SÄÄSTÄ PÖYTÄTILAA KOMPAKTIEN A4-SKANNERIEN AVULLA

Kompaktit A4-skannerit työtasolle
Katso video
KOMPAKTIT A4-SKANNERIT

Epsonin ensimmäinen skanneri U-paperiväylällä

Uusi kompakti skannerivalikoima tarjoaa monipuolisen skannausratkaisun kaikille, joiden pöytätila on rajallinen ja joiden on skannattava erityyppisiä materiaaleja ja asiakirjoja.

Nämä erittäin monipuoliset skannerit on suunniteltu sekä tehokkuutta että käyttömukavuutta ajatellen. Niiden avulla kaikenkokoiset yritykset voivat tehdä enemmän vähemmällä ja hyötyä kaikista erittäin kompaktin skannerin eduista uhraamatta arvokasta toimistopöytätilaa.

Tärkeimmät ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

Paperiväylän valitsin

Ainutlaatuisen paperiväylän valitsimen avulla voidaan skannauksen lomassa nopeasti vaihtaa suoran paperiväylän ja U-mallisen paperiväylän välillä. Tämä tehostaa tuottavuutta ja helpottaa erilaisten materiaalien sujuvaa skannausta.

U-paperiväylä

U-asennossa skanneri on erittäin kompakti, ja sillä voi skannata kasvattamatta skannerin viemää tilaa. Säästä arvokasta pöytätilaasi.

Paperin suojaustekniikka

Tärkeiden asiakirjojen vahingoittumisen estämiseksi ja mielenrauhan lisäämiseksi laite keskeyttää skannauksen automaattisesti, jos se havaitsee rullissa epänormaalin kuormituksen tai jos kuva on vinossa.

Asiakirjan reunan palautus

Asiakirjan reunat kuten taitokset, repeämät, reunan varjot ja rei'itysreiät, voidaan helposti skannata, korjata ja parantaa käyttämällä ympäröivän asiakirjan värejä.

Lian havaitseminen lasissa

A4-asiakirjaskannereistamme tuttu edistyksellinen liantunnistustekniikka ilmoittaa käyttäjille, milloin ja mistä kohtaa skannerin lasi on puhdistettava. Näin jälki pysyy aina erinomaisena, ja tarpeettomat uudelleenskannaukset vähenevät.

Epson ES-C380W liittyy ScanWay-tuoteperheeseen

ScanWay-mallistomme tarjoaa yksinkertaisen, luotettavan ja turvallisen skannausratkaisun, jossa ei tarvita tietokonetta. Kaikissa malleissa on käytettävyyttä parantavat näyttö- tai pikavalintapainikkeet skannaustöiden mukauttamiseksi.

Voit skannata suoraan verkkokansioihin, sähköpostiin, USB-muistitikulle ja yleisiin pilvipohjaisiin palveluihin kuten Google Driveen, Dropboxiin, Evernoteen ja työpaikan OneDriveen käyttämällä Epson Connect -palvelua. Skannaus Microsoft Teams -kanaviin onnistuu Sharepointin verkkoliittimellä.

Henkilöllisyystodistuksen MRZ-skannaus

Näistä skannereista on valtava hyöty matkatoimistoille, hotelleille, autonvuokrauksen tarjoajille ja muille organisaatioille, joiden on skannattava ja tallennettava passitietoja säännöllisesti.

Document Capture Pro -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat nopeasti skannata ja luetteloida kaikki henkilötiedot koneluettavalta passien ja matkustusasiakirjojen alueelta (TD1) ja tallentaa ne turvallisesti suojattuun ja helposti saatavilla olevaan paikkaan.

Kompaktit skannerit työtasolle

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä