WorkForce Pro RIPS

Vähemmän keskeytyksiä, enemmän tuloksia nopeilla mustesuihkutulostimillamme

Unohda perinteisten tulostimien aiheuttamat turhautumiset ja vapauta yrityksesi paperinkäsittelyongelmien kahleista uusilla WorkForce Pro RIPS -yritystulostimilla. Edistyneiden ja riittoisien mustepakkausten (Replaceable Ink Pack System, RIPS) avulla voit tulostaa jopa 86 000 sivua tarvikkeita vaihtamatta1.

Samalla vähennät huomattavasti tulostukseen liittyvää jätettä vastaaviin värilasertulostimiin verrattuna, mikä tekee Epsonin mustesuihkutulostimista ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon. Mutta tämä on vasta alkua. Tekniikkamme myös nopeuttaa ja helpottaa tulostusta, auttaa yritystäsi täyttämään ympäristötavoitteensa ja tehostaa tuottavuutta antamalla käyttöösi hajautetun laitekannan tuomat edut.

alhaisempi energiankulutus kuin vastaavilla värilasertulostimilla3

Jopa 86 000 sivun tulostus ilman keskeytyksiä¹

Saavuta ennakoitavat tulostuskustannukset ja hyödy tehokkaan työnkulun tuomasta tuottavuudesta.

Ennakoitavat tulostuskustannukset

Käyttämällä tulostuksenhallintapalveluitamme voit muodostaa WorkForce Pro RIPS -tulostimista hajautetun laitekannan, joka hoitaa kiireisten työryhmien vaatimukset ennakoitavissa olevin kustannuksin.

Suuri teho, vähäiset ylläpitotarpeet

Pidä liiketoiminta käynnissä WorkForce Pro RIPS ‑tulostimen avulla. Unohda tarvikkeiden vaihdon tai hallintaongelmien aiheuttamat seisokit ja vikojen korjaamiseen tai IT-tuen odotteluun kuluva aika. Voit keskittyä sujuvaan tulostukseen silloin, kun sitä tarvitset.

Läheisyys ja turvallisuus

Hajautetun tulostinkannan hyötyjä ovat muun muassa helppo pääsy, luottamuksellisuus ja hallinta, jotka kaikki osaltaan tehostavat työnkulkua. Paikallisesti hajautettu tulostusmalli on erityisen hyödyllinen silloin, kun luottamuksellisuus sekä tulosteiden nopea ja suora saanti on tärkeää: esimerkiksi ylempi yritysjohto, lakiasiain- ja henkilöstöhallinto-osastojen työntekijät sekä suoraan ihmisten kanssa tekemisissä olevat työntekijät, kuten opettajat, lääkärit, sairaanhoitajat ja myyjät, eivät voi jättää asiakkaita, potilaita tai oppilaita odottamaan lähtiessään noutamaan tulosteita.

Tulostamisen tulevaisuus on lämmöttömässä tulostustekniikassa

Lasertulostimien vaihtaminen lämmöttömiin mustesuihkutulostimiin auttaa pienentämään energiankulutusta ja tulostamisen ympäristövaikutuksia.

Parannettu liitettävyys parantaa työnkulkua

Mobiilitulostus ja -skannaus NFC:n avulla

Epsonin mobiili- ja pilvitulostuspalvelujen avulla voit tulostaa ja skannata langattomasti älypuhelimista ja tableteilta kotona, toimistossa tai matkoilla.

Tulostusratkaisut yrityksille

Open Platform -yhteensopivuus

Tutustu yhteensopiviin ratkaisuihin osoitteessa www.epson.fi/bis.

WorkForce Pro RIPS -valikoima

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

¹ Likimääräinen sivukapasiteetti. Todellinen kapasiteetti vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield.


² Säilytystilavertailu, joka perustuu Epsonin laskelmiin säilytystilavaatimuksista pakatuille tarvikkeille, jotka riittävät 6 000 sivun tulostamiseen 12 tulostimella ja monitoimitulostimella, jotka on valittu A4-mustavalkolasertulostimien (luokassa alle 20 sivua/min) myydyimmän 50 %:n joukosta IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Trackerin vuoden 2019 toisen neljänneksen tietojen vuoden 2017 tuloksista. Epson laski kunkin mallin keskimääräiset väriainepakkausyksikkötilavuudet ja -riittoisuudet käyttämällä valmistajan kullekin mallille julkaisemia väriainepakkausten mittoja ja riittoisuuksia (elokuu 2019). Tarvittavien väriainekasettien koko ja määrä vaihtelee lasertulostinmalleittain. Ilmoitetut EcoTank-tulostimien tarvikkeiden riittoisuudet ovat simuloituja lukemia, jotka Epson on laskenut ISO/IEC24711-menetelmällä ISO/IEC19752-testikuvion avulla.


³ Epsonin laskelmien perusteella Epsonin WorkForce Pro WF-C879RD3TWFC kuluttaa keskimäärin 54 % vähemmän energiaa kuin kilpailevat A3-koon laser-tekniikkaa käyttävät värimonitoimitulostimet tulostusnopeusluokassa 31–44 sivua/min (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, toimitukset neljänneltä vuosineljännekseltä 2015 kolmanteen vuosineljännekseen 2019, julkaistu vuoden 2020 toisella vuosineljänneksellä). ”Tyypilliseen energiankulutukseen” perustuva menetelmä, joka on määritelty ja/tai simuloitu ENERGY STAR -testimenetelmällä ja joka esitetään muodossa kWh/vuosi.