EPSON EUROPEN JOHTORYHMÄ

Johtoryhmämme on sitoutunut kehittämään organisaatiotamme harkitun ja kokeneen johtajuuden kautta sekä parantamaan työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme elämänlaatua.

Takanori Inaho

Epson Europen toimitusjohtaja

Takanori Inaho aloittaa Epson Europen toimitusjohtajana 1.4.2024. Ennen tätä tehtävää hän toimi Seiko Epson Corporationin Japanin myynti- ja markkinointiosaston yleishallintojohtajana.

Takanori on opiskellut henkilöstöhallintoa Doshishan yliopistossa, ja hän aloitti työt Epsonin myynti- ja markkinointiosastolla vuonna 1991. Hän on 33-vuotisen uransa aikana päässyt tutustumaan useisiin Epsonin tuotealueisiin, ja hänellä onkin kokemusta niin tulostimista, koti- ja yrityskäyttöön tarkoitetuista projektoreista kuin mikrolaitteista.

Takanori on naimisissa, ja hänellä on kaksi lasta. Vapaa-ajallaan hän pelaa tennistä ja katsoo elokuvia.

Rob Clark

Vanhempi varatoimitusjohtaja, Epson Europe B.V.

Rob Clark on Epson Europe B.V:n vanhempi varatoimitusjohtaja ja vastuussa koko EMEAR-alueen kaikista myyntitoiminnoista ja toimitusketjuista.

Rob työskenteli aiemmin markkinoinnista ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana varatoimitusjohtajana ja sitä ennen viisi vuotta Epson Europe B.V.:n mustesuihkuliiketoiminnan johtajana.

Rob aloitti Epson-uransa pistematriisitulostimista vastaavana tuotepäällikkönä ja on sittemmin työskennellyt nousujohteisesti tuotemarkkinointiin ja liiketoiminnan johtamiseen liittyvissä tehtävissä sekä jonkin aikaa myös Epson UK:n toiminnanjohtajana.

Ennen Epsonille tuloaan Rob työskenteli IT-jakelussa, jossa hän sai kokemusta suorasta myynnistä ja markkinoinnista jälleenmyyjille. Rob aloitti uransa työskentelemällä teknologiapäällikkönä Yhdistyneen kuningaskunnan hallinnossa saatuaan päätökseen sähkötekniikan tutkintonsa.

Keisuke Fujii

Varatoimitusjohtaja, liiketoiminnot, Epson Europe B.V.

Keisuke Fujii on vastuussa EMEAR-alueen liiketoiminnoista. Tehtävässään Fujii vastaa kaikista liiketoiminta-analyyseistä, kaikesta liiketoiminnan suunnittelusta sekä operatiivisista toiminnoista, kuten taloushallinnosta, henkilöstöhallinnosta, toimitusketjuista ja IT:stä koko EMEAR-alueella.

Fujii on työskennellyt Epsonilla 11 vuoden ajan ja siirtyi Epson Europe B.V.:lle vuonna 2019. Ennen siirtymistään hän toimi useissa eri tehtävissä Seiko Epson Corporationilla. Viimeisen neljän vuoden ajan hänen vastuullaan oli tukea Epson-konsernin ympäri maailmaa sijaitsevia yhtiöitä yrityksen ylimmälle johdolle raportoinnissa.

Fujii on naimisissa, ja hänellä on kaksi poikaa.

Karl Angove

Varatoimitusjohtaja, Consumer and Channel Sales and Marketing Division, Epson Europe B.V.

Karl aloitti Epsonilla vuonna 2018 yhtiön Länsi-Euroopan kuluttajamyynnin toiminnanjohtajana ennen kuin siirtyi nykyiseen varatoimitusjohtajan rooliinsa toukokuussa 2019.

Ennen Epsonille siirtymistä Karl työskenteli useissa vähittäiskaupan alan johtotehtävissä Dixons Carphonessa ja Metro AG:ssa Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Tšekissä ja Saksassa. Hän aloitti uransa Currys-liikkeissä Isossa-Britanniassa.

Karlilla on kirjanpidon ja rahoituksen kandidaatin tutkinto Walesin yliopistosta. Hän on naimisissa ja pitää matkustamisesta.

Neil Colquhoun

Varatoimitusjohtaja, CISMEA-alue, Epson Europe B.V

Neil Colquhoun on Epsonin CISMEA-alueen varatoimitusjohtaja. Aiemmin hän toimi myös Epsonin professional display -projektorien liiketoiminnan varatoimitusjohtajana EMEAR-alueella.

Neil aloitti toimintansa Epsonilla vuonna 2012 Ison-Britannian yritysmyynnistä vastaavana johtajana, ennen kuin hän siirtyi koko Euroopan laajuisiin tehtäviin visuaalisten instrumenttien kaupalliseksi johtajaksi ja sitten professional display -projektorien pääjohtajaksi.

Ennen Epsonia Neil toimi erilaisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä Panasonic Europella, Pioneerilla, Mars UK:lla ja Coca-Colalla. Neilillä on tuotannonohjauksen BSc (Hons) -tutkinto Sunderlandin yliopistosta, ja hän on suorittanut kansainvälisen taloustieteen jatko-opintoja Irvinessä sijaitsevassa University of Californiassa.

Neil asuu Dubaissa ja harrastaa vapaa-ajallaan jalkapalloa, hot joogaa ja sukellusta.

Duncan Ferguson

Varatoimitusjohtaja, kaupallinen ja teollinen liiketoiminta, Epson Europe B.V.

Duncan Ferguson on Epsonin Euroopan alueen kaupallisesta ja teollisesta liiketoiminnasta vastaava varatoimitusjohtaja.

Hän tuli Epsonille vuonna 2003 Epsonin pro-graphics-osaston johtajaksi ja nosti Epsonin UltraChrome-musteen nopeasti johtavaksi ammattilaisgrafiikkamustesarjaksi sekä riippumattomissa, ammattikäyttöön suunnatuissa tulostimissa että tuotantoon tarkoitetuissa kaupallisissa tulostimissa.

Duncan on toiminut Epsonilla useissa ammattilaistulostukseen, tarroihin, mainosjulisteisiin, tekstiileihin ja viime aikoina robotiikkaan liittyvissä johtotehtävissä.

Duncan aloitti uransa Shell Chemicalsin asiakaspalvelussa ja teknisessä myynnissä. Hän siirtyi myöhemmin Kodakille, jossa hän vastasi Ison-Britannian ja Euroopan ammattilaistuotteiden, terveydenhuollon ja digitaalisen kuvankäsittelyn sektoreiden myynti- ja palvelutoiminnasta.

Duncanilla on kemian alan tutkinto Durhamin yliopistosta. Hän on naimisissa, hänellä on kaksi lasta, ja hän pelaa mielellään krikettiä.

Massimo Pizzocri

Varatoimitusjohtaja, projektorien myynti ja markkinointi, Epsonin maajohtaja Ranskassa ja toimitusjohtaja Italiassa

Massimo aloitti Epson-uransa Epson Italiassa vuonna 1999, minkä jälkeen hän vähitellen nousi Italian markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi ja sittemmin koko EMEA-alueen strategisen markkinoinnin päälliköksi.

Vuonna 2006 hänet nimettiin Epson Italian toimitusjohtajaksi ja myöhemmin Epson Europe B.V:n kuluttajamyynnistä vastaavaksi varatoimitusjohtajaksi, missä roolissa hän vastasi kaikesta kulutustuotteiden myynnistä EMEA-alueella sekä jakelu-, vähittäismyynti- ja verkkokauppakanavista. Ennen nykyistä rooliaan hänet oli nimetty myös jo Keski- ja Itä-Euroopan alueen varatoimitusjohtajaksi sekä Epsonin Professional Display -projektorien liiketoiminnan varatoimitusjohtajaksi EMEAR-alueella.

Ennen Epsonille saapumistaan Pizzocri aloitti uransa DuPontilla, jossa hän toimi graafisen suunnittelun parissa.

Massimo on asunut Italiassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Vapaa-aikaansa hän viettää vaelluksilla ja kirjojen parissa, ja hän toimii myös aktiivisesti Punaisen Ristin vapaaehtoisena.

Epson Europe: Meidän tarinamme

Epson on aina ollut edellä aikaansa. Kirjaimellisesti. Yhtiö perustettiin vuonna 1942 pienenä kellotehtaana nimeltä Daiwa Kogyo Ltd. (myöhemmin Seiko). Yritys toi vuonna 1968 markkinoille EP-101:n. Kyseessä oli maailman ensimmäinen kompakti ja kevyt digitaalitulostin, joka antoi nimensä koko yritykselle: Epson – ”EP:n poika”.

Epsonin historia

Epsonin historia on täynnä uraauurtavia keksintöjä, halua luoda innovaatioita ja tarvetta määritellä rajoja uudelleen. Itse asiassa olemme tehneet juuri tätä viimeiset 50 vuotta… ja teemme niin huomennakin. Kyseessä ei ole vain oma kunnianhimomme, vaan missiomme.