INNOVAATIO

Haluamme yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioidemme avulla. Oman tutkimus- ja kehitystyömme lisäksi teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa luodaksemme innovatiivisia teknologioita, joiden avulla voimme ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia ja tukea yhteisöjä. Tässä tavoitteessamme hyödynnämme ydinteknologioitamme neljällä alueella: mustesuihkutulostimet, visuaalinen teknologia, puettava tekniikka ja robotiikka.

INNOVAATIO

Tekniikkaa harmoniassa ympäristön kanssa

Japanilaiset juuremme nojaavat vahvaan perinteeseen, jossa rajallisista resursseista valmistetaan poikkeuksellisia tuotteita. Olimme maailman ensimmäinen yritys, joka ilmoitti lopettavansa CFC-yhdisteiden käytön kokonaan, ja olemme seuranneet ympäristökehitystämme julkisesti yli 20 vuoden ajan.

Meille kestävä kehitys tarkoittaa maailmanlaajuisen ekologisen jalanjälkemme jatkuvaa huomioimista ja parantamista kaikilla osa-alueilla – olipa kyse sitten valmistuksesta, jakelusta tai resurssien käytöstä. Haluamme olla korvaamattomia asiakkaillemme, jotka laillamme tekevät töitä paremman ympäristön puolesta, ja pyrimme kehittämään kestävämpiä teknologioita ja vastuullisempia työskentelytapoja.

Lue lisää vastuullisuudesta Epsonilla

Innovaatioita yrityksille

Jokainen yritys pyrkii lisäämään tehokkuuttaan. Tämä voi tarkoittaa nopeampaa tulostusta, parempaa projisointia tai parannettua skannausta. Se voi tarkoittaa entistä tehokkaampien ja luotettavampien toimiston ulkopuolisten ratkaisujen laajempaa valikoimaa tai uusien innovatiivisten tekniikoiden, kuten lisätyn todellisuuden (AR), hyödyntämistä.

Maailman johtavana projektorien, mustesäiliötulostimien, matriisitulostimien ja SCARA-robottien valmistajana sekä Länsi-Euroopan johtavana kuittitulostimien valmistajana teknologiaratkaisumme voivat muuttaa minkä tahansa liiketoimintaympäristön.

Haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa – suunnittelemme kaikki tuotteemme mahdollisimman vähän virtaa kuluttaviksi energiankäytön vähentämiseksi.

Toimialat

Epsonin yritystuotteet

Projector
Yritystulostimet

Epsonin yritystulostimet ovat nopeita, luotettavia ja laadukkaita. Valikoimastamme löytyy käytännöllisiä ja monimuotoisia ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille.

Projector
Yritysskannerit

Skannerit näyttivät aikoinaan tietä globaalissa muutoksessa kohti digitaaliaikaa. Tänä päivänä skannerimme vievät muutosta eteenpäin nopeudella ja käytettävyydellä, joita kasvaviin digitaalisiin tarpeisiin vastaaminen edellyttää.

Projector
Yritysprojektorit

Joustavien yritysesitysten avulla ihmiset voivat jakaa ideoitaan missä tahansa kokous- tai koulutustilassa, virtuaalisesti tai kasvotusten.

Projector
Kuittitulostimet

mPOS-ratkaisuista on tullut keskeinen työkalu pop-up-myymälöille, erikoisliikkeille, ravintoloille ja baareille, jotka haluavat tarjota asiakkaille vaivattoman ja mieleenpainuvan ostokokemuksen.

Projector
Tulostimet ammattikäyttöön

Yritys- ja ammattikäyttöön soveltuva suurkuvatulostusteknologiamme tarjoaa poikkeuksellista laatua ja innovaatioita teknisille aloille, tekstiilitulostukseen sekä erilaisten kylttien, grafiikan, valokuvien ja etikettien ammattilaistason tulostukseen.

Projector
Robotiikka

Meillä on 40 vuoden kokemus robottiteknologiasta, ja autamme yrityksiä vastaamaan monenlaisiin tuotannon haasteisiin. Teollisuusrobottimme tunnetaan maailmanlaajuisesti nopeudestaan, tarkkuudestaan ja helppokäyttöisyydestään.

Projector
Installaatioprojektorit

Innovatiivinen ja monipuolinen 3LCD-tekniikkamme vie kuvien heijastamisen kokonaan uudelle tasolle. Luo visuaalisesti vaikuttavia ja mukaansatempaavia elämyksiä auditorioissa, gallerioissa, museoissa, teemapuistoissa ja monissa muissa nähtävyyksissä.

Projector
Värietikettitulostimet

Tulosta laadukkaita, kustomoituja värietikettejä yrityksen omissa tiloissa silloin, kun niitä tarvitset. Epsonin värietikettitulostimilla tulostat tarpeen mukaan – ei viivästyksiä, häiriöitä, turhaa jätettä tai vaivaa eikä enää esipainettujen etikettien kertymistä varastoon, tuotantokatkoksia, menetettyjä tilauksia tai myöhästyneitä toimituksia.

Projector
Älylasit

Epsonin uraauurtavaan Si-OLED-teknologiaan perustuvat Moverio-älylasit sulauttavat digitaalisen sisällön saumattomasti reaaliympäristöön. Ne sopivat ihanteellisesti etätukeen, työnkulkujen ohjaukseen ja koulutukseen.

Innovaatioita kotiin

Yksikään koti tai kotitoimisto ei ole täydellinen ilman Epson-tulostinta. Innovaatiomme tuovat koteihin myös luovuutta ja rajattomia mahdollisuuksia monipuolisen tuotevalikoimamme ansiosta. Nauti elokuvaelämyksistä omassa olohuoneessasi, ohjaa lennokkeja Moverio-älylaseilla tai tulosta erittäin edullisilla EcoTank-tulostimillamme ilman erillisiä mustekasetteja.

Lisätietoja Epsonista