TARKKUUSSKANNAUS, YKSITYISKOHTAINEN LOPPUTULOS

Tallenna vanhojen asiakirjojen, valokuvien, filminegatiivien ja esineiden yksityiskohdat suurella tarkkuudella Epson Expression ‑malliston ja LaserSoftin avulla

TAIDEKUVASKANNERIT

Helppoa tarkkuusskannausta

Expression 13000XL on tarkka ja monipuolinen suurkokoskanneri, joka on suunniteltu toteuttamaan suurta yksityiskohtaisuutta edellyttävät vaativimmatkin työt.

Laitteen mukana toimitettu ammattitasoinen LaserSoft SilverFast Ai 9 ‑kuvanparannusohjelmisto tuo käyttöön helppokäyttöisiä ja tarkan lopputuloksen tarjoavia kuvankäsittelyominaisuuksia, joihin kuuluvat muun muassa ammattitasoinen pölyn- ja rakeisuudenpoisto, kohinanpoisto ja sävynkorjaus.

Näytä valikoima

Expression 13000XL

A3-taidekuvaskanneri

Laadukas A3-taidekuvaskanneri, jolla voi tallentaa suunnitelmat, valokuvat ja taidekuvat terävästi ja tarkasti käyttäjien vaatimalla tarkkuudella.

  • Laadukas A3-skannaus

  • Edistyneet ohjelmisto-ominaisuudet

  • Filmiskannaustoiminto

Expression 13000XL Pro

A3-filmi- ja taidekuvaskanneri

Expression 13000XL Pro on erittäin tarkka A3-skanneri, joka on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin tarpeet useilla eri aloilla, mukaan lukien graafisessa suunnittelussa. Skanneri takaa erinomaisen kuvantoiston 3,8 DMaX:n optisen tiheyden, kahta valoa hyödyntävän tekniikan, automaattisen tarkennuksen, häikäisyn vähennyksen ja SilverFast Ai 9:n poikkeuksellisten kuvankäsittelytoimintojen ansiosta.

  • Sopii ihanteellisesti filmien skannaukseen

  • Laadukas A3-skannaus

  • Edistyneet ohjelmisto-ominaisuudet

Terävät ja laadukkaat kuvat

Expression 13000XL ja 13000XL Pro ovat laadukkaita A3-skannereita, jotka on suunniteltu erittäin suurta tarkkuutta edellyttäviä tehtäviä varten. Skannerilla voi helposti skannata jopa A3+-kokoisia materiaaleja, ja laite takaa aina kuvien terävyyden ja ammattitasoiset tulokset. Mallisto soveltuu ihanteellisesti yksityiskohtaisten kuvien skannaamiseen, kun kyseessä ovat esimerkiksi vanhat asiakirjat, röntgenkuvat, filminegatiivit, arkkitehtisuunnitelmat, todisteaineistot ja esineet. Se on myös joustava ja helppokäyttöinen, ja se kuluttaa vain vähän virtaa aikaisempiin Epson-malleihin verrattuna.

Optimoi skannaus

Epson Expression 13000XL

Expression 13000XL:n 3,8 Dmaxin optinen tiheys ja 48-bittinen värisyvyys varmistavat terävän ja tarkan skannauksen laajimman värivalikoiman täyttä toistoa varten myös varjoalueilla. Lisäksi 2 400 x 4 800 dpi:n resoluution ja huipputarkan Micro Step Drive -tekniikan avulla käyttäjät voivat taltioida pienimmätkin yksityiskohdat poikkeuksellisen selkeästi.

LAADUKAS KUVANTOISTO

2 400 x 4 800 dpi:n resoluution, 3,8 Dmaxin optisen tiheyden ja 48-bittisen värisyvyyden ansiosta voit luoda värisävyiltään ja värintoistoltaan loistavia skannauksia helposti ja yhtenäisesti.

READYSCAN LED ‑TEKNIIKKA

Expression 13000XL on varustettu energiaa säästävällä ja ympäristöystävällisellä ReadyScan LED ‑valonlähteellä, joka ei tarvitse lämpenemisaikaa ja mahdollistaa siten skannaamisen hyvin nopeasti. Dmaxin ja 48-bittisen värisyvyyden ansiosta voit luoda värisävyiltään ja värintoistoltaan loistavia skannauksia helposti ja yhtenäisesti.

SELKEÄMMÄT JA TERÄVÄMMÄT SKANNAUKSET

Kuusirivinen, suuripikselinen CCD-kenno tarjoaa joka kerta entistä paremman skannaustuloksen. Automaattitarkennusjärjestelmä pystyy säätämään tarkennusta automaattisesti kuvan selkeyden ja tarkkuuden parantamiseksi, ja manuaalisella tarkennustoiminnolla voit hyödyntää luovia hallintatoimintoja parhaalla mahdollisella tavalla. 3,8 Dmaxin tiheyden ja 48-bittisen värisyvyyden ansiosta voit luoda värisävyiltään ja värintoistoltaan loistavia skannauksia helposti ja yhtenäisesti.

MONIPUOLINEN FILMIEN SKANNAUS

Expression 13000XL Prolla voit skannata läpinäkyviä ja kirkkaita materiaaleja uskomattoman yksityiskohtaisesti. Laite tukee monia filmimuotoja aina A3+-kokoon asti.

Optimaalinen laitteiston ja ohjelmistojen yhdistelmä

Yhteistyö LaserSoft Imagingin, SilverFastin luoneen johtavan ohjelmistoasiantuntijan, kanssa tuo lisäarvoa ja tehokkuutta organisaatioille, joille huippuluokan tarkkuus on erittäin tärkeää.

Skannaa erilaisia materiaaleja, myös negatiiveja

Valinnaisen filmiyksikön avulla käyttäjät voivat skannata ammattilaistasoisesti läpinäkyvältä materiaalilta, kuten positiivi- tai negatiivifilmiltä sekä dioilta. Voit siis digitoida ja suojata materiaalit erittäin laadukkaasti.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.