TAIDEKUVAPAPERIT

Valitse valokuvien ja muun taiteen tulostamiseen paperi, joka on suunniteltu tuottamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen, kun sitä käytetään yhdessä Epson-tulostimien ja -musteiden kanssa.

Katso video
TAIDEKUVAPAPERIT

Puuvillapohjaiset taidekuvapaperit

Epsonin valikoimaan kuuluu neljä puuvillapohjaista taidekuvapaperia, jotka on suunniteltu valokuvien ja muun taiteen laadukkaaseen tulostukseen. Paperit sopivat taiteilijoille, valokuvaajille, pienpainoille ja museoille.

Parhaat tulokset Epsonin UltraChrome-musteilla

Luonnollisten värien, pehmeiden liukuvärien ja aidontuntuisten ihonsävyjen ansiosta hetket ikuistuvat juuri sellaisina kuin ne muistoissasi ovat.

UltraChrome K3 / K3+VM
UltraChrome HD / HDR
UltraChrome HDX
UltraChrome Pro

Digigraphie-rekisteröity

Näiden puuvillapohjaisten taidekuvapaperien avulla saat laadukkaimmat tulosteet rajoitetun erän vaatimalla johdonmukaisuudella. Ne läpäisevät ja ylittävät 60 vuoden valonkestotestin vesipohjaisten UltraChrome-pigmenttimusteiden osalta ja ovat Digigraphie-sertifioituja¹.

Tärkeimmät ominaisuudet

Yhteensopivat tuotteet

Kaikki taidekuvapaperit on testattu ja räätälöity toimimaan seuraavien tulostimien kanssa.

Tapaustutkimuksia

Tutustu laajaan valikoimaan tapaustutkimuksia, jotka sisältävät tietoa Epsonin tuotteista ja ratkaisuista sekä markkinatrendeistä.

Uutiset

Pysy ajan tasalla Epsonin viimeisimmistä uutisista ja löydä päivityksiä uusimmista Epson-tuotteista.

Digigraphie®

Taiteen uusi aluevaltaus

Epsonin Digigraphie® avaa oven uusiin mahdollisuuksiin. Digigraphie® auttaa taidemaailmaa hyödyntämään digitaalitekniikkaa.

¹ Tulokset perustuvat Ranskassa sijaitsevan Laboratoire national de métrologie et d'essais (LNE) -laitoksen testeihin.