SURECOLOR SC-F -SARJA

Viimeistelty muotoilu, vaivaton suorituskyky

Säästä aikaa ja rahaa tuottamalla laadukkaita urheiluasuja, vaatteita, promotuotteita, mainoskankaita, asusteita ja tarvikkeita kankaalle ja kovalle materiaalille. Kaikki tuotteet ovat kokonaisuudessaan Epsonin suunnittelemia ja valmistamia, joten ne ovat ylivertaisen luotettavia, vaivattoman suorituskykyisiä ja käyttökustannuksiltaan edullisia. UltraChrome DS -muste varmistaa värikylläisen lopputuloksen, ja erinomainen tulostuspäätekniikka lyhentää seisokkiaikoja ja maksimoi tuottavuuden.

Näytä valikoima

Kokonaisvaltainen ratkaisu laadukkaiden kankaiden valmistukseen

Laaja värien kirjo ja huippulaatuiset tulokset tukevat luovuuttasi. SureColor SC-F -sublimaatiosarjan kestävät värit ja tarkat mustan sävyt sekä helppo kunnossapito vastaavat muotisuunnittelijoiden ja yrittäjien vaatimuksiin. Nämä tulostimet sopivat siten hyvin erilaisten tekstiilien dynaamisiin ja vaativiin tuotanto-olosuhteisiin, oli kyse sitten yhden catwalk-vaatteen tai suuremman tuotantoerän tulostamisesta.

Laaturatkaisuja monenlaisille tuotantotasoille

SureColor SC-F -sarjan tuotteilla saat vaikuttavia tuloksia kerta toisensa jälkeen. Niin pienet kuin keskikokoiset tulostusajot täyttävät polyesterikankaiden ja mainostuotteiden korkeimmat laatuvaatimukset ilman esikäsittelyä. Tehokkaat PrecisionCore TFP -tulostuspäät ovat tulostimiemme keskeisin osa. Niiden tulostusjälki on erinomaisen laadukasta suurilla tulostusnopeuksilla, ja huippulaatu viimeistellään sublimaatiomusteilla. Nämä musteet ja niiden kanssa käytettäväksi tarkoitettu siirtopaperi vapauttavat sublimaatiopainatuksessa musteen erityisen tehokkaasti monenlaisille materiaaleille.

Monipuolinen tuotannon ratkaisu

Hämmästyttävä laatu, monipuoliset käyttömahdollisuudet

SureColor SC-F -sarjan sublimaatiosiirtotulostimet vapauttavat luovuutesi. Valmista muotituotteita, urheiluvaatteita, kodin tekstiilejä ja bannereita sekä muita mainostuotteita nopeasti, laadukkaasti ja luotettavasti. Sarjaan kuuluu myös Epsonin ensimmäinen vaaleanpunaista ja keltaista fluoresoivaa mustetta käyttävä sublimaatiotulostin SC-F9400H.

Upeita tuloksia joka kerta

Epsonin monipuolisten vaatetulostusratkaisujen ansiosta pystyt reagoimaan nopeasti uusiin tilauksiin. Ne ovat erittäin tarkkoja ja mahdollistavat nopeat toimitusajat. Lisäksi niillä voidaan tuottaa monimutkaisia kuvioita erilaisille vaaleille ja tummille puuvillakankaille.

Yhdenmukaistettu tulostusratkaisu

SureColor SC-F3000:n jokaista osa-aluetta on mietitty pitkään laadun varmistamiseksi tulostusprosessin jokaisessa vaiheessa:

  • Täytettävät mustesäiliöt: Pienikokoiset 1,5 litran mustepussit

  • Automaattinen levyn välin säätö: anturit tunnistavat automaattisesti vaatteen paksuuden, minkä ansiosta vaihtaminen eri kankaiden välillä onnistuu helposti ja lopputulos on aina upea

  • Garment Creator -ohjelmisto: Yksilöllisten mallien yksinkertainen määritys ja nopea tuotanto

  • Helppokäyttöinen: erittäin intuitiivinen 4,3 tuuman kosketusnäyttö ja käyttäjäystävällinen muotoilu

  • Kattava ratkaisu: Sisältää tulostimen, tulostuspään, ohjelmiston ja musteet

Erinomaista laatua joka kerta

SC-F3000 takaa luotettavan, nopean ja erittäin tehokkaan tuotannon yrityksille, jotka edellyttävät tarkkuutta, nopeutta ja kykyä toteuttaa monimutkaisia kuvioita erilaisille vaatteille.

Täydellinen tekstiilitulostusratkaisu

SureColor SC-F -sarjalla on keskeinen osa kokonaisvaltaisen väritulostusratkaisun saumattomassa toimittamisessa.

Huipputason tuottavuutta suoraan kankaalle tulostukseen

Monna Lisa on täysin integroitu järjestelmä digitaaliseen tekstiilien tuotantotulostukseen. Sen kaikki osat – tekniikka, musteet ja suunnittelu – kuuluvat Total Textile Solution -prosessiin, jonka Epson on kehittänyt F.lli Robustellin ja For.Texin hankkimisen myötä. Laadun, tuottavuuden ja joustavuuden ansiosta Monna Lisa vastaa teollisten markkinoiden vaatimuksiin esimerkiksi haute couture -muodin, yleisen muodin, asusteiden, kodintekstiilien ja urheiluvaatteiden valmistuksessa.

Tapaustutkimuksia

Tutustu laajaan valikoimaan tapaustutkimuksia, jotka sisältävät tietoa Epsonin tuotteista ja ratkaisuista sekä markkinatrendeistä.

Uutiset

Pysy ajan tasalla Epsonin viimeisimmistä uutisista ja löydä päivityksiä uusimmista Epson-tuotteista.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.