SANO HYVÄSTIT VÄRIKASETEILLE

Säästä jopa 90% tulostuskuluissa1

ECOTANK-SARJA

80 miljoonaa EcoTank-tulostinta myyty koko maailmassa*

6

Miten se toimii?

EcoTank-tulostin eroaa huomattavasti muista tulostimista: siinä on suuri mustesäiliö, joka täytetään tuotepakkauksessa toimitettavilla mustepulloilla mustepatruunoiden sijaan. Mustetta on niin paljon, että voit tulostaa jopa 14 000 sivua² heti alusta alkaen – tällöin säästyy sekä aikaa että rahaa, koska patruunoita ei tarvitse vaihtaa usein. Käyttöönotto käy helposti, täyttö sujuu siististi, ja lisäksi laite toimii luotettavasti tuottaen laadukkaita tulosteita sivu toisensa jälkeen.

Katso seuraava video, niin näet, kuinka helppoa se on.

Katso video

Erittäin edullinen tulostus

Säästä 90 %

musteen hinnasta1

TULOSTA YLI 420 MUSTAVALKOSIVUA HINTAAN 1 €3

TULOSTA YLI 190 VÄRISIVUA HINTAAN 1 €3

Säästä aikaa ja vaivaa

Yksi mustepullosarja vastaa 72 mustekasettia1, joten voit tulostaa helposti tuhansia sivuja.

Mikä tulostin tarjoaa parhaimmat säästöt?

Laita EcoTank-tulostin testiin – testaus käy yhtä vaivattomasti kuin kolmeen laskeminen!

  • 1. Valitse Epson EcoTank -malli ja vertaa sitä johonkin 20 myydyimmästä tulostimesta.

  • 2. Kerro, kuinka monta sivua todennäköisesti tulostat kuukausittain ja kuinka monen vuoden ajan uskot käyttäväsi tulostinta.

  • 3. Valitse ”Laske”

Syyt hankkia

Kaikki mustesäiliöjärjestelmällä varustetut tulostimet eivät ole tasa-arvoisia. Alan edelläkävijänä Epsonilla on vuosikausien kokemus tämän tekniikan kehittämisestä ja hiomisesta. Lue, mikä erottaa EcoTank-tulostimet muista tulostimista.

Ei enää sotkua tai tulostusvirheitä

Nämä suljettavat ja sotkeentumattomat pullot voidaan kiinnittää vain niitä vastaaviin värisäiliöihin.

Pitkäikäistä lisäarvoa

Laitteen mukana toimitettava muste riittää tuhansien sivujen tulostukseen. Kun muste loppuu, lisämustepulloja on saatavilla edullisesti.

Kaksipuolinen tulostus

Sivun automaattinen kaksipuolistulostus (vain soveltuvat mallit) säästää kustannuksia ja paperia.

Tulostus älylaitteilta

Epsonin maksuttomilla sovelluksilla tulostus ja pilveen skannaaminen sujuvat vaivattomasti mobiililaitteilta, tableteilta ja kannettavilta⁴.

Laadukkaat valokuvatulosteet

Tuota upeita, kiiltäviä valokuvia, jotka kestävät valokuva-albumissa jopa 300 vuotta (vain ET-8500 ja ET-8550)⁵.

Käyttöä kestävä kiinteä tulostuspää

Toisin kuin muiden valmistajien tulostuspäät, Epsonin kiinteä tulostuspää ei heikkene käytössä. Sinun ei tarvitse huolehtia korvaavan tulostuspään hankkimiskustannuksista tai sen asentamisen tuomasta vaivasta.

Palkittu

Maailmanlaajuisesti on myyty yli 50 miljoonaa EcoTank-tulostinta⁶. EcoTank-tulostimien innovatiivinen ja taloudellinen muotoilu on saanut useita kansainvälisiä palkintoja.

Tilaa säästävä muotoilu

EcoTank-tulostimet, joiden säiliö on kiinnitetty etuosaan, ovat pienikokoisia ja tyylikkäitä.

Nyt saat ilmaisen laajennetun takuun

3 vuoden laajennettu takuu tietyille EcoTank-tulostimille

Tutustu valikoimaan

Jokapäiväiseen tulostukseen

Skannaa, kopioi ja tulosta vaivattomasti näillä A4-koon kolmitoimitulostimilla, jotka voidaan yhdistää kannettaviin, tablet-tietokoneisiin ja puhelimiin.

Ammattitasoinen tulostus

Näillä yrityskäyttöön tarkoitetuilla malleilla saat suoritettua tehtävät tehokkaasti.

Valokuvien tulostus

Tulosta jopa 3 400 valokuvaa2 tuotepakkauksessa toimitetuilla mustepulloilla ja nauti pitkäikäisistä valokuvista, jotka ovat tulevien sukupolvien katseltavissa.

EcoTank-mustavalkotulostin

Säästä kolmessa vuodessa jopa 50 % mustavalkolasertulostimiin verrattuna9.

Tulostus mobiililaitteista ja muista laitteista

Epsonin pienikokoisten monitoimitulostimien valikoima tekee mobiilitulostamisesta helppoa ja nopeaa. Et ole sidottu työpöytäsi ääreen, vaan voit lähettää kohteet tulostukseen tablet-tietokoneesta tai älypuhelimesta käyttämällä Wi-Fi-yhteyttä ja maksuttomia mobiilitulostussovelluksia4.

Katso video
Lisätietoja

Tulostamisen tulevaisuus on energiatehokkaassa kylmämus­tesuihkutekniikassa

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

Löydä sopiva EcoTank-tulostin

1 Epsonin laskelmien mukaan säästö keskimääräisissä sivukustannuksissa sekä keskimääräinen mustekasettien määrä, joka tarvitaan tulostettaessa sama määrä sivuja kuin Epsonin EcoTank 102- ja 104-mustepulloilla. Vertailu EcoTank 102- ja 104-mustepullojen keskimääräisen riittoisuuden (standardin ISO/IEC 24712 testikuvion mukainen A4-tulosteiden määrä) sekä 30 eniten myydyn mustekasetteja käyttävän mustesuihkutulostimen alkuperäisten tarvikkeiden (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, vuoden 2021 toimitukset, julkaistu vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä) keskimääräisen riittoisuuden välillä Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, vuoden 2021 toimitukset, julkaistu vuoden 2022 toisella neljänneksellä). Sivukohtaiset kustannukset lasketaan jakamalla kyseisten mustepullojen/mustekasettien myynti ja kokonaisriittoisuus yksikkömyynnillä.

2 Ilmoitetut kapasiteetit ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC 24712- tai ISO/IEC 29103 ‑standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Ilmoitetut kapasiteetit EIVÄT perustu ISO/IEC 24711- tai ISO/ICE 20102 ‑standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusvälin sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan. Tulostimen ensimmäisen käyttöönoton aikana tulostuspään suuttimien täyttämiseen käytetään jonkin verran mustetta, joten toimitukseen sisältyvän mustesarjan riittoisuus on ilmoitettua pienempi.

3 Tulostettavien sivujen määrä perustuu Epsonin 102- ja 104-mustepullosarjojen korkeimpiin sivukohtaisiin kustannuksiin (CPP). Sivukohtaiset kustannukset lasketaan väritulosteiden tapauksessa syaanin, magentan ja keltaisen mustepullon yhteenlasketusta ovh:sta ja mustavalkoisten tulosteiden tapauksessa mustan mustepullon ovh:sta, joka jaetaan ilmoitetulla riittoisuudella. Ovh:t voimassa toukokuussa 2023.

4 Edellyttää langatonta Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa https://www.epson.fi/apps-software/epson-connect

5 Tulosteiden kestoarvot perustuvat nopeutettuun erikoismateriaalien tulosteiden testaukseen, kun tulosteet säilytetään arkistoholkeissa albumivarastossa. Tulosteiden kestävyys vaihtelee tulostusmateriaalin, tulostettavan kuvan, säilytysolosuhteiden, valon määrän, kosteuden ja ilmasto-olosuhteiden mukaan. Epson ei takaa tulosteiden kestävyyttä.

6 31. maaliskuuta 2023 alkaen. IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, Q4 2010 to Q1 2023 shipments, julkaistu vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä

7 Katso voimassa olevat ehdot. Kun olet ostanut kampanjaan kuuluvan tulostimen ja Rajaton tulostus -kortin, siirry osoitteeseen https://unlimitedprintingwithecotank.epson.fi/ ja rekisteröidy palveluun.

8 Jopa kolmen vuoden musteet A4-koon EcoTank koti- ja toimistotulostimien 140 sivun keskimääräisen kuukausittaisen tulostusmäärän mukaan laskettuna.