Lastaus- ja purkuratkaisut

Epsonin robotit voivat tarkasti ja luotettavasti lastata ja purkaa kuljetinhihnoja, kuormalavajärjestelmiä, muoviruiskutuskoneita ja monia muita.

Koneiden lastaus ja purkaus

Kuljetinhihnojen, kuormalavajärjestelmien, muoviruiskutuskoneiden tai metallivalukoneiden lastaaminen ja purkaminen ovat vain muutamia esimerkkejä tämän osa-alueen tehtävistä, joita Epsonin robotit voivat suorittaa tarkasti ja luotettavasti. Työsolut voidaan muuntaa tuotantosaariksi, esimerkiksi täysin automatisoiduksi ruiskuvalukoneiden prosessiksi, jossa ne poistetaan, jäähdytetään ja puretaan saman toimintajakson aikana.

Tapaustutkimus

Kierrosajan lyhentäminen 30 sekuntiin Zornilla

Tuotteet

Nykyaikaisten automaatioratkaisujen on täytettävä joitakin yksinkertaisia vaatimuksia – niiden on oltava mahdollisimman nopeita, pieniä ja edullisia. Epsonilla on tarjottavanaan laaja valikoima erittäin nopeita ja tarkkoja teollisuusrobotteja.

Käyttökohteet

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä

Varmista, että tuotantolinjasi on parasta laatua

Epsonin robottijärjestelmät: tarkkoja, nopeita ja luotettavia

Robottimme kuormaavat lavalle, sahaavat, jauhavat, poraavat, hiovat, kokoavat, liikkuvat ja rakentavat yhdessä. Ne toimivat tarkasti ja uskomattoman nopeasti näissä ja monissa muissa tehtävissä – usein jopa 24 tuntia päivässä. Tuotevalikoimamme sisältää yhden maailman laajimmista SCARA-mallivalikoimista, 6-akseliset robotit, ohjaimet ja ohjelmistot.