ASIAKIRJA­SKANNERIT

Kehitä liiketoimintaympäristöä skannausratkaisujen kansainvälisen johtajan tuella. Epsonin yrityskäyttöön tarkoitetut, suorituskyky edellä suunnitellut asiakirjaskannerit ovat täydellinen ratkaisu kiireisiin toimistoihin.

Lataa esite
Katso video
ASIAKIRJA­SKANNERIT

Hyödynnä dynaamisen työnkulun mahdollisuudet asiakirjaskanneri­valikoimamme avulla

Olivatpa organisaatiosi tarpeet millaiset tahansa, Epsonilta löydät sopivat asiakirjaskannerit prosessien automatisointiin ja asiakirjojen digitointiin. Olemme suunnitelleet laadukkaita skannereita jo yli 30 vuoden ajan. Autamme organisaatiotasi parantamaan asiakirjojen työnkulkuja luotettavilla ja laadukkailla skannausratkaisuillamme.

Valitse skannerisi

Skaalautuva ja modulaarinen rakenne

Epsonin skaalautuvan ja modulaarisen rakenteen (Scalable Modular Architecture, SMA) avulla voimme tarjota laajan valikoiman tuotteita organisaatiosi tarpeisiin. Käyttäjät hyötyvät tutusta ydinrakenteesta, joka mahdollistaa helpon ja intuitiivisen käytön. Tämän ansiosta työympäristöstä tulee kätevämpi ja tuottavuus kasvaa.

Erittäin tehokas

WorkForce-asiakirjaskannerit tarjoavat tuotantotason suorituskykyä. Jopa 85 sivun tai 170 kuvan minuuttinopeuden ansiosta päiväkapasiteetti on jopa 9 000 sivua, joten yritykset voivat vastata myös kaikkein kiireisimpien osastojen vaatimuksiin.

Innovatiiviset ominaisuudet

Luokkansa parhaan arkinsyöttöteknologian ansiosta malliston laitteilla voidaan skannata monenlaisia haastavia materiaaleja, joiden paksuus voi olla mitä tahansa 27 g/m²:n ja 413 g/m²:n väliltä. Innovatiiviset ominaisuudet mahdollistavat skannerin nopeuden hallinnan ja paperin suojaamiseen vaurioilta, mikä varmistaa sujuvan toiminnan.

Palkittu

Epson on omaa luokkaansa kestävän kehityksen mukaisten toimistoteknologioiden kehittämisessä. Yritys edistää tulostimillaan, skannereillaan ja TCO-sertifioiduilla projektoreillaan vähemmän jätettä tuottavaa yhteiskuntaa sekä kiertotaloutta.

Verkkotoiminnot

Lataa monipuolisia ohjelmistopaketteja, joiden avulla järjestelmänvalvojat voivat hallita töitä, käyttäjiä ja laitteita tehokkaan työnkulun varmistamiseksi. Joko laitteessa tai työasemassa olevien esimääritettyjen töiden avulla laite tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisen skannauksen, joka maksimoi tuottavuuden. Lue lisää Document Capture -ohjelmistosta ja Epson Device Administa klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Joustava skannaus

Skannaa suoraan skannerin kosketusnäyttöä käyttäen ja luo mukautettavia esiasetuksia ja asetteluja ilman tietokonetta. Mahdollisuus myös skannata ja jakaa käyttämällä PC- tai Mac-tietokonetta, jossa on Epson ScanSmart -ohjelmisto, tai puhelinta tai tablettia, jossa on Epson Smart Panel -sovellus.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

¹ Maailmanlaajuisesti myytyjen asiakirjaskannerien määrä vuosina 2010–2018. Tieto perustuu neljännesvuosittain kerättävien skannerien määrä seuraavien tietojen tulokseen, joka on julkaistu vuoden 2019 toisella neljänneksellä.