TEE PYSYVÄ VAIKUTUS

Ensiluokkainen kuvanlaatu ja luotettavuus yrityksen kaikkiin tarpeisiin

LASERPROJEKTORIMALLISTO

Laserprojektoritekniikan tulevaisuus

Teknisesti edistyksellisten projektoriemme kaksinkertaisella laservalonlähteellä varustetut 3LCD-paneelit, laaja värintoisto ja erittäin suuri kontrastisuhde takaavat kirkkaat, todenmukaiset värit ja uskomattoman syvät mustan sävyt.

Luovuus ja kyky heijastaa entistä suurempia, kirkkaampia ja selvempiä kuvia kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä takaavat yrityksen menestyksen.’ Siksi teemme kovasti töitä kehittääksemme innovatiivisia ja monikäyttöisiä projektoreita, jotka täyttävät yritysten tarpeet ja antavat mahdollisuuden tehdä pysyvän vaikutuksen. Sitoutumisemme tuotteiden laatuun, tekniikkaan sekä palveluun ja tukeen on syy, miksi olemme olleet projektorien markkinajohtaja jo vuodesta 20011.

Lue lisää ratkaisuistamme

Heijastusta ilman rajoja

Uuden epäorgaanisen fosforikiekkomme loistava valon- ja lämmönkestävyys takaa erinomaisen luotettavuuden. Kiekko toimii saumattomasti epäorgaanisten LCD-paneelien kanssa ja tuottaa kirkkaan, eloisan kuvan erittäin pitkäksi ajaksi. Itse asiassa voit luottaa huoltovapaaseen valonlähteeseen 20 000 tunnin ajan².

Erinomainen luotettavuus

Tutustu edistyneisiin projektoreihin, joihin voit todella luottaa. Asennus ja käyttöönotto sujuvat vaivattomasti, ja laserin 56 000 tunnin kesto ja suodattimen 30 000 tunnin huoltoväli pitävät huoltotarpeet minimissä.

Suunnittele visiosi Epsonin kanssa

Ota selvää, miten voit projisoida mille tahansa pinnalle Epsonin suurten tilojen projektoreilla.

Katso

Erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektori

Nauti valkokangaselämyksistä kodin sisustuksesta tinkimättä. Epsonin erittäin lyhyen etäisyyden projektorin voi sijoittaa lähelle näyttöaluetta. Sen asentaminen käy käden käänteessä, ja kuva on laadukas myös kirkkaasti valaistuissa tiloissa. Pitkäikäinen laservalonlähde ja laajennettu takuu tekevät projektorista edullisen hankinnan.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

¹ 2001–2020, 500 luumenia ja enemmän, ei sisällä näytöttömiä televisioita. Lähde: Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY20Q4.

² Arvioitu aika, johon mennessä kirkkaus laskee 50 prosenttia ensimmäiseen käyttökertaan nähden. Mitattu kiihtyvyystestillä, jossa hiukkasten koon on oletettu olevan 0,04–0,20 mg/m3. Aika vaihtelee käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan.