Testaus-, mittaus- ja ohjausratkaisut

Epsonin robottien ja tehokkaan integroidun kuvankäsittelyjärjestelmän ansiosta tehtävät, joissa vaaditaan täsmällistä tallentamista, voidaan saada valmiiksi erittäin nopeasti.

Testaus, mittaus, ohjaus

Laadunvalvonta, koeajot ennen sarjatuotantoa ja tietojen mittaukset ovat kaikki osa-alueita, joissa tarkka tallennus on tärkeää. Epsonin robottien ja tehokkaan integroidun kuvankäsittelyjärjestelmän ansiosta tällaiset tehtävät voidaan saada valmiiksi erittäin nopeasti. PC-pohjaista RC620-pääohjainta voidaan laajentaa mittaus- ja testauslaitteistolla, ja se on helppo integroida muiden valmistajien kuvantunnistusjärjestelmiin tai voiman momentin antureihin. Jos tuote poikkeaa ennalta määritettyjen parametrien toleranssiarvoista, se hylätään viallisena.

Asiakkaamme

Tuotteet

Nykyaikaisten automaatioratkaisujen on täytettävä joitakin yksinkertaisia vaatimuksia – niiden on oltava mahdollisimman nopeita, pieniä ja edullisia. Epsonilla on tarjottavanaan laaja valikoima erittäin nopeita ja tarkkoja teollisuusrobotteja.

Käyttökohteet

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä

Varmista, että tuotantolinjasi on parasta laatua

Epsonin robottijärjestelmät: tarkkoja, nopeita ja luotettavia

Robottimme kuormaavat lavalle, sahaavat, jauhavat, poraavat, hiovat, kokoavat, liikkuvat ja rakentavat yhdessä. Ne toimivat tarkasti ja uskomattoman nopeasti näissä ja monissa muissa tehtävissä – usein jopa 24 tuntia päivässä. Tuotevalikoimamme sisältää yhden maailman laajimmista SCARA-mallivalikoimista, 6-akseliset robotit, ohjaimet ja ohjelmistot.