EPSON EUROPE: TARINAMME

Maailman johtava innovaatio.
Globaali yhteistyö.
Paikallinen sovellus.

Lataa esite
Katso video
Tietoja Epsonista

Kokemuksemme

Epsonin tavoitteena on kehittyä edistykselliseksi yritykseksi, johon luotetaan kaikkialla maailmassa, koska se on sitoutunut avoimuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja kestävään kehitykseen.

Kunnioitamme yksilöllisyyttä, tuemme yhteistyötä ja olemme sitoutuneet tuottamaan lisäarvoa innovatiivisten ja luovien ratkaisujen avulla.

Lähestymistapamme asiakastyytyväisyyteen

Historiamme

1940 + 1950

Virstanpylväät vuosien 1942 ja 1956 välillä

1960

Virstanpylväät vuosien 1964 ja 1969 välillä

1970 + 1980

Virstanpylväät vuosien 1975 ja 1985 välillä

1990

Virstanpylväät vuosien 1992 ja 2004 välillä

2010 – tänään

Virstanpylväät vuosien 2010 ja 2016 välillä

Tekniikkaa harmoniassa ympäristön kanssa

Kun on kyse tekniikan valinnasta, Epson tietää, että yritykset korostavat luotettavuutta ja ympäristövaikutuksia. Siksi keskitymme tuotteiden suunnittelussa luotettavuuteen, kierrätettävyyteen ja energiatehokkuuteen. Tämän sitoutumisen ansiosta olemme pystyneet vähentämään tuotteidemme ympäristövaikutuksia niiden elinkaaren ajan.

Epson kehittää jatkuvasti uusia tapoja ympäristöstandardien vaatimusten täyttämiseksi. Tutkimus- ja kehitystyömme ansiosta voimme tuottaa innovatiivisia ja tarkkoihin tekniikkoihin perustuvia laitteita, joissa on useita energiaa säästäviä toimintoja. Näin sinun ei tarvitse valita planeetan hyvinvoinnin ja yrityksesi tulokseen vaikuttavien etujen välillä.

Ratkaisumme yrityksille ja kotiin

YRITYS

Globaalin liiketoiminnan kattava tuki

Palvelemme asiakkaita eri puolilla maailma ja tarjoamme heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka kattavat kaikki liiketoiminnan tasot suunnittelusta käyttöönottoon, ylläpitoon ja jatkuvaan tukeen.

Rakennamme kumppanuussuhteita, jotka kestävät, kehittyvät, mukautuvat muutoksiin ja auttavat asiakkaitamme hyödyntämään uusinta teknologiaa. Vahvat suhteet ovat keskeisessä asemassa, sillä asiakkaamme, työntekijämme ja kumppanimme tekevät Epsonin tuotemerkkiä tunnetuksi.

Asiakkaiden tukeminen kuuluu korkeimpiin prioriteetteihimme. Huolenpitomme ulottuu paljon ostotilannetta pidemmälle. Esimerkkeinä voidaan mainita Epsonin huoltoratkaisut, joiden ansiosta liiketoiminta ei keskeydy ongelmatilanteissakaan, ja joustavat tulostuksenhallintapalvelut, jotka mahdollistavat kustannustehokkaat, räätälöidyt tulostustoiminnot.

Kyky ajatella pidemmälle

Palkinnot

Epson on iloinen, että se on tunnustettu useista saavutuksista monilla toimialoilla ympäri maailmaa. Tässä on muutamia näistä palkinnoista.

TIPA-palkinto

TIPA on yksi maailman suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn keskittyneistä aikakauslehtiliitoista. Palkinnot valitsee kansainvälinen raati, jonka pätevät asiantuntijat ovat perehtyneet lukuisiin tuotteisiin.

Koti

Tekniikan tuominen kotiin

Mikään koti tai kotitoimisto ei ole täydellinen ilman Epson-tulostinta, mutta innovaatiomme tuovat myös luovuutta ja rajattomia mahdollisuuksia jokaiseen kotitalouteen laajalla tuotevalikoimalla, joka ulottuu paljon tulostimen ulkopuolelle. Nauti suuren näytön elokuvakokemuksesta olohuoneessasi, pilotoi droneja Moverio-älylaseillamme tai tulosta ilman kasetteja erittäin edullisilla EcoTank-tulostimillamme.

Red Dot -palkinto

Vuonna 1955 Saksassa perustetun Red Dot Design Awardin järjestää Design Zentrum Nordrhein Westfalen -muotoilukeskus, ja se tunnustetaan ympäri maailmaa yhtenä muotoilualan arvostetuimmista palkinnoista.

1. Seiko Epsonin marraskuussa 2016 suorittaman kansainvälisen tutkimuksen mukaan PaperLab on maailman ensimmäinen paperinvalmistusjärjestelmä, jossa käytetään kuivaprosessia.

2. Maaliskuussa 2019 päättyvä vuosi oletetulla vaihtokurssilla 1 JPY = 0,0080 EUR

3. 2018 Thompson Reuters Top 100 Global Tech Leaders -raportti

4. 2017 Clarivate Analytics Top 100 Global Innovators

5. Maaliskuussa 2018 päättyvä vuosi oletetulla vaihtokurssilla 1 JPY = 0,0077 EUR

6. Raakamateriaalien erottamisen ja käsittelyn sekä tarvikkeiden valmistuksen perusteella. Epsonin menetelmällä testattuna: 1. Laskelmassa ovat mukana vain CO2-päästöt ilmaston lämpenemiseen vaikuttavana ympäristökuormituksena. 2. Laskelman tulokset perustuvat omaan ilmoitukseen (kolmannen osapuolen vahvistusta ei ole saatu). 3. Käytämme CO2-kerrointa (kg-CO2/yksikkö), joka on julkaistu JEMAI-tietokannassa ”LCA Pro”.

7. Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.

8. Perustuu BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa laitteita verrattiin kaikkiin julkaisuhetkellä testattuihin kilpaileviin laitteisiin ensimmäisen sivun tulostusnopeuden osalta koko yön kestäneestä lepotilasta palautumisen jälkeen. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.

9. Perustuu keskimääräiseen 140 sivun kuukausittaiseen tulostusmäärään, kun otetaan huomioon ensimmäisten musteiden tavallista pienempi kapasiteetti.

10. Verrattuna samanlaisilla ominaisuuksilla varustettujen kilpailevien laitteiden valmistajien sivustojen tietoihin tammikuussa 2016. Moverio BT-300 -laitteen paino: 69 g.

11. Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.