VAIHDA MUSTESUIH­KUTULOSTUKSEEN

Alhaisemmat käyttökustannukset takaavat paremman vastineen rahoille, ja vähäiset ylläpitotoimet lisäävät tuottavuutta.

WORKFORCE PRO -SARJA

Lisää työpaikkasi tuottavuutta Epsonin mustesuihkutulostimilla

Nämä pienille työryhmille tarkoitetut tulostimet ja monitoimilaitteet sopivat täydellisesti yrityskäyttöön. Olipa kyse pienistä toimistoista tai suuryrityksistä, näiden mallien avulla yritykset voivat leikata kustannuksia, parantaa tuottavuutta ja vähentää käyttökatkoksia. Samalla yritykset saavat pienennettyä ympäristövaikutuksiaan sekä vahvistettua mainettaan vastuullisena yrityksenä. Nopeudestaan, laadustaan ja luotettavuudestaan tunnetun lämmöttömän PrecisionCore-tekniikan ansiosta voit olla varma siitä, että olet tehnyt hyvän valinnan.

Kaikki sarjan mallit hyödyntävät mustesuihkutekniikan tarjoamaa helppoa tulostusta ja vähäistä huoltotarvetta. Tämä ei ainoastaan paranna tuottavuutta, vaan lämmötön tulostusprosessi mahdollistaa myös tulostusmateriaalien joustavan käytön.

Yritysten haasteet

Yritykset voivat kohdata monenlaisia haasteita. Ota selvää, miten WorkForce Pro -sarja voi auttaa yritystäsi näissä haasteissa ja tehostaa tuottavuutta.

Tutustu valikoimaamme

WorkForce Pro -sarjassa on paljon mahtavia ominaisuuksia, joista erityisesti näihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

NOPEA SKANNAUS JA EDISTYKSELLISET TOIMINNOT

Document Capture Pro:lla voit helposti skannata, tallentaa ja jakaa tietoja yrityksen sisällä. Asiakirjojen nimeämiseen, erotteluun ja reitittämiseen tarkoitetut edistykselliset ominaisuudet tekevät skannaamisesta helppoa − ja loogista.

HELPPOKÄYTTÖINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ

Nopeuta toimiston työnkulkua monitoimitulostimien helppokäyttöisellä ja intuitiivisella käyttöliittymällä ja 10,9 cm:n kosketusnäytöllä.

NOPEA ENSIMMÄISEN SIVUN TULOSTUS

Lasertulostimista poiketen näiden tulostimien ei tarvitse ensin lämmetä, joten ne pystyvät tulostamaan ensimmäisen sivun nopeasti.

KESTÄVÄT JA SUURET PAPERILOKEROT

Jopa 830 arkin enimmäiskapasiteetin (lisäpaperilokerolla) ansiosta tiimisi voi työskennellä ilman keskeytyksiä.

Helppo käyttää tuottavuuden maksimoimiseksi

Paranna työnkulkuasi näillä helppokäyttöisillä monitoimitulostimilla ja tulostimilla. Monitoimitulostimien helppokäyttöinen kosketusnäytöllinen käyttöliittymä nopeuttaa toimintojen ja ominaisuuksien välillä liikkumista. Mustesuihkutekniikka puolestaan mahdollistaa tulostuksen erilaisille materiaalityypeille ja erikokoisille arkeille.

Vähennä musteiden vaihtotarvetta

Uusi musteensyöttöjärjestelmä helpottaa musteiden vaihtoa ja lisää niiden riittoisuutta. Voit tulostaa jopa 10 000 mustavalkoista tai 5 000 värillistä sivua tarvikkeita vaihtamatta3. Saat siis paremmat tulostusnopeudet hyvin vähäisillä ylläpitotoimilla.

Suunniteltu nykyaikaisia työpaikkoja ajatellen

Muunna mobiililaitteet ja tabletit tehokkaaksi työkaluksi langattoman tulostuksen avulla. Kun haluat tulostaa nopeasti, hyödynnä NFC-toimintoja ja napauta vain tulostinta yhteensopivalla Android-laitteella. Epson Open Platformin ja ohjelmistotoimittajien kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta löydät varmasti itsellesi sopivan tulostuksenhallintaratkaisun.

Tulostamisen tulevaisuus on lämmöttömässä tekniikassa

Lasertulostimien vaihtaminen lämmöttömiin mustesuihkutulostimiin auttaa pienentämään energiankulutusta ja tulostamisen ympäristövaikutuksia.

WorkForce Pro A4 -väritulostimet

WorkForce Pro A4 -mustavalkotulostimet

WorkForce Pro A3+ -väritulostimet

Hanki tarvikkeita

Mustetta tarvitsee lisätä vain harvoin, mutta kun vaihto on tarpeen, se käy helposti. Epsonin verkkokaupasta on helppo tilata tarvikkeita WorkForce Pro -sarjan tulostimiin.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

¹ Vertailu tehty IDC:n määrittämän 10 myydyimmän värilasertulostimen (tulostusnopeus 1–30 sivua minuutissa) kesken Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Myyntiaika 12 kuukautta kesäkuuhun 2017 asti. Sivukohtaiset tulostuskustannustiedot, jotka sisältävät keskimääräiset hinnoittelutasot Saksassa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa, on saatu GAP:n elokuun 2017 seurantaraportista (arvo merkitty euroina GAP:n tietojen mukaisesti). Epsonin hinnat perustuvat XXL-mustepakkauksien suositeltuun vähittäismyyntihintaan (5 000 sivun tulostuskapasiteetti IEEE/ISO 24711- ja 24712 -standardien mukaisesti). Kilpailevien mallien hinnoittelu alimman sivukohtaisen tulostuskustannuksen mukaisesti.

² Vertailu tehty IDC:n määrittämän 10 myydyimmän värilasertulostimen (tulostusnopeus 1–30 sivua minuutissa) kesken Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Myyntiaika 12 kuukautta syyskuuhun 2017 asti. Tiedot saatu BLI:ltä.

³ Likimääräinen sivukapasiteetti. Todellinen riittoisuus vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield.

Epsonin laskelmien perusteella Epson WorkForce Pro WF-C8190DW kuluttaa 83 % vähemmän energiaa kuin HP Color LaserJet Enterprise M750dn, joka on myydyin malli yksitoimisten 21–30 sivua minuutissa tulostavien A3-väritulostimien segmentissä (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, toimitukset vuoden 2015 neljäs neljännes – vuoden 2019 kolmas neljännes, julkaistu vuoden 2020 toisella neljänneksellä). ”Tyypilliseen energiankulutukseen” perustuva menetelmä, joka on määritelty ja/tai simuloitu ENERGY STAR -testimenetelmällä ja joka esitetään muodossa kWh/vuosi.