EPSONIN PROJEKTORIT - KESTÄVÄ IT-VALINTA

TCO-SERTIFIOINTI

Vastaus nykypäivän tarpeisiin tulevia sukupolvia vaarantamatta

TCO-sertifiointi on yli 25 vuotta sitten perustettu johtava, maailmanlaajuinen kestävän kehityksen sertifiointi elektroniikkatuotteille. Sen kriteereihin kuuluvat yhteiskunnallisesti vastuullinen valmistus, ympäristö, käyttäjäterveys ja -turvallisuus sekä ergonominen muotoilu. Projektoreiden tapauksessa se sisältää myös ainutlaatuisen TCO-sertifioidun kuvakokomittauksen kunkin tuotemallin optimaalisen suositellun kuvakoon määrittämistä varten.

Kaikki kriteerit on kehitetty elinkaaren näkökulmasta, ja ne kattavat valmistuksen, käytön ja käytöstä poistamisen tai talteenoton vaiheet. Sertifioidut tuotemallit ja niiden tuotantolaitokset tarkastetaan itsenäisesti vaatimustenmukaisuuden osalta, yhdessä yrityksen toimeenpanemien, kestävään kehitykseen tähtäävien hankkeiden kanssa. TCO-sertifiointi on saatavilla kahdeksassa tuoteluokassa, joihin kuuluvat muun muassa tietokoneet, projektorit ja näytöt. TCO-sertifiointi on ISO 14024 ‑standardin mukainen tyypin 1 ekotarra.

TCO-sertifiointi auttaa ostajia ja valmistajia vähentämään ympäristöön ja yhteiskuntaan liittyviä riskejään sekä ryhtymään konkreettisiin toimenpiteisiin elektroniikkatuotteiden elinkaaren kestävyyden parantamiseksi.

Sertifioitujen tuotemallien täydellinen luettelo löytyy osoitteesta www.tcocertified.com

Valmistus

TCO-sertifioinnin kattavat ehdot on suunniteltu tuotteen koko elinkaarta ajatellen: ne käsittävät valmistuksen, käytön ja käytöstä poistamisen.

TCO-sertifioinnin tarkastuskriteerit

Tuotteen riippumaton tarkastus, sisältää tehtaan ja brändin vaatimustenmukaisuuden sekä ennen tarkastusta että sen jälkeen.

1. Esisertifiointi

Kriteerien täyttymisen tarkastus ennen tuotteen sertifiointia

Sovellus

Brändin omistaja hakee TCO-sertifiointia

2. Jälkisertifiointi

Sertifioitujen tuotteiden vuosittainen seurantatarkastus

Epsonin projektorit ja ympäristö

Epsonin projektorit on suunniteltu vähentämään yrityksen ympäristöjalanjälkeä ja vähentämään energiankulutusta sekä kuvia heijastettaessa että lepotilassa. Tekniikka käsittää energiatehokkaan perusrakenteen ja virransäästötoimintoja ECO-valikossa. Erittäin pienen kirkkauden tila vähentää virrankulutusta, kun projektori on lepotilassa ja laite ei projisoi.

Olemme iloisia, että projektorit ovat nyt TCO-sertifioituja. Epson on sitoutunut siihen, että sen tuotteet vastaavat jopa kaikkein vaativimpia laatustandardeja. Tämä tarkoittaa, että vastaamme suurimmasta osasta valmistuksesta itse, mikä helpottaa työkäytäntöjen hallintaa koko valmistusprosessin ajan tuotannosta aina toimitukseen asti. Tämän lisäksi pyrimme valmistamaan kompakteja ja energiatehokkaita tuotteita, jotka pienentävät ympäristövaikutuksia suorituskyvystä tinkimättä.

Henning Ohlsson, yrityksen yhteiskunnallisesta vastuusta vastaava johtaja Epsonilla

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.