TÄYDELLINEN VALIKOIMA

EPSON CLARIA -MUSTEET
Katso video
CLARIA-MUSTE

Suunniteltu sopimaan tulostustyyliisi

Tulostitpa koulutöitä, valokuvia perhealbumiin tai mestariotoksiasi, löydät Epsonilta sopivat musteet.

Seuraavan valintatyökalun avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan tulostimen ja mustesarjan yhdistelmän.

Esittelyssä Epsonin Claria-musteet

Lisätietoja Epsonin valikoimasta

Claria Home -muste

Nauti jokapäiväisestä tulostuksesta

Etsitkö edullista ratkaisua terävien ja selkeiden tekstiasiakirjojen ja kiiltävien valokuvien tulostamiseen? Vastauksena on Epsonin Claria Home -muste. Alla on tietoa siitä, mikä siitä tekee erikoisen.

Epsonin musteen koostumus

Epsonin nelivärisen Claria Home -musteen koostumus sisältää sekä väri- että pigmenttimusteita. Musta pigmenttimuste on erinomainen kestävien, selkeää tekstiä sisältävien asiakirjojen tulostamiseen, kun taas syaani, magenta ja keltainen värimuste sopii loistavasti kiiltävien valokuvien tulostamiseen.

Tämän monipuolisen mustesarjan avulla voit helposti ja kätevästi tulostaa kotona laadukkaita valokuvia jokapäiväisen asiakirjatulostamisen lisäksi.

Edullinen

Ei ole järkevää heittää pois käyttämätöntä mustetta. Mustesuihkutulostimen musteet toimitetaan erillisinä, joten vain käytetty väri on vaihdettava.

Säästöt ovat vielä suuremmat, kun käytät suurissa tulostustöissä XL-mustepatruunoita.

Helppokäyttöinen

Enää ei tarvitse muistaa tulostimen mallia, sillä Epsonin mustevalikoima voidaan tunnistaa kuvan perusteella. Etsi Epsonin pakkauksesta mansikan kuva, jos tulostimessasi on käytössä Claria Home -muste. Se on helppo muistaa, joten löydät musteen helposti myymälästä.

Tulostitpa usein tai epäsäännöllisesti, saatavilla on juuri tarpeisiisi sopiva mustepatruuna. Patruunoita on saatavilla vakio- ja XL-kokoisina, ja niiden riittoisuus on merkitty selkeästi jokaisen pakkauksen etupuolelle.

Claria Premium -muste

Nauti loistavista tulosteista

Ota tulostuksesta kaikki irti viiden värin Claria Premium -musteella. Se sopii kiireiseenkin talouteen, sillä sen avulla voit tulostaa sekä laadukkaita asiakirjoja että upeita kiiltäviä valokuvia valokuvamustan musteen ansiosta. Alla on tietoa siitä, mikä siitä tekee erikoisen.

Laadukkaat asiakirjat

Epsonin Claria Premium -muste tuottaa terävän ja selkeän tekstin. Musta pigmenttimuste tuottaa tekstiä, joka hylkii vettä ja korostuskynien jälkeä ja on hankauksen kestävä tavallisellakin paperilla.

Upeat, kiiltävät valokuvat

Claria Premiumin sisältämä väripohjainen valokuvamusta muste takaa kristallinkirkkaiden valokuvien eloisat värit ja syvät, täyteläiset mustan sävyt.

Voit olla varma, että rakkaat muistosi säilyvät sukupolvesta toiseen, sillä Claria Premium -musteella tulostetut valokuvat säilyvät valokuva-albumissasi yli 300 vuotta*.

Helppokäyttöinen

Enää ei tarvitse muistaa tulostimen mallia, sillä Epsonin mustevalikoima voidaan tunnistaa kuvan perusteella. Etsi Epsonin pakkauksesta appelsiinin tai kiivin kuva, jos tulostimessasi on käytössä Claria Premium -muste. Se on helppo muistaa, joten löydät musteen helposti myymälästä.

Tulostitpa usein tai epäsäännöllisesti, saatavilla on juuri tarpeisiisi sopiva mustepatruuna. Patruunoita on saatavilla vakio- ja XL-kokoisina, ja niiden riittoisuus on merkitty selkeästi jokaisen pakkauksen etupuolelle.

Claria Photo HD -muste

Nauti kestävistä ja huippulaatuisista valokuvista

Olet valinnut kameran ja objektiivit huolella. Nyt voit täydentää pakettisi Claria Photo HD -musteella. Sen kuusivärimusteet tuottavat kestävät, ammattimaiset ja kiiltävät valokuvat. Alla on tietoa siitä, mikä siitä tekee erikoisen.

Upea valokuvien laatu

Sekä valokuvauksen innokkaat harrastajat että puoliammattilaiskuvaajat arvostavat takuulla laatua, jonka kuudella erivärisellä musteella saa aikaan. Musteet tuottavat yksityiskohtaiset kuvat ja luonnonmukaiset ihonsävyt pehmeillä väriliu'uilla ja syvillä, luonnollisilla mustan sävyillä. Musteet on suunniteltu kestäviksi. Laadukkaalla musteella luodut valokuvat voivat säilyä valokuva-albumissa 300 vuotta*.

Helppokäyttöinen

Enää ei tarvitse muistaa tulostimen mallia, sillä Epsonin mustevalikoima voidaan tunnistaa kuvan perusteella. Etsi Epsonin pakkauksesta norsun tai oravan kuva, jos tulostimessasi on käytössä Claria Photo HD -muste. Se on helppo muistaa, joten löydät musteen helposti myymälästä.

Tulostitpa usein tai epäsäännöllisesti, saatavilla on juuri tarpeisiisi sopiva mustepatruuna. Patruunoita on saatavilla vakio- ja XL-kokoisina, ja niiden riittoisuus on merkitty selkeästi jokaisen pakkauksen etupuolelle.

Tarvitsetko apua käyttötarkoituksiisi sopivien musteiden löytämiseksi?

Vakiomusteet sopivat erinomaisesti satunnaiseen mutta silti edulliseen tulostukseen, kun taas XL-musteet ovat hyviä suurten töiden edulliseen tulostukseen.

Mitä aiot tulostaa?

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Home Strawberry for your Expression Home printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Photo HD Squirrel and Elephant for your Expression Photo printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Premium Orange and Kiwi for your Expression Photo printer

Aidot Epsonin musteet

Miksi kannattaa ostaa aitoa?

Uskomme, että tulostus on kumppanuussuhde. Laadukkaan tulosteen tuottamiseen tarvitaan sekä tulostinta että mustetta.

Epson paperihaku

Parhaat tulokset oikealla paperilla

Epsonin paperit on suunniteltu parhaisiin mahdollisiin tuloksiin Epson-tuotteilla yritysten mustesuihkutulostimista ammattimaisiin grafiikkaratkaisuihin.

*Tulosteiden kestoluokitukset perustuvat valokuva-albumien suojataskuissa säilytettävien, erikoismateriaaleille tulostettujen testitulosteiden kiihdytettyihin testeihin. Tulosteiden kestävyys vaihtelee tulostusmateriaalin, tulostettavan kuvan, säilytysolosuhteiden, valon määrän, kosteuden ja ilmasto-olosuhteiden mukaan. Epson ei takaa tulosteiden kestävyyttä.