KANNETTAVAT SKANNERIT

Luo mobiilitoimisto skannausratkaisujen kansainvälisen johtajan tuella. Epsonin suorituskykyä ajatellen suunniteltujen kannettavien yritysskannereiden valikoima on ihanteellinen ratkaisu kenttätyöntekijöille ja ketteriin tai kompakteihin työympäristöihin.

KANNETTAVAT SKANNERIT

Yksityiskohdat esiin

Kannettavat A4-kokoiset skannerit asiakirjojen helppoon ja tehokkaaseen hallintaan tien päällä tai kompakteissa työympäristöissä.

Tuotemallisto

Pienikokoinen

Sopii vastaanottoalueille, joilla tilaa on niukasti ja tehokas asiakirjojen käsittely on välttämätöntä. Epsonin skannerit on suunniteltu lomakkeiden, kuittien ja käyntikorttien sujuvaan taltiointiin.

Skannaa missä tahansa

Epsonin kannettavilla skannausratkaisuilla voit skannata mitä tahansa, kun olet liikkeellä. Kompakteja ja kevyitä laitteita on helppo kuljettaa mukana ja käyttää myös toimiston ulkopuolella. Lisäksi kaikki mallit on optimoitu tuottamaan nopeita ja tarkkoja tuloksia.

Pidä asiat järjestyksessä

Mihin ikinä työsi sinut johdattaakin, voit skannata kaiken tarvitsemasi luottavaisin mielin. Skannerin mukana toimitetaan valikoima ohjelmistopaketteja, jotka tehostavat tuottavuutta ja automatisoivat prosesseja.

Joustava

Voit skannata materiaaleja, joiden paksuus on 35–270 g/m2. 20 sivun automaattisella paperinsyöttölaitteella varustetulla WorkForce DS-310:llä ja DS-360W:llä voit skannata myös pienissä erissä.

Virtalähdevaihtoehdot ja Wi-Fi

Epsonin kannettavat skannerit voidaan yhdistää erilaisiin virtalähteisiin. Valitse perinteinen pistoke tai USB-kaapeli tai hyödynnä WorkForce ES-60W:n, DS-80W:n ja DS-360W:n sisäänrakennettuja litium-ioniakkuja vaivatonta skannausta varten.

ES-60W-, DS-80W- ja DS-360W-mallien sisäänrakennetut Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -ominaisuudet mahdollistavat asiakirjojen tallennuksen ja reitityksen suoraan älypuhelimelta ja tablet-laitteilta ilman johtoja.

Epson DocumentScan

Tärkeimmät edut

ES-mallisto

Epsonin pienimmällä ja kevyimmällä kannettavien skannerien tuotemallistolla skannaat dokumentteja ja luot helposti haettavissa olevia PDF-tiedostoja. Hyödynnä helppokäyttöistä ScanSmart-ohjelmistoa. Työskentele itsellesi parhaiten sopivalla tavalla: voit tallentaa tiedostoja JPEG-, PDF- ja PDF/A-tiedostomuodoissa, skannata kansioon, sähköpostiin, tulostimeen ja pilvipalveluihin sekä käyttää Windows Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja.

ScanSmart-ohjelmisto

Epsonin uusimmalla ScanSmart-ohjelmistolla asiakirjojen skannaus, muokkaus ja tallennus käy uskomattoman helposti vain kolmen yksinkertaisen vaiheen kautta.

DS-mallisto

Pidä asiat järjestyksessä ja vie toimistosi minne tahansa tämän kevyen ja kompaktin skannausratkaisun avulla.

DS-skannerivalikoimaan saatavilla oleva Epson Document Capture Pro -ohjelmisto tarjoaa edistyksellisiä toimintoja asiakirjojen nimeämiseen, erotteluun ja reititykseen yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella. Luo työprofiileja ja automatisoi prosesseja työnkulkujen optimointia varten.

Toimitukseen sisältyy edistyksellinen skannausohjelmisto ja TWAIN-ohjaintuki. Voit tallentaa tiedostoja seuraavissa tiedostomuodoissa: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX ja PPTX.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

1 Epson WorkForce DS-30 -laitteeseen verrattuna.