Usain + Epson:
Voittava joukkue

Epson ja Usain Bolt luovat asiakkaille uusia mahdollisuuksia ja edistävät koulutusta.

Usain + Epson: Voittava joukkue

Vuonna 2021 Epson aloitti yhteistyön maailman nopeimman miehen Usain Boltin kanssa. Usain, kahdeksankertainen olympiakultamitalisti, jota pidetään laajalti kaikkien aikojen parhaana pikajuoksijana, on nyt Epsonin kasvot Euroopassa ja Ranskan Afrikassa. Usain Bolt kertoo Epsonin teknologiaratkaisujen eduista koti-, yritys- ja opetuskäytössä.

EcoTank

Usain on viihdyttänyt fanejaan ja Epsonin asiakkaita omalla tavallaan, joka on huoleton kuin Epsonin EcoTank-tulostimetkin – täytä ja käytä. Suurten uudelleentäytettävien mustesäiliöiden avulla voit tulostaa tuhansia sivuja ilman mustekasettien vaihtamisen vaivaa.

Minulla on ilo auttaa Epsonia levittämään sanaa EcoTank-tulostimista. EcoTank-tulostimet ratkaisevat monia mustekasetteihin liittyviä turhauttavia ongelmia. Elämää helpottavat parannukset ovat aina hyvä asia.

Yritystuotteet

Usain tuntee nopeuden ja tehokkuuden arvon, ja siksi hän rakastaa Epsonin innovatiivisia yritystuotteita. Skannerit nopeuttavat ja tehostavat digitointia, EcoTank Pro -tulostimet tarjoavat kustannustehokasta toimistotulostusta ja projektorit sopivat täydellisesti suuriin tiloihin, luentosaleihin ja yhteistyötiloihin.

Ratkaisuja ammattilaisille

Usainin historia on vaikuttava, niin kuin on myös tuotteidemmekin. SCARA-robottimme ovat olleet maailman suosituimpia teollisuusrobotteja viimeisen 10 vuoden1 ajan, ja olemme myös alan johtava kuittitulostimien valmistaja Länsi-Euroopassa2. Epson tarjoaa itse asiassa erikoisratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä monilla sektoreilla aina suurkuva-, tekstiili- ja signage-tulostimista robotiikan ratkaisuihin, mPOS-ratkaisuihin sekä kuitti- ja etikettitulostimiin. Jokainen ratkaisu on suunniteltu parantamaan liiketoiminnan tuottavuutta ja tarjoamaan nopeita, luotettavia, joustavia ja laadukkaita tulosteita. Ymmärrämme ammatilliset haasteesi ja pyrimme suunnittelemaan maailman parhaita tuotteita pitääksemme sinut kilpailijoiden edellä.

Kulissien takana

Millaista on kuvauksissa Usain Boltin kanssa?

Tutustu galleriaamme:

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

2 Markkinaosuus SCARA-teollisuusrobottien myyntimäärän perusteella, 2011–2020. Fuji Keizai ”2012–2021 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market”

3 IDC, kuittitulostimien markkina-arviointi, Länsi-Eurooppa 2020, vuoden 2020 toimitukset, julkaistu huhtikuussa 2021.