Innovatiivinen tulostuspäätekniikka

PrecisionCore on vallankumouksellinen tulostustekniikan edistysaskel. Tämä erittäin tarkka tulostussiru on suunniteltu toimimaan nopeammin ja tarjoamaan lyömätöntä kuvanlaatua. Se muodostaa jopa 40 miljoonaa täsmällistä pistettä sekunnissa kohdistaen musteen hämmästyttävän tarkasti ja aiheuttaen vähemmän vääristymiä ja virheitä.

Uusi näkökulma tulostukseen

Uskomatonta skaalautuvuutta ja samalla vertaansa vailla olevaa kuvanlaatua, nopeutta ja tarkkuutta tarjoava PrecisionCore-tekniikka muuttaa perusteellisesti tavan, jolla arvioimme tulostusratkaisuja.

MicroTFP-tulostussiru

PrecisionCore-tekniikka perustuu PrecisionCore MicroTFP-tulostussiruihin. Tämä modulaarinen tulostussiru voidaan järjestää erilaisiin tulostuspääkokoonpanoihin.

Erinomaista nopeutta ja tulostuslaatua

Ohutkalvopietsoteknologiaan (TFP) perustuva MicroTFP-tulostussiru, jota Epson on käyttänyt ammattikäyttöön tarkoitetuissa suurkuvatulostimissa, tarjoaa huomattavasti parantuneen perussuorituskyvyn tavanomaisiin pietsotulostuspäihin verrattuna. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat suurempi nopeus ja tarkempi pisteiden kohdistaminen. Ohutkalvopietsoaktuaattorit, jotka toimivat mustepisaroita laukaisevina pumppuina, ovat vain yhden mikronin paksuisia ja voivat hallita tarkasti pisaran muotoa ja tilavuutta jopa 50 000 kertaa sekunnissa suutinta kohti. Koska suutinlevyn ja samalla suutinlinjan pituutta on lisätty yhdestä tuumasta 1,33 tuumaan, PrecisionCore-tulostuspäät pystyvät lisäksi tuottamaan ammattimaista tulostuslaatua äärimmäisen nopeasti erinomaisella kuvanlaadulla.

Laajenevat mahdollisuudet

Modulaarisia PrecisionCore-siruja voidaan yhdistellä monin tavoin erilaisten tulostuspäiden muodostamiseksi, aina teollisen tulostuslinjan tulostuspäistä työpöytätulostimien sarjatyyppisiin tulostuspäihin asti. Jatkuvasti kehittyvä PrecisionCore on lupaava mustesuihkuteknologia-alusta, jonka mahdollisuuksia on vasta alettu hyödyntää.

Tulostamisen tulevaisuus on lämmöttömässä tulostusteknologiassa

Lasertulostimien vaihtaminen lämmöttömiin mustesuihkutulostimiin auttaa pienentämään energiankulutusta ja tulostamisen ympäristövaikutuksia.