ODOTA ENEMMÄN PROJEKTORILTASI

Ota selvää, kuinka paljon joustavampi Epson-projektorisi voisi olla ohjelmistoratkaisujemme avulla.

EPSONIN PROJEKTORIOHJELMISTO

Saat enemmän irti näytöstäsi

Anna näyttöratkaisusi saavuttaa täysi potentiaalinsa

Epsonin asiantuntevien ohjelmistoratkaisujen avulla saat kaiken hyödyn projektoristasi ja voit hyödyntää mahdollisuuksia täysipainoisesti ja tehostaa laitteen hallintaa. Maailman johtavana¹ projektorivalmistajana ymmärrämme tarpeen oikeille näyttöratkaisuille, joiden avulla voit pitää esityksiä haluamallasi tavalla ja haluamassasi paikassa helposti ja tehokkaasti.

Epsonilla tiedostamme, että inspiroivat esitykset ja luennot kulkevat käsi kädessä innovatiivisten ratkaisujen kanssa. Siksi olemme kehittäneet dynaamisen valikoiman kehittyneitä projektorityökaluja. Halusitpa hallita useita projektoreja tai työskennellä dynaamisemmin, nämä ratkaisut optimoivat yrityksesi tuottavuuden ja antavat sinulle mahdollisuuden luoda parhaat työsi ja ideasi.

Langaton suoratoisto ja jakaminen

Epsonin iProjection-sovellus

Windows, Mac, iOS, Chromebook ja Android

iProjection on täydentävä langaton näyttöohjelmisto, joka on suunniteltu BYOD-luokkahuoneisiin sekä kokous- ja työtiloihin.

iProjection-sovellus iOS:lle/Androidille

iProjection-sovellus Windowsille/Macille

Epsonin iProjection-sovellus Chromebook-laitteille

Jaa Chromebook-laitteen sisältöä näyttöratkaisuun vaivattomasti. Näytä sisältöä yksittäisestä Chromebook-laitteesta tai käytä iProjection‑ohjelmiston ohjaajatoimintoa, jolloin voit valita ja näyttää sisältöä jopa neljästä Chromebook-laitteesta samanaikaisesti.

Lisätietoja

* Huomaa, että Chromebookin iProjection-sovellus ei voi toimia ohjaajana. Ohjaajan on oltava Windowsin, Macin, iOS:n tai Androidin iProjection-sovellus.

Näytön peilaus (Miracast)

Langaton heijastus näytön peilausta tukevista tietyistä älypuhelimista, tableteista ja tietokoneista. Perustuu Wi-Fi Direct -tekniikkaan, jonka avulla kaksi laitetta voi muodostaa suoran Wi-Fi-vertaisyhteyden näytön peilaukseen. Tämän ratkaisun avulla voit näyttää sisältöä, kuten valokuvia ja videoita, laitteestasi ilman kaapeleita tai verkkoyhteyttä.

Valvonta ja ohjaus

Epsonin projektorin ohjaus

Maksimoi aikasi pitämällä hallinta etäyhteyden kautta. Voit tarkistaa kaikkien projektorien tilan yhdestä tietokoneesta yhdistämällä useita Epson-laitteita verkkoon. Ohjelmisto sisältää myös viestinlähetyslaajennuksen, joka lähettää verkossa viestejä Epsonin näyttöratkaisuihin. Se voi myös sammuttaa kaikki rakennuksen näyttöratkaisut työajan jälkeen.

Lataa

Epson Projector Management Connected

Verkkopalvelu, joka mahdollistaa useiden projektoreiden seurannan ja ohjauksen selaimen kautta – on helppo hallita koko verkotettua Epson-projektorilaivastoasi, oli niitä sitten kuinka monta tahansa ja missä tahansa ne sijaitsevatkin.

Lisätietoja

Vuorovaikutus ja yhteistyö

Easy Interactive Tools

Easy Interactive Tools -ohjelmistomme avulla voit käyttää hiiren sijaan interaktiivista kynää tai sormea navigointiin, valitsemiseen, selaamiseen, piirtämiseen, tallentamiseen ja heijastetun sisällön käsittelemiseen tietokoneesta.

Lataa

Projektorin asetukset

Epson Setting Assistant

Epson Setting Assistant on sovellus, joka korjaa automaattisesti heijastetun kuvan muodon ottamalla valokuvia kamerallasi. Ottamalla valokuvan heijastetusta kuvioista sovellus automaattisesti korjaa vääristymät heijastetussa kuvassa ja säätää sen muodon vastaamaan näyttöä.

Lataa

Epson Projector Configuration Tool

Epson-projektorien suuren laivaston asentaminen ja konfigurointi ei ole koskaan ollut helpompaa Near Field Communication (NFC) -tekniikan ja ilmaisen Epson Projector Configuration Tool (EPCT) -sovelluksen ansiosta. Rekisteröi yksinkertaisesti yhteensopivan projektorin tiedot älypuhelimen napautuksella, lue ja muokkaa asetuksia sovelluksessa ja lataa sitten asetukset koko projektorilaivastollesi jopa tarvitsematta laittaa projektorit päälle.

Lataa

Epson Projector Professional Tool

Yksinkertaista useamman projektin asennukset intuitiivisilla geometriakorjauksilla, kuten reunan sekoittamisella ja säädöllä kaareville pinnoille, sekä värinsovituksella ja kirkkaudensäädöillä.

Lataa

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection on sovellus, jonka avulla voit helposti luoda mukautettua sisältöä iPhonella tai iPadilla. Epson Creative Projection -sovelluksen avulla voit luoda ainutlaatuista sisältöä piristämään huoneita, tuote-esittelyitä ja muita tiloja missä ja milloin tahansa. Epson Creative Projection -sovellus tarjoaa monenlaisia luovia elementtejä ja mahdollisuuden luoda mukautettua sisältöä käyttämällä videoiden, kuvien, tekstin ja olemassa olevien esiasetettujen suodattimien yhdistelmää tai lataamalla uutta sisältöä.

Lataa

Epson Projector Content Manager

Epson Projector Content Manager -ohjelmiston avulla voit lisätä kuvia ja videoita soittolistoihin sekä tallentaa ne ulkoiseen tallennuslaitteeseen (SD-kortille tai USB-muistitikulle). Liittämällä tallennuslaitteen projektoriin voit heijastaa soittolistan sisällön ilman kaapeliyhteyttä ja lisätä mukautettuja muotosuodattimia, peitetehosteita ja aikataulutusta.

Lataa

Ohjelmistoratkaisut

Valitse ohjelmistoratkaisu

6/6 resurssia

iProjection-sovellus (iOS/Android)

Lisätietoja

Chromebook-laitteiden iProjection-sovellus

Lisätietoja

iProjection-sovellus Windowsille/Macille

Lisätietoja

Epsonin projektorin ohjaus

Lisätietoja

Epson Projector Management Connected

Lisätietoja

Easy Interactive Tools

Lisätietoja

Epson Setting Assistant 

Lisätietoja

Epson Projector Configuration Tool  

Lisätietoja

Epson Projector Professional Tool

Lisätietoja

Epson Creative Projection

Lue lisää

Epson Projector Content Manager

Lisätietoja

Epson iProjection -sovellus iOS:lle/Androidille – muodosta yhteys ja pidä esitys langattomasti

Ole vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja pidä dynaamisempi esitys. iProjection-sovelluksen avulla tämä on mahdollista, sillä voit langattomasti esittää asiakirjoja, kuvia ja verkkosivuja suoraan iOS- ja Android-älylaitteista.

Sisäänrakennetun kommenttitoiminnon avulla voit korostaa heijastettua kuvaa ja kirjoittaa huomautuksia sen päälle reaaliaikaisesti käyttämällä digitaalista kynää, korostuskynää tai pyyhintä, joiden värin ja opasiteetin voi valita.

Lataa iProjection-sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta, yhdistä älylaitteesi samaan verkkoon projektorin kanssa ja käynnistä sitten iProjection-sovellus.

Lataa App Storesta Hanki Google Play -kaupasta

iProjection-sovellus Windowsille/Macille

Järjestä vuorovaikutteisia tapaamisia ja liitä verkon välityksellä jopa 50 laitetta yhteen projektoriin. Voit valita näistä yhdistetyistä laitteista enintään neljä ja heijastaa esitykset niiden näytöiltä.

Lataa Windows-laitteeseen Lataa Mac-laitteeseen

Asennus Windowsille

Nopea ja edistyksellinen yhteys projektoriin

Projektorin manuaalinen haku

Luo/järjestä profiili

Projektorin hakeminen profiilista

Projektorin asetusten määrittäminen

Ohjaajatilan yleiskatsaus

Jaa sisältöä vaivattomasti

Chromebook-laitteiden Epson iProjection -sovelluksen avulla voit liikkua vapaasti huoneessa ja ohjata luokkahuoneen näytön toimintoja langattomasti Chromebook-laitteellasi. Chromebook-laitteiden Epson iProjection -sovellus pystyy näyttämään Epson-projektorilla sisällön yhdestä Chromebook-laitteesta.

Lataa Epson iProjection -sovellus Chrome Web Storesta. Varmista ennen Epson iProjection -sovelluksen käyttöönottoa, että Chromebook-laite ja Epson-projektori ovat yhteydessä samaan verkkoon.

Lisätietoja projektorin yhdistämisestä verkkoon löydät laitteen ohjeista.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Lisätietoja

Easy Interactive Tools – kaikki aina käden ulottuvilla

Tee esityksistäsi ja luennoistasi kiinnostavampia lisäämällä näytölle reaaliaikaisesti merkintöjä joko interaktiivisella kynällä tai sormenpäälläsi. Muistiinpano- ja valkotaulutoiminto auttaa säilyttämään yleisön mielenkiinnon, ja kaikki, mitä näytöllä tehdään, voidaan tallentaa ja jakaa osallistujille, mikä säästää aikaa vievää muistiinpanojen tekemistä.

Lataa Windows-laitteeseen Lataa Mac-laitteeseen

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection on sovellus, jonka avulla voit helposti luoda mukautettua sisältöä iPhonella tai iPadilla. Somista mikä tahansa tila yhdistelmällä kuviasi ja videoitasi sekä sovelluksen sisäänrakennettuja malleja ja merkkejä.

Epson Creative Projection -sovelluksen avulla voit luoda ainutlaatuista ja upeaa sisältöä piristämään tuote-esittelyitä ja muita tiloja missä ja milloin tahansa.

Epson Creative Projection on saatavana ainoastaan App Storesta. Katso online-käyttöopas.

Epson Projector Professional Tool

Epson Projector Professional Tool -työkalulla voit luoda täydellisesti kohdistettuja kuvia nopeasti ja helposti. Ilmainen ladattava ohjelmistomme nopeuttaa usean projektorin asennusta. Sen avulla voit myös käyttää edistyksellisiä menetelmiä heti alusta alkaen.

Lataa Windows-laitteeseen Lataa Mac-laitteeseen

Epsonin projektorin ohjaus

Maksimoi aikasi pitämällä hallinta etäyhteyden kautta. Voit tarkistaa kaikkien projektorien tilan yhdestä tietokoneesta yhdistämällä useita Epson-laitteita verkkoon. Ohjelmisto sisältää myös viestinlähetyslaajennuksen, joka lähettää verkossa viestejä Epsonin näyttöratkaisuihin. Se voi myös sammuttaa kaikki rakennuksen näyttöratkaisut työajan jälkeen.

Lataa

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Using our Throw Distance Calculator, you can easily work out image sizes and projection distance dimensions across our entire projector range. Simply select your desired screen size or the projection distance, and the smart online tool will automatically calculate all of the necessary installation dimensions.

Lataa

Epson Setting Assistant 

Epson Setting Assistant on sovellus, joka korjaa automaattisesti projisoidun kuvan muodon ottamalla kuvia kameralla. Ottamalla valokuvan projisoidusta kuvasta sovellus korjaa automaattisesti projisoidun kuvan vääristymät ja säätää sen muodon näytön mukaiseksi.

Lataa App Storesta Hanki Google Play -kaupasta

Epson Projector Configuration Tool

Suuren Epson-projektorikannan asettaminen ja konfigurointi ei ole koskaan ollut yksinkertaisempaa NFC:n (Near Field Communication) ja ilmaisen Epson Projector Configuration Tool (EPCT) -sovelluksen ansiosta. Rekisteröi yhteensopivan projektorin tiedot yksinkertaisesti älypuhelimen napautuksella, lue ja muokkaa asetuksia sovelluksessa ja lataa sitten asetukset koko projektorilaivastoosi ilman, että projektoreihin tarvitsee edes kytkeä virtaa.

Lataa App Storesta Hanki Google Play -kaupasta

Epson Projector Content Manager

Epson Projector Content Manager -ohjelmiston avulla voit lisätä kuvia ja videoita soittolistoihin ja tallentaa ne ulkoiseen tallennuslaitteeseen (SD-kortti tai USB-asema). Kun asetat tallennuslaitteen projektoriin, voit helposti projisoida soittolistan sisällön ilman kaapeliyhteyttä sekä lisätä mukautettuja muotosuodattimia, päällekkäistehosteita ja aikataulutusta.

Lataa Windows-laitteeseen

Ohjelmistoarkisto

EasyMP™ -moni-PC-heijastus – saa kaikki osallistumaan

Asenna vain ohjelmisto pöytäkoneeseesi tai kannettavaan tietokoneeseesi, niin voit jakaa sisältöä niin kahden kuin viidenkymmenen käyttäjän tietokoneiden kanssa lähiverkon kautta.

Valitse enintään neljä laitetta ohjaajatoiminnon avulla ja heijasta niiden sisältöä samanaikaisesti kaikkien hyödyksi.

Lisätietoja

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

¹ Yhdistämme teknologioita, luomme ratkaisuja