jotka sisältävät tietoa Epsonin tuotteista ja ratkaisuista sekä markkinatrendeistä.

Uutiset

Pysy ajan tasalla Epsonin viimeisimmistä uutisista ja löydä päivityksiä uusimmista Epson-tuotteista.

Find out more about our Colour Label Printer range

Merkintäratkaisumme ovat saatavilla kaikissa ko'o'issa

Tutustu monipuolisiin etikettitulostimiimme

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

¹ Koskee vain malleja CW-C6000PE ja CW-65000PE.