EPSONIN RATKAISUT KOTIIN

Ytimekäs, selkeä ja hyödyllinen – neuvo, jota tarvitset tulostimen, skannerin tai projektorin hankintaan. Autamme sinua mielellämme löytämään seuraavasta haluamasi laitteen ja näkemään, miten Epson voi saada ideasi elämään.

RATKAISUT KOTIIN

EcoTank

Etsitkö erittäin edullista ratkaisua? EcoTank-tulostimemme mukana toimitetaan aitoa mustetta, joten voit säästää keskimäärin 90 prosenttia mustekustannuksista¹. Mustetta on niin paljon, että voit tulostaa tuhansia sivuja heti alusta alkaen – tällöin säästyy sekä aikaa että rahaa, koska patruunoita ei tarvitse vaihtaa usein.

EcoTank-mustavalkotulostin

Taloudellinen EcoTank eroaa täysin lasertulostimista. Siinä on suuri uudelleentäytettävä mustesäiliö, joka täytetään väriaineen sijaan tulostimen mukana tulevilla mustepulloilla. Sinulla on heti riittävästi mustetta tuhansien sivujen tulostamiseen, mikä pienentää kustannuksia ja säästää aikaa, koska väriainetta ei tarvitse vaihtaa usein.

Suunniteltu yrityksille

Yrityskäyttöön suunnatut EcoTank -mallit sopivat mihin tahansa pieneen toimistoon. Nämä yrityskäyttöön suunnitellut tulostimet mahdollistavat nopean väritulostuksen edullisin sivukustannuksin. Lisäksi suurikokoisten uudelleentäytettävien mustesäiliöiden ansiosta värikasetteja ei tarvitse vaihtaa.

Kotitoimisto

Nopea ja tehokas mutta kompakti WorkForce Pro -tulostinsarja on erinomainen lisä niin koti- kuin pientoimistoonkin. Näe, miten nämä langattomat tulostimet voivat parantaa tuottavuutta pitäen samalla käyttökustannukset mahdollisimman pieninä.

Expression-sarja

Tulosta arjen asiakirjat, lomakuvat, esittelykelpoiset valokuvat ja paljon muuta Expression-tulostinsarjalla. Sarja sisältää pienikokoisia, kustannustehokkaita monitoimitulostimia, joilla voit tuottaa langattomasti jopa A3-kokoisia tulosteita.

Viihdealan ratkaisut

Tuota elämyksiä Epsonin kotiprojektoreilla. Muuta sellaiset toiminnot kuin suosikkiurheilulajiesi seuraaminen, klassikkoelokuvan katsominen, uusimman hittisarjan toistaminen tai viimeisimmän pelin pelaaminen unohtumattomaksi elämykseksi valtavan heijastetun kuvan avulla. Voit vangita kaikkien huomion ja tuoda perheen ja ystävät yhteen kokemaan nämä unohtumattomat hetket.

Kotiteatterit

Maailman johtavana kuvankäsittelytekniikan kehittäjänä² Epson tietää yhtä ja toista laadukkaan valkokangaselämyksen aikaansaamisesta. Nauti elokuvista, sarjoista ja muista näillä helppokäyttöisillä projektoreilla.

Pelit

Tyhjennä tilaa päiväkirjassasi – kodistasi on tulossa peli-iltojen keskuspaikka. Kun väistelet taklauksia kentällä, ajat hurjissa kaarteissa tai kokeilet uusia elämyksiä, jokainen pääsee mukaan Epson-projektorilla.

Toisen näytön tarjoavat älylasit

Älylasit, jotka heijastavat suuren ja erittäin tarkan näytön käyttäjän näkökenttään.

Epson Connect

Voit tulostaa helposti muun muassa tablettitietokoneista ja älypuhelimista maksuttomilla ja helppokäyttöisillä sovelluksilla.

TULOSTAMISEN TULEVAISUUS ON ENERGIATEHOKKAASSA KYLMÄMUSTESUIHKUTEKNIIKASSA

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

¹ Keskimääräinen tarvittava mustepatruunoiden määrä / saatu säästö, kun tulostetaan sama määrä sivuja EcoTank-sarjan laitteiden mukana toimitettavilla mustepulloilla, laitteiston hintaa lukuun ottamatta. Vertailussa verrattiin A4 EcoTank -valikoiman keskiarvoa Länsi-Euroopan 10 myydyimmän mallin keskiarvoon tammikuusta 2017 joulukuuhun 2017 GfK:n seuraamana. Tulostuskustannukset on laskettu GfK:n samalla viitejaksolla Länsi-Euroopan markkinoilla seuraamien vakio- ja XL-patruunoiden osuuksien mukaan käyttäen keskimääräisiä myyntihintoja. Mustepatruunoiden riittoisuus on ilmoitettu valmistajien sivustoissa.

² Suurin osuus vähintään 500 luumenin projektorimarkkinoista. (Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2016).