Yli 50 % tehokkaammat kuin kilpailijoiden kolmiväripatruunat¹

Musteet voivat loppua eri aikoina, sillä useimmat ihmiset eivät tulosta kaikilla väreillä yhtä paljon. Siksi Epson puhuu erillisten mustepatruunoiden puolesta kolmiväripatruunoihin verrattuna.

ERILLISET MUSTEPATRUUNAT

Tulostitpa lähinnä mustavalkoista tekstiä sisältäviä asiakirjoja, sinistä taivasta sisältäviä lomakuvia tai runsaasti punaista ja keltaista sisältäviä kaavioita, mustevärit on todennäköisesti vaihdettava eri aikoihin.

Epsonin erillisiä musteita käyttäessäsi sinun tarvitsee vaihtaa vain loppuun kulunut väri, joten säästät runsaasti rahaa. Epsonin erilliset musteet ovat yli 50 % tehokkaammat kuin kilpailevat kolmiväripatruunat.¹

Varmista, että Epsonin erilliset musteet ovat tarkistuslistallasi, kun ostat uuden tulostimen.

Lue lisää testeistä täältä.

Lyömätön yhdistelmä

Jotkin asiat vain toimivat paremmin yhdessä. Siksi Epson tarjoaa täyden tulostusratkaisun: tulostimen, musteen ja paperin. Vain aito Epsonin muste ja tulostusmateriaalit takaavat parhaan tulostuslaadun Epsonin tulostimella entistä selkeämpää päivittäistä tulostusta ja pitkäikäisempiä kiiltäviä valokuvia varten.

1 Perustuu Keypoint Intelligencen marraskuussa 2022 suorittamiin testeihin, joissa tuotteita verrattiin kilpailijoiden (HP ja Canon) vastaaviin kolmen värin yhdistelmävärikasetteja käyttäviin tulostinmalleihin käyttäen valmistajien verkkosivuilla marraskuussa 2022 ilmoitettuja tietoja. Asiakirja- ja valokuvatulostuksen painotukset perustuvat 2Europen huhtikuussa 2023 tekemään Printing Usage & Attitudes Study -tutkimukseen.