ASTU MUKAAN TOIMINTAAN

Hanki projektori suurikokoisen television sijaan ja koe kotiviihde mukaansatempaavampana kuin koskaan.

EPSONIN KOTIPROJEKTORIT

Merkityksellistä innovaatiota

Hanki kotiisi maailman kehittyneintä tekniikkaa projektorivalmistajalta, joka on ollut alansa kärkinimi maailmassa jo 17 vuoden ajan1. Poikkeuksellisen korkean kontrastisuhteen ja kirkkauden ansiosta elokuvat heräävät eloon ja urheilu on entistäkin säväyttävämpää.

Koolla on väliä

Tuota elämyksiä Epsonin kotiprojektoreilla. Tee arkipäivästä todellinen elämys, olipa kyse sitten jääkiekko-ottelun seuraamisesta, klassikkoelokuvan katsomisesta, TV-sarjan suoratoistamisesta tai uusimman pelin pelaamisesta. Voit luoda jopa 300 tuuman ruudun, joka vangitsee kaikkien huomion. Tuo perhe ja ystävät yhteen kokemaan unohtumattomia hetkiä.

Kirkas, eloisa kuva

Valkoisen valon kirkkaus ei yksistään herätä joka päivä näkemiäsi värejä eloon. Siksi Epsonin projektorien 3LCD-tekniikka tuottaa yhtä paljon valkoista ja värillistä valoa. Miksi tyytyä haaleaan ja elottomaan näyttöön? Koe eloisa ja luonnollinen kuva Epsonin projektoreilla.

Epson 4K PRO-UHD²

Loistava kuvanlaatu syntyy yhdistämällä useampia tekniikoita, kuten tasainen värintoisto, kirkkaat valkoiset sävyt, 3LCD-tekniikka, HDR10-kontrasti ja värinkäsittely. Epsonin 4K PRO-UHD² -projektorit tarjoavat kokonaisvaltaisen hyvän kuvanlaadun, jonka luomisessa on panostettu 4K-sisällön vastaanottoon, käsittelyyn ja heijastamiseen.

Tämä ominaisuus ei ole saatavilla kaikissa malleissa. Tarkista tuotteen teknisistä tiedoista, onko mallissasi tämä ominaisuus.

Huippulaaja värintoisto

Koe suurempi luonnollisten värien kirjo.

Säädä kuvaa helposti

Laitteen asennus on nopeaa ja helppoa ensiluokkaisen optisen zoomaussuhteen ja kattavien linssinsiirto-ominaisuuksien ansiosta. Moottoroitu zoom, tarkennus ja linssin siirto mahdollistavat kuvasuhteen vaihtamisen, ja asetukset voidaan tallentaa 10 muistipaikalle.

Tämä ominaisuus ei ole saatavilla kaikissa malleissa. Tarkista tuotteen teknisistä tiedoista, onko mallissasi tämä ominaisuus.

Nauti viihteestä jopa 15 vuoden ajan3

Lamppujen käyttöikä on jopa 10 000 tuntia3, joten voit katsoa elokuvan joka päivä 15 vuoden ajan vaihtamatta niitä. Epson-projektorit tunnetaan luotettavuudestaan, joten sinun ei tarvitse murehtia sitä, että kiinnostavasta elokuvasta, pelistä tai TV-ohjelmasta jäisi minuuttiakaan näkemättä.

Tutustu valikoimaan

1 Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2018.

2 4K-skaalaustekniikka kaksinkertaistaa Full HD tarkkuuden siirtämällä kutakin kuvapistettä diagonaalisesti. Tarkkuus on 3D-tilassa Full HD.

3 Perustuu elokuvan keskimääräiseen 1 tunnin 45 minuutin päivittäiseen katsomiseen lampun ollessa Eco-tilassa.

4 WirelessHD-toiminto on käytettävissä 28:ssa EU:n jäsenvaltiossa sekä Islannissa, Norjassa, Saudi-Arabiassa, Sveitsissä, Turkissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Saatavuus voi muuttua. Saat lisätietoja tuotteiden saatavuudesta markkina-alueellasi ottamalla yhteyden paikalliseen Epson-myyntipisteeseen.

5 Perustuu sisällön päivittäiseen katsomiseen viiden tunnin ajan projektorin ollessa Eco-tilassa.

6 Värikirkkaus (värillinen valontuotto) kirkkaimmassa tilassa on mitattu IDMS 15.4:n mukaan kolmannen osapuolen laboratoriossa. Värikirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Epsonin myydyimmät 3LCD-projektorit verrattuna myydyimpiin yksisiruisiin DLP-projektoreihin. Perustuu toukokuusta 2017 huhtikuuhun 2018 kerättyihin NPD-tietoihin.