YHTEISTYÖTÄ OPETUKSESSA

Katso video
RATKAISUJA OPETUSALALLE

Suunniteltu oppimista varten

Me Epsonilla ymmärrämme opetusalan tarpeet ja osaamme suunnitella tekniikkaa, joka tekee oppimisesta jatkuvaa ja tehokasta. Ratkaisumme pitävät tiedon liikkeessä. Ne yhdistävät ryhmän jäseniä, keräävät huomion ja antavat lisää mahdollisuuksia niin opettajille kuin opiskelijoillekin.

Nykypäivän tekniikan täytyy toimia saumattomasti ja jatkuvasti näytön jakamisesta ja joustavasta oppimisesta eri sijaintien väliseen yhteistyöhön. Lisäksi tekniikan täytyy antaa opettajille ja opiskelijoille mahdollisuus käyttää omia laitteitaan oppimisessa. Epsonin tekniikka tukee tätä dynaamista oppimisympäristöä.

Sijoita tulevaisuuteen

Opiskelijoiden elämä on täynnä yhteyksiä – ja he odottavat myös oppimiseen käyttämänsä tekniikan mahdollistavan nämä yhteydet. Helppokäyttöiset, luotettavat ja helposti ylläpidettävät Wi-Fi-ratkaisumme tuovat alan uusimman opetustekniikan oppilaitokseesi ja suojaavat investointejasi myös tulevaisuudessa.

Katso tulokset

Tuo oppimiseen eloa ja anna virikkeitä kaikille aisteille. Anna opiskelijoille mahdollisuus toteuttaa omia ideoitaan luottavaisin mielin ja kannusta heitä löytämään omat ratkaisunsa. Yhteistyöratkaisujemme ansiosta opiskelijat voivat noudattaa opetusohjelmaa tehokkaasti, saavuttaa aiempaa parempia tuloksia sekä kehittää taitoja, joita he tarvitsevat myöhemmässä elämässään.

Taloudellinen kokonaiskuva

IT-laitteiden tulisi olla kestäviä ja helppokäyttöisiä, ja niiden tulisi tukea monialaista oppimista. Epsonin tekniikka tuottaa arvoa heti alusta alkaen, joten voit keskittyä kannustamaan luovuutta ja yhteistyötä ilman pelkoa piilokuluista.

Suojaa planeettamme tulevaisuus

Epson ymmärtää, miten tärkeää on säilyttää vihreä planeetta tuleville sukupolville.

Huolto ja tuki

Lue lisää asiakkaan tiloissa tehtävästä huollosta ja Epsonin takuusta.

Ohjelmistoratkaisut

Näe kaikki ohjelmistoratkaisumme ja kumppaniemme toimittamat ratkaisut sekä niiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

Tekniikkaa, joka antaa opetukselle siivet

Uudenlaista opetusta

Rohkaise opiskelijoiden ja opettajien välistä oppimisdialogia Epsonin interaktiivisella erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektoreilla. Kuvakoolla on väliä: heijasta sisältö jopa sadan tuuman koossa Full HD ‑tarkkuudella, osallistu ryhmäprojekteihin lisäämällä sisältöä sormilla ja kynillä tai lisää tai jaa merkintöjä ilman tietokoneita.

Vähennä tulostuskustannuksia

WorkForce Pro RIPS ‑tulostimiemme avulla voit tehostaa tuottavuutta pienentämällä tarvikekustannuksia ja lyhentämällä tulostimen kunnossapitoaikaa, ja työskennellä näin keskeytyksettä.

Uudenlaista opetusta

Rohkaise opiskelijoiden ja opettajien välistä oppimisdialogia Epsonin interaktiivisella erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektoreilla. Kuvakoolla on väliä: heijasta sisältö jopa sadan tuuman koossa Full HD ‑tarkkuudella, osallistu ryhmäprojekteihin lisäämällä sisältöä sormilla ja kynillä tai lisää tai jaa merkintöjä ilman tietokoneita.

Tuo järjestystä maailmaasi

Tuota vahvoja, kestäviä tarroja monenlaisille tarranauhoille erivärisin tekstein. LabelWorks-tarratulostimet auttavat varmistamaan, että raportit, materiaalit, resurssit, tiedostot, kaapelit ja osat merkitään oikein ja että ne on helppo löytää.

Anna tiedon kulkea

Anna opiskelijoille mahdollisuus käyttää nopeita ja tarkkoja laitteitamme, joiden avulla he voivat tarkastella tutkimusmateriaalin yksityiskohtia – negatiiveista ja valokuvista kirjoihin ja sanomalehtiin.

Tuota vaikuttavia materiaaleja

Suurkokotulostimillamme voit tuottaa julisteita ja bannereita, tulostaa tekstiä tai kuvia vaatteille ja tehdä paljon muutakin sellaista, johon aikaisemmin tarvittiin ulkopuolista apua. Tulostimet sopivat esimerkiksi CAD-suunnitelmia luoville arkkitehtiopiskelijoille, painokuvioita tutkiville vaatetusalan opiskelijoille sekä taide- ja valokuvausopiskelijoille.

Tulosta suuria määriä nopeasti

Tulosta laadukkaita asiakirjoja jopa sata kuvaa minuutissa WorkForce Enterprisella – luotettavalla ja ympäristöä säästävällä A3-värimonitoimilaitteella, johon voi asentaa myös viimeistelijän.

Maksimoi esitystesi vaikuttavuus

Kehitä oppimista ja herätä materiaalit eloon hyödyntämällä poikkeuksellisen kirkkaita värejä ja erittäin tarkkoja, laadukkaita kuvia, jotka voidaan skaalata lähes minkäkokoiseen huoneeseen tahansa.

Anna paras näköala jokaiselle lapselle

58% opiskelijoista ei pysty lukemaan kaikkea 70 tuuman paneelinäytön sisältöä4

TUOTTEET

TULOSTIMET

SKANNERIT

PROJEKTORIT

MUUT TUOTTEET

Asiakkaamme

Tutustu laajaan valikoimaan tapaustutkimuksia, jotka sisältävät tietoa Epsonin tuotteista ja ratkaisuista sekä markkinatrendeistä.

Uutiset

Pysy ajan tasalla Epsonin viimeisimmistä uutisista ja löydä päivityksiä uusimmista Epson-tuotteista.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

1 Paikallisissa verkoissa Epsonin moni-PC-heijastuksen avulla tai käyttämällä Android-, iOS- ja Chromebook-laitteisiin suunniteltua Epson iProjection ‑sovellusta.

2 Perustuu BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa laitteita verrattiin kaikkiin julkaisuhetkellä testattuihin kilpaileviin laitteisiin ensimmäisen sivun tulostusnopeuden osalta koko yön kestäneestä lepotilasta palautumisen jälkeen. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.

3 Musteyksikön tulostuskapasiteetti on noin 84 000 sivua. Todellinen riittoisuus vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/pageyield.Huomaa, että aloitusmustepaketissa on tarpeeksi mustetta vain tulostimen käyttöönottoa varten. Normaalikäyttöä varten laitteeseen täytyy hankkia uutta mustetta.

4 Tutkimuksessa käytettiin johtavaa 70-tuumaista 4K-resoluution paneelinäyttöä (PMA-jakelijan Pohjois-Amerikan tietojen perusteella tammi–syyskuun 2015 myydyin laite yksiköiden määrässä, poisluettuna myynti hotelleihin) 6,7 metrin levyisessä ja 8,2 metrin syvyisessä luokkahuonejärjestelyssä. Kun 12–22-vuotiaita opiskelijoita pyydettiin kopioimaan kuusi lyhyttä tietokohdetta näytössä olevilta dioilta, 58 % heistä kopioi vähintään yhden niistä väärin. Tämä perustuu Radius Researchin Yhdysvalloissa huhtikuussa 2016 tekemään tutkimukseen.

5 Verrattuna johtaviin kotiteatteriprojektoreihin, joissa on yksisiruinen DLP. Epson 720p -projektorit ovat kolme kertaa kirkkaampia; Epson 1080p -projektorit ovat jatkuvasti kaksi tai kolme kertaa kirkkaampia. Perustuu NPD:n tietoihin, heinäkuu 2011 – kesäkuu 2012. Värikirkkaus (värivaloteho) mitattu IDMS 15.4 -standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/CLO.

6 Sommers ja Jenkins, Whiteboard Selling

7 Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.

8 45–55 sivun minuuttinopeudella tulostavat lasertulostimet kuluttavat tyypillisesti 1 500 W. WorkForce Enterprisen virrankulutus on 180–320 W, ja sen tulostusnopeus on jopa 100 sivua minuutissa.

9 Raakamateriaalien erottamisen ja käsittelyn sekä tarvikkeiden valmistuksen perusteella. Epsonin menetelmällä testattuna: 1. Laskelmassa ovat mukana vain CO2-päästöt ilmaston lämpenemiseen vaikuttavana ympäristökuormituksena. 2. Laskelman tulokset perustuvat omaan ilmoitukseen (kolmannen osapuolen vahvistusta ei ole saatu). 3. Käytämme CO2-kerrointa (kg-CO2/yksikkö), joka on julkaistu JEMAI-tietokannassa ”LCA Pro”.