LASERPROJEKTORIT – HUIPPULUOKAN KORVAAJAT TELEVISIOLLE

Nosta kotiviihde uudelle tasolle Epsonin projektoreilla ja määritä katselukokemuksesi uudelleen ilman tavallisten televisioiden rajoituksia.

EPIQVISION

Laserprojektorit vs televisiot: Kotiviihteen tulevaisuus

EpiqVision Ultra

Nauti entistä jännittävämmästä kotiviihteestä suuremmassa koossa ilman pysyvästi esillä oleva TV:tä. Epsonin 4K PRO-UHD¹ -laserprojektori-TV:t ovat muotoilultaan tyylikkäitä, ja niissä on Android TV™ sekä YAMAHAn ääniominaisuudet. Voit nauttia jopa 150 tuuman kuvasta sijoittamalla EpiqVision Ultra -projektorin lähelle seinää, jolloin kotiteatteriympäristö on paras mahdollinen.

EpiqVision Mini

Kompaktit ja kevyet EpiqVision Mini -sarjan tuotteet on helppo siirtää tilasta toiseen. Kompaktit laser-TV-projektorit ovat muotoilultaan tyylikkäitä, ja ne voivat heijastaa välittömästi ja lähes mille tahansa pinnalle. EF-12-mallissa on Android TV ja YAMAHAn kaiuttimet, kun taas EF-11-mallilla voi näyttää sisältöä puhelimesta, suoratoistolaitteesta, kannettavasta tietokoneesta, pelikonsolista ja monista muista laitteista sisäänrakennetun Miracastin avulla.

Suurenna viihteesi

 • Erittäin lyhyt heijastusetäisyys

  Sijoitetaan lähelle seinää
 • Android TV™

  Sopii suoratoistoon ja älyohjaimille

 • Sound by YAMAHA

  Upeaan audiovisuaaliseen kokemukseen.
  Ulkoisille kaiuttimille ei ole tarvetta

 • 4K PRO-UHD1

  Tuottaa terävän 4K-kuvan

 • Laservalonlähde

  Luotettava valonlähde ja korkea kuvanlaatu

 • 3LCD-tekniikka

  Luo poikkeuksellisen värikkään kuvan tuottamalla yhtä suuren valkoisen ja värillisen valon tehon

Erittäin helppokäyttöinen

Projektoriemme asennus on helppoa. Liitä vain laite pistorasiaan, kytke virta päälle, yhdistä ja käytä.

Epson Setting Assistant -sovelluksen avulla laitteen asennus on helpompaa kuin koskaan

Epson Setting Assistant -sovelluksen avulla käyttöönotto on entistäkin helpompaa, sillä voit kohdistaa kuvan automaattisesti yhdellä klikkauksella. Lataa sovellus käyttämällä projektorin näytöllä näkyvää QR-koodia.Helpota viihdekokemustasi Android TV™:n avulla. Löydä yli 400 000 elokuvaa ja sarjaa yhdestä paikasta. Pyydä Googlea ohjaamaan projektoria omalla äänelläsi. Voit myös heijastaa valokuvia, videoita ja musiikkia helposti sisäänrakennetun Chromecast™-toiminnon avulla.

Tee enemmän projektorilla äänesi avulla

Käytä ääntäsi ohjelmien etsimiseen, laitteiden ohjaamiseen ja moneen muuhun – kysy vain Googlelta.

Google, YouTube, Android TV, Chromecast Built-In ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Amazon, Prime Video ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Amazon Prime -tilaus vaaditaan. Rajoituksia sovelletaan.

Upea äänikokemus

Varustettu 2.1-kanavaisella kaiutinjärjestelmällä. YAMAHAn ainutlaatuinen FR-Port™-teknologia, DSP-teknologia ja AudioEngine™ tarjoavat mukaansatempaavan äänen. Tuottaa dynaamisen äänikokemuksen myös ilman ulkoisia kaiuttimia.

Nosta pelikokemus uudelle tasolle

Muuta päivittäistä elämääsi ja saa pelielämykset heräämään eloon kotonasi EpiqVision-tuotevalikoiman avulla. Pelaatpa sitten verkossa tai haastat perheesi ja ystäväsi rentoon peliin, alle 20 ms²:n viiveellä et menetä hetkeäkään pelistä valkokankaalla.

Nauti paljon muustakin kuin vain elokuvista

Tee oppimisesta nautinnollisempaa, harjoittele uppoutuneena valitsemiisi maisemiin valkokankaalla tai käytä projektoria yksinkertaisesti luodaksesi kuvillasi erityisen tilan.

Enemmän syitä ostaa

Näytä valikoima

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 4K-skaalaustekniikka kaksinkertaistaa Full HD -resoluution siirtämällä kutakin kuvapistettä vinottaisesti.

2 Syöttöviiveen mittaamiselle ei ole virallista standardia. Tämä mittaus tehdään Epsonin määrittämän menetelmän perusteella. Huomaa, että jokainen valmistaja mittaa syöttöviiveen itsenäisesti omilla menetelmillään, ja siksi sitä suositellaan käytettäväksi viitteenä. Projektorin syöttöviive vaihtelee tulosignaalin eron, asetusolosuhteiden ja muiden tekijöiden seurauksena.

3 2001–2022, 500 lumenia ja yli, ei koske näytöttömiä TV-laitteita, Futuresource Consulting – Neljännesvuosittaiset projektorimarkkinatiedot – Worldwide Analyzer CY22Q4.