HERÄTÄ LUOVAT SISÄLLÖT ELOON

Epsonin installaatioprojektorit
INSTALLAATIOPROJEKTORIT

Visuaalisen teknologian huippuosaamisen edelläkävijä

Menestyminen visuaalisen viestinnän muuttuvassa maailmassa edellyttää sitä, että kaikissa ympäristöissä näytetään aiempaa kirkkaampia, näyttävämpiä ja luovempia kuvia. Siksi teemme kovasti töitä kehittääksemme innovatiivisia ja monipuolisia ratkaisuja, jotka nostavat kuvien heijastamisen uusiin ulottuvuuksiin.

Sitoutumisemme tuotteiden laatuun, teknologiaan ja kumppaneihin sekä tarjoamamme erinomainen asiakaspalvelu ja tuki ovat syy, miksi olemme olleet maailman suurin projektorivalmistaja1 jo vuodesta 2001.

Epsonin projektorit ovat älykäs ja tehokas ratkaisu niin opetuksessa ja taidegallerioissa kuin digitaalisissa infonäytöissä ja yritystilaisuuksissakin. Laitteet voivat olla organisaation omassa omistuksessa tai tiettyyn esityskäyttöön vuokrattuina.

Huipputeknologiaa

Projektorimme lisäävät joustavuutta, laatua ja luovuutta lähes kaikissa ympäristöissä. Olipa kyse pienemmistä tuotteista tai helpoista installaatiotyökaluista, Epson jatkaa näyttömarkkinoiden mullistamista tuomalla näille kasvaville markkinoille maailmanluokan projektoritekniikkaa. Olemme esimerkiksi kehittäneet maailman pienimmän 20 000 lumenin projektorin1, EB-PU2220B:n, joka hyödyntää uusimman sukupolven 3LCD- ja laserteknologiaamme.

EB-PU2200-sarja tarjoaa helpomman asennuksen ja käyttöönoton, yksinkertaisen ylläpidon, erinomaisen kuvanlaadun ja todellisia ympäristöhyötyjä.

Ole luovempi maailman johtavan projektoriteknologian avulla

Epson on maailman johtava projektorivalmistaja, ja olemme sitoutuneet säilyttämään asemamme. Tutkimus- ja kehitystiimimme 1 100 työntekijästä 70 % on omistautunut yksinomaan projektoriteknologian mielenkiintoisten mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Emme koskaan lakkaa etsimästä keinoja uusimman laadun, luotettavuuden ja joustavuuden tarjoamiseksi asiakkaillemme.

Vuokraus ja tapahtumaratkaisut

Ainutlaatuista visuaalisuutta

Suorituskyky on muutakin kuin vain se, mitä lavalla näkyy. Se tarkoittaa sitä, että yleisö tuntee aidon yhteyden kokemalla upeiden visuaalisten tehosteiden laadun, terävyyden, selkeyden ja yksityiskohdat.

Monikäyttöiset ja tehokkaat Pro AV -projektorimme, joiden johtavia malleja ovat EB-L30000U, EB-PU2220B ja EB-PU2010B, on suunniteltu poikkeuksellisen luotettaviksi ja joustaviksi.

Niillä voidaan vastata teattereiden, auditorioiden, konserttien, suurten yritystapahtumien ja ulkoilmatapahtumien yleisöjen vaatimuksiin kaikkialla maailmassa.

Installaatioratkaisut nähtävyyksiä varten

Uskomattomia kokemuksia, joita yleisö ei koskaan unohda

Upeat visuaaliset esitykset saavat aikaan ikimuistoisia kokemuksia, joiden ansiosta kävijät tulevat takaisin. Edistyksellisimmissä projektoreissamme hyödynnetään 3LCD- ja 4K-skaalaustekniikkaa, jotka takaavat eloisat värit ja erittäin tarkat kontrastit kirkkaiden ja todenmukaisten sisältöjen luomiseksi ilman sateenkaariefektiä – minkä ansiosta myös selfiet onnistuvat täydellisesti.

EB-PU1000-sarjan erittäin monipuoliset laserprojektorit tarjoavat 6 000 – 10 000 lumenin kirkkauden ja tukevat erilaisia linssivaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva ratkaisu. Projektoreihin voi jopa lisätä ulkoisen Epsonin kameran edistyksellisten installaatio- ja kalibrointitoimintojen saamiseksi käyttöön.

Sarjan kompakti ja tehokas 10 000 lumenin lippulaivamalli EB-PU2010 tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja erinomaisen kuvien terävyyden ja kirkkauden. Se sopii erinomaisesti monenlaisiin tiloihin, kuten gallerioihin, teemapuistoihin, digitaalisiin taideinstallaatioihin ja moniin muihin nähtävyyksiin.

Yritys- ja opetuskäyttöön tarkoitetut esitysratkaisut

Nosta vuorovaikutuksesi seuraavalle tasolle

Säilytä opiskelijoiden mielenkiinto kirkkaammilla esityksillä korkea-asteen koulutukseen tarkoitetuilla näyttöratkaisuillamme, jotka tekevät sisällöstä erityisen vaikuttavaa.

EB-PU1000- ja EB-PU2200-sarjan laserprojektorit on kehitetty täyttämään korkeat kirkkausvaatimukset, ja niiden kirkkaus vaihtelee 6 000 ja 20 000 lumenin välillä. Valinnaiset moottoroidut linssit tarjoavat lisäksi joustavuutta asennukseen, mikä on erittäin hyödyllistä nykyisiä näyttöratkaisuja vaihdettaessa ja päivitettäessä.

Valloita yritystilaisuuksien yleisöt suurikokoisilla näytöillä

Päivitä uusimpaan laserprojektoritekniikkaan valitsemalla jokin keskikokoisiin ja suuriin kokoustiloihin kehitetyistä edullisista projektoreistamme. Projektorit tarjoavat jopa 7 000 lumenin kirkkauden ja jopa 4KE-resoluution (EB-L700-sarja).

Heijasta korkealaatuisia esityksiä joustavasti suuressa koossa tuomalla sisältö eri lähteistä, kuten langattomasti sisäänrakennetun näytön peilaustekniikan sekä uuden langattoman ELPWP10-esitysjärjestelmämme avulla. Perinteiset näyttöratkaisut on puolestaan helppo korvata laajan manuaalisen linssin säätöalueen ja 4K-tulon tuen ansiosta.

Helppo valvonta ja ohjaus

Voit valvoa projektoreitasi helposti ja ohjata projektorien perustoimintoja, kuten virran kytkemistä päälle ja pois päältä tai lähteen vaihtamista. Lisäksi voit säätää yhteensopivien projektorien linssien tarkennusta tai kuvan sijoittelua etänä ja mitata tärkeimpiä projektorin käyttöön liittyviä tietoja.
Pääset käsiksi projektoreihisi mistä tahansa pilvipohjaisella Epson Projector Management Connected (EPMC) -ratkaisullamme.
Lataa Epson Projector Management
Lataa Epson Projector Management Connected

Helppo käyttöönotto

Useiden Epsonin projektoreiden asentaminen ja käyttöön ottaminen on nyt helpompaa kuin koskaan Near Field Communication (NFC) -tekniikan ja ilmaisen Epson Projector Configuration Tool (EPCT) -sovelluksen ansiosta. Rekisteröi vain projektorien tiedot älypuhelimen napautuksella, tarkista asetukset ja muokkaa niitä sovelluksessa ja lataa sitten asetukset kaikkiin projektoreihisi ilman, että projektoreita täytyy sitä varten edes käynnistää.
Lataa Epson Projector Configuration Tool Androidille
Lataa Epson Projector Configuration Tool iOS:lle

Entistä suurempaa entistä kirkkaammin ja nopeammin!

Pinoa ja blendaa useita projektoreita helposti erityisen kirkkaiden tai suurten näyttöjen luomiseksi. Sinun tarvitsee vain liittää projektoriin Epsonin ELPEC01-kamera ja noudattaa sisäänrakennettuja yksinkertaisia pinoamis- ja blendausmenetelmiä, niin saat pinottua ja blendattua kaksi projektoria vain muutamassa minuutissa ilman tietokonetta. Jos tarvitset enemmän projektoreita tai sinulla on kaareva näyttö, ilmainen Epson Projector Professional Tool (EPPT) -ohjelmisto tarjoaa edistyksellisiä lisätoimintoja ja jopa 15 projektorin tuen.
Lataa Epson Projector Professional Tool Windowsille
Lataa Epson Projector Professional Tool Macille

Täydellinen värien hallinta

Epsonin innovatiivisen kameraratkaisun avulla voit tehdä saumattoman värien ja kirkkauden yhteensovittamisen, värikalibroinnin ja värien yhtenäisyyden säädön.

Poikkeuksellisen upeaa sisältöä

Epson Creative Projection -sovelluksella voit luoda omaa kokemuksellista ja signage-sisältöä. Saat hallittua mukautettua sisältöä ja toistettua sen suoraan SD-kortilta tai USB-donglelta Epson Projector Content Manager -ohjelmiston avulla.
Lataa Epson Projector Content Manager
Lataa Epson Creative Projection

Tutustu tuotevalikoimaamme

Monipuoliset liitännät

ProDisplay-ratkaisut

Tutustu upeisiin käyttökohteisiin

Katso, miten asiakkaamme käyttävät Epsonin suuren kirkkauden ratkaisuja luovuutensa nostamiseen uusiin korkeuksiin sekä vaikutuksen tekemiseen erilaisiin yleisöihin eloisilla kuvilla ja mukaansatempaavilla kokemuksilla.

Erinomainen laatu, jonka Usain Boltkin hyväksyy!

Jokainen Epsonin projektori on tulosta siitä, että tutkimme, kehitämme ja valmistamme projektorimme tavalla, joka varmistaa erinomaisen kuvanlaadun, helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden.

Pro AV -ratkaisuissamme suuri kirkkaus, erinomainen terävyys ja eloisat värit yhdistyvät erityisen joustaviin asennusmahdollisuuksiin. Näin saadaan luotua toimivia ja eloisia kuvia, jotka tekevät taatusti vaikutuksen jokaiseen yleisöön.

Uutiset

Pysy ajan tasalla Epsonin uusimmista uutisista ja tulossa olevista tuotteista ja
tuoteuudistuksista.

Asiakkaamme

Tutustu moniin erilaisiin asiakkaisiimme ja löydä
tietoa Epsonin tuotteista ja ratkaisuista sekä markkinatrendeistä.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

1 Vuosina 2001–2022, 500 lumenia tai enemmän, ei koske näytöttömiä televisioita, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY22Q4
2 IP5X-sertifioitu IEC:n standardin 60529 mukaan. IP5x-sertifiointi koskee optista yksikköä ja valonlähdemoduulia.