VAIHDA LUOTETTAVAAN, TUOTTAVAAN JA VASTUULLISEEN TULOSTUKSEEN

WorkForce Enterprise
Katso video
WORKFORCE ENTERPRISE -SARJA

Vastuullista ja erittäin nopeaa tulostusta

Hyödy erinomaisesta tulostuslaadusta jopa 100 sivua/min tulostusnopeudella. Ympäristövastuulliset, luotettavat ja suorityskykyiset WorkForce Enterprise -monitoimitulostimet tarjoavat kattavat suojaustoiminnot ja kehittyneen ohjelmistoyhteensopivuuden.

WorkForce Enterprise AM-C ‑sarjan esite
WorkForce Enterprise -sarjan (75/100 sivua/min) esite

Joustavuutta työskennellä omalla tavallasi

Voit määrittää tulostimet vastaamaan yrityksesi tarpeita erilaisilla valinnaisilla toiminnoilla.

Kortinlukija todennukseen

Valinnainen kortinlukija voidaan asettaa käyttöliittymän alla olevaan paneeliin kolmannen osapuolen kortinlukijoiden lisäämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit lisätä siihen laitetason.

Valinnainen 2 x 500 arkin paperikasetti
Satulanidontayksikön lisätoiminnot

Satulanidonta (enintään 20 arkkia), puolitaitto (enintään 3 arkkia), kolmi-/C-taitto (enintään 3 arkkia)

Lisävarusteena nitova viimeistelijä

Jopa 50 arkin kulmanidonta

Lisävarusteena suuren kapasiteetin paperilokero (HCT)

Jopa 3 000 A4-arkkia

Paperikasettien lukot

Suojaavat paperikasetteja, kun tulostimia käytetään julkisissa tiloissa.

Sisäinen viimeistelijä

Pystyy pinoamaan, siirtämään ja nitomaan asiakirjojasi kolmesta eri kohdasta. Se tukee myös lisävarusteena saatavaa 2 tai 4 reiän rei’itintä.

Parannettu graafinen käyttöliittymä

Uusi käyttöliittymä ja 10,1 tuuman kosketusnäyttö tekevät käytöstä helppoa tarjoten yksilöllisen ja yksinkertaisen käytön sekä tehokkaammat työnkulut.

Loistava suorituskyky alusta loppuun

Näillä tulostimilla laatu ulottuu tulostimen ulkopuolelle. Ne tarjoavat myös monipuoliset viimeistelyominaisuudet. Hiljaisessa ja lämmöttömässä nidonta tai vihkotaitto viimeistely-yksikössä on jopa 50 arkin kulmanidonta. Sillä voidaan tulostaa joko 3 000 arkkia (vihko) tai 4 000 arkkia (nidonta). Vihkoviimeistely tukee offset-pinoamista. Se voi tuottaa jopa 20 satulanidottua arkkia ja 3 kahteen tai kolmeen osaan taitettua arkkia. Sisäinen viimeistelylaite pystyy pinoamaan, siirtämään ja nitomaan asiakirjat kolmesta eri kohtaa. Se tukee myös lisävarusteena saatavaa 2 tai 4 reiän rei’itintä.

Tietoturvallisempi kuin koskaan ennen

WorkForce Enterprise -tulostimissa on parannettuja ominaisuuksia, jotka tekevät tulostuksesta tietoturvallisempaa kuin koskaan ennen.

 • Tietosuoja

  Kovalevyn salaus, kovalevyn tietojen poisto, Trusted Platform Module (TPM) ja salasanojen salaus

 • Laitteen suojaus

  Laiteohjelmiston allekirjoituksen tarkistus, turvallinen käynnistys ja uusien haittaohjelmien käytönaikainen tunkeutumisentunnistus

 • Kulunvalvonta

  Käyttäjän todennus, toimintorajoitukset ja auditointilokit

 • Asiakirjojen suojaus

  Todentamistulostus, todentamisskannaus ja työn kirjaaminen

 • Viestinnän suojaus

  IPsec, SNMPv3 ja uusi TLS1.3

Tulostamisen tulevaisuus on lämmöttömässä tulostusteknologiassa

Lasertulostimien vaihtaminen lämmöttömiin mustesuihkutulostimiin auttaa pienentämään energiankulutusta ja tulostamisen ympäristövaikutuksia.

Ratkaisut, jotka tuovat lisäarvoa, yksinkertaistavat prosesseja ja tehostavat työnkulkuja

 • Tulosteiden hallinta

  Epsonin ja kumppaneiden tulostuksenhallintaratkaisut tehostavat tuottavuutta ja luovat samalla turvallisen tulostus-, skannaus- ja kopiointiympäristön, joka suojaa yrityksesi omaisuutta. Ratkaisut suojaavat käyttäjien laitteita luvattomalta käytöltä. Tämän lisäksi tulostuskustannukset pysyvät paremmin hallinnassa, sillä pull printing ‑ominaisuudet vähentävät tarpeettomista tulosteista johtuvaa paperinkulutusta.

 • Laitekannan hallinta

  Epsonin laitekannan hallintaratkaisuilla yritykset voivat hallita kaikkia tulostimiaan ja skannereitaan. Automaattisesti siirtyvät tiedot auttavat säästämään aikaa ja rahaa, maksimoimaan käyttöaikaa ja ylläpitämään tuottavuutta.

 • Etähuolto ja tuki

  Vähennä huoltokustannuksia Epsonin pilvipohjaisella laitteiden valvonta- ja hallintajärjestelmällä, joka tukee edistynyttä etädiagnostiikkaa. Tällä turvallisella ja helposti integroitavalla ratkaisulla voit parantaa asiakastyytyväisyyttä mahdollistamalla nopeammat vastausajat, harvemmat käynnit asiakkaiden tiloissa sekä ensimmäisten huoltokäyntien ratkaisuprosentin kasvattamisen. Seuraa ja valvo laitteiden käyttöä sekä minimoi käyttökatkot.

 • Asiakirjojen digitointi ja hallinta

  Muuntamalla fyysiset tiedot hallittavaksi digitaaliseksi sisällöksi tehostat yrityksesi tietosuojaa. Katso asiakirjojen digitointiratkaisut, jotka ovat integroitavissa saumattomasti Epsonin laitteisiin.

 • Mobiili- ja pilvitulostus

  Epsonin mobiili- ja pilvitulostuspalvelujen avulla käyttäjät voivat tulostaa ja skannata älypuhelimesta ja tablet-tietokoneesta – kotona, toimistossa tai matkoilla.

 • Epson Open Platform

  Käyttäjät saavat kaikki tulostustoiminnot haltuun verkkopohjaisella sovelluksella. Sen avulla he voivat mukauttaa tulostimen vastaamaan erilaisia ja muuttuvia liiketoimintatarpeita ja hallita tulostusta entistä paremmin IT-järjestelmien kehittyessä. Epson Open Platform -laitteet ovat yhteensopivia kolmansien osapuolten ISV-ratkaisujen kanssa.

WorkForce Enterprise -tuotemallisto

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

1 Likimäärin sisäisen testauksen perusteella; saattaa vaihdella valitun kopiomäärän, käyttöympäristön sekä paperin koon, suunnan ja asennon asetusten perusteella.