YHTEISTYÖSSÄ
VAPAA-AJALLA

VAPAA-AJAN RATKAISUT

Tekniikkaratkaisuja vapaa-ajan elämyksiin

Ihmisillä on vapaa-ajalle paljon odotuksia. Vapaa-ajasta kerrotaan sosiaalisessa mediassa ja monesti halutaan osoittaa, että on saavutettu jotain. Epsonin tuotteilla voidaan tukea vapaa-ajan elämystä ja tehdä siitä kertomisen arvoinen tarina. Innovatiiviset ratkaisumme tukevat kokonaisvaltaisen kokemuksen tarjoamista, niin tukitoimintona kuin kilpailuedun luomiseen.

Luo uudenlainen vierailijakokemus

Riippumatta siitä, jonottavatko asiakkaat vielä tai kaipaavatko he palvelua tai tietoa, luo kokemus, jota he eivät halua unohtaa. Innovatiivisen tekniikan avulla voit ohjata ja kouluttaa kävijöitä sekä tehdä heihin vaikutuksen vierailun aikana.

Sijoita tulevaisuuteen

Vapaa-ajan organisaatioiden on löydettävä uusia tapoja vierailijoiden hankkimiseen ja säilyttämiseen vaikutusvaltaisten asiakkaiden aikakaudella. Sujuvoita aikaa vieviä prosesseja ja säästä rahaa tarjoamalla parempaa asiakaspalvelua.

Nauti tuloksista

Merkityksellisen asiakassuhteen luominen jokaisen vierailijan kanssa edellyttää räätälöityjä, mutta kuitenkin osallistavia nähtävyyksiä. Oikea tekniikka voi vastata huolenaiheisiin sekä auttaa luomaan kävijämäärää kasvattavia kokemuksia.

Katso, miten paljon voit säästää tulostuskustannuksissa siirtymällä Epsonin laitteisiin

Käytä kokonaiskustannuslaskuriamme osoitteessa

Suojaa planeettamme tulevaisuus

Me Epsonilla ymmärrämme, miten tärkeää on säästää planeettaa tuleville sukupolville. Siksi kehitämmekin tulostusratkaisuistamme mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Huolto ja tuki

Lue lisää paikan päällä tehtävästä huollosta ja Epsonin takuusta.

Ohjelmistoratkaisut

Näe kaikki ohjelmistoratkaisumme ja kumppaniemme toimittamat ratkaisut sekä niiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

Kehitys alkaa tästä

Tee jokaisesta yksityiskohdasta tärkeä

Luo lipuista ja rannekkeista brändättyjä tai kampanjaa edistäviä muistoesineitä. Epsonin ColorWorkstarratulostimet tuottavat väritulosteita tarpeen mukaan, joten voit helposti mukauttaa ympäristön, tapahtuman tai näyttelyn yksityiskohtia ja tulostaa monenlaiselle paperille.

Anna vierailijoille aktiivinen rooli

Epsonin interaktiiviset näytöt on luotu suuntaopasteita ja yhteistyötä varten. Käytä tietopisteissä ja oppimistiloissa, jotta vierailijat voivat tutustua paikkaan omatoimisesti ja osallistua teema-aktiviteetteihin kosketusnäytön kautta käyttämällä sormiaan tai tarjolla olevia herkästi reagoivia kyniä.

Esittele mielikuvitustasi

Siirrä kokonaiset huoneet toisiin maailmoihin. Epsonin kiinteästi asennettavat projektorit voivat luoda jännittäviä esityksiä parannetulla 4D-laadulla ja tuottaa suuria heijastuksia rakennuksiin, musiikkiin, tarinaan tai muihin tehosteisiin, jolloin lopputuloksena on vertaansa vailla oleva useaan aistiin perustuva elämys.

Tarjoa mukaansatempaavia elämyksiä

Epsonin läpinäkyvät Moverio-älylasit mahdollistavat lisätyn sisällön käyttämisen upotettuna todellisen maailman päälle tehden näin kulttuurikokemuksista, tapahtumista ja tapahtumapaikoista sekä tehdaskierroksista helppopääsyisiä ja jännittäviä ilman, että muita näyttelyiden tai nähtävyyksien kävijöitä häiritään.

Erittäin nopea ja luotettava kuittitulostus

Epsonin kuittitulostimien tarkoituksena on vastata vaativimpienkin myymäläympäristöjen tarpeisiin. TM-T88VI on huipputekninen kuittitulostin, joka tulostaa erittäin nopeasti ja luotettavasti ja jonka kehittyneet ominaisuudet tukevat mobiili-, verkko-ja tietokonepohjaista myyntipistettä samanaikaisesti.

Luo yksilöllisiä tarinoita

Luo yksilöllisiä valokuvia, todistuksia ja kortteja asiakkaiden edetessä elämyksessä. Epsonin SureLabvalokuvatulostimet luovat visuaalisia tarinoita, jotka vierailijat voivat säilyttää ja jakaa.

Tarjoa asiakkaiden haluamaa palvelua

Epson tarjoaa ratkaisut toimistotiloihin, olipa kyseessä sitten pieni vapaa-ajan kohde, jossa on käytössä vaihtomustepakkaustekniikka (Replaceable Ink Pack System, RIPS) tai suurempi vapaa-ajanviettopaikka, jossa käytetään WorkForce Enterprise -tulostusratkaisua. Voit esimerkiksi skannata täytettyjä jäsenyyslomakkeita lippukioskeilta päätoimistoon nopeaa hyväksyntää varten ja näin antaa vieraillesi positiivisen asiakaspalvelukokemuksen.

Ylitä asiakkaiden odotukset

Epsonin suurkokotulostimilla voit tuottaa huippuluokan julisteita ja bannereita sekä tulostaa tekstiä tai kuvia ja tehdä paljon muutakin sellaista, johon aikaisemmin tarvittiin ulkopuolista apua.

Tuotteet

Tutustu Epsonin laajaan valikoimaan yritystulostimia, MFP-laitteita, skannereita, projektoreita ja paljon muuta.

Projektorit

Tulostimet

Skannerit

Muut Tuotteet

Tapaustutkimuksia

Tutustu laajaan valikoimaan tapaustutkimuksia, jotka sisältävät tietoa Epsonin tuotteista ja ratkaisuista sekä markkinatrendeistä.

Uutiset

Pysy ajan tasalla Epsonin viimeisimmistä uutisista ja löydä päivityksiä uusimmista Epson-tuotteista.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

1Koskee seuraavia malleja: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U

2 Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving

3 Raakamateriaalien erottamisen ja käsittelyn sekä tarvikkeiden valmistuksen perusteella. Epsonin menetelmällä testattuna: 1. Laskelmassa ovat vain CO2-päästöt ilmaston lämpenemiseen vaikuttavana ympäristökuormituksena 2. Laskelman tulokset perustuvat omaan ilmoitukseen (kolmannen osapuolen vahvistusta ei ole saatu). 3. Käytämme CO2-kerrointa (kg CO2/ yksikkö), joka on julkaistu JEMAI-tietokannassa LCA Pro.

4Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.

5 Tulevaisuuden teemapuisto, Attractions Magazine

6 45–55 sivun minuuttinopeudella tulostavat lasertulostimet kuluttavat tyypillisesti 1 500 W. WorkForce Enterprisen virrankulutus on 180–320 W, ja sen tulostusnopeus on jopa 100 sivua minuutissa. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield