Sijoitus- ja kokoamisratkaisut

Epson-robotit ovat erittäin helposti siirrettäviä ja pystyvät kokoamaan tarkasti pienimmätkin osat joka kerralla.

Komponenttien sijoittaminen ja kokoaminen

Manuaaliset toimenpiteet osien sijoittamisen ja kokoamisen aikana voivat olla sekä tehottomia että virhealttiita. Lisäksi on totta, että ihmiskäden liikkeet ovat luonnostaan rajoittuneita. Akselien 1 ja 2 välisen optimaalisen suhteen ansiosta Epsonin robotit kykenevät maksimaaliseen liikkuvuuteen ja voivat koota pienimmätkin komponentit tarkasti joka kerta. Erinomaisten dynaamisten ominaisuuksiensa, korkeiden asetusvoimiensa ja jäykkyysarvojensa sekä rakenteen painon ja hyötykuorman erinomaisen suhteen ansiosta robottimme sopivat ihanteellisesti osien sijoitteluun ja kokoonpanoon. Lisäksi ne ovat kestäviä ja toimivat erittäin luotettavasti kaikissa olosuhteissa.

Asiakkaamme

Tuotteet

Nykyaikaisten automaatioratkaisujen on täytettävä joitakin yksinkertaisia vaatimuksia – niiden on oltava mahdollisimman nopeita, pieniä ja edullisia. Epsonilla on tarjottavanaan laaja valikoima erittäin nopeita ja tarkkoja teollisuusrobotteja.

Käyttökohteet

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä

Varmista, että tuotantolinjasi on parasta laatua

Epsonin robottijärjestelmät: tarkkoja, nopeita ja luotettavia

Robottimme kuormaavat lavalle, sahaavat, jauhavat, poraavat, hiovat, kokoavat, liikkuvat ja rakentavat yhdessä. Ne toimivat tarkasti ja uskomattoman nopeasti näissä ja monissa muissa tehtävissä – usein jopa 24 tuntia päivässä. Tuotevalikoimamme sisältää yhden maailman laajimmista SCARA-mallivalikoimista, 6-akseliset robotit, ohjaimet ja ohjelmistot.