BUSINESS IMAGING SOLUTIONS

Näe, miten Epsonin ja sen kumppanien ratkaisut yhdessä Epsonin tulostimien, monitoimilaitteiden ja asiakirjaskannerien kanssa täyttävät niin PK-yritysten kuin suuryritystenkin tarpeet ja miten ratkaisumme voidaan mukauttaa vertikaalisten markkinoiden tarpeisiin.

OTA YHTEYTTÄ

Laaja valikoima ratkaisuja kaikenlaisille yrityksille

Epsonin laitteiden kanssa yhteensopivat ohjelmistopalvelut ja ‑ratkaisut auttavat tehostamaan yrityksesi työnkulkua, hallitsemaan kustannuksia, parantamaan tehokkuutta ja integroimaan laitteet jatkuvasti muuttuviin ympäristöihin saumattomasti.

LAITEKANNAN HALLINTA

MOBIILITULOSTUS

KANNETTAVAT SKANNERIT

ASIAKIRJOJEN DIGITOINTI

ASIAKIRJANHALLINTA JA TYÖNKULKU

TULOSTEIDEN SUOJAAMINEN

JÄRJESTELMÄN YHTEENSOPIVUUS

Näytä kaikki ratkaisut

Näe kaikki ohjelmistoratkaisumme, kumppaniemme toimittamat ratkaisut mukaan lukien, ja niiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

NÄYTÄ RATKAISUT
 

Laitekannan hallinta

Laitetietojen automaattisen lähetyksen ansiosta voit hallita tulostimiasi ja skannereitasi keskitetysti, mikä auttaa säästämään aikaa ja rahaa pitämällä käytettävyyden ja tuottavuuden korkealla tasolla.

 

Mobiilitulostus

Nykypäivän organisaatiot antavat käyttäjille tuottavia työskentelytapoja monenlaisten liiketoimintasovellusten avulla. Katso tästä saatavilla olevat sovellukset, joiden avulla työntekijät voivat tulostaa asiakirjoja vaivatta älypuhelimesta tai tabletista ja tehostaa näin tuottavuuttaan myös toimiston ulkopuolella.

 
 

Kannettavat skannerit

Mobiili- ja pilviskannauspalvelujen avulla voit skannata langattomasti älypuhelimista ja tableteista kotona, toimistossa tai matkoilla.

 

Asiakirjojen digitointi

Muunna fyysiset tiedot hallittavaksi digitaaliseksi sisällöksi, joka tehostaa yrityksesi tarvitsemien tietojen suojausta. Näe asiakirjojen digitointiratkaisut, jotka integroituvat saumattomasti Epsonin laitteisiin.

 
 

Asiakirjanhallinta ja työnkulku

Varmista asiakirjojen hallinta. Analysoi, järjestä ja jakele skannattuja tietoja, joiden avulla yrityksesi voi sujuvoittaa strukturoituja ja strukturoimattomia liiketoimintaprosesseja ja varmistaa samalla, että tiedot ovat oikeiden ihmisten käytettävissä.

 

Tulosteiden suojaaminen

Suojaa laitteesi valtuuttamattomalta käytöltä todentamalla käyttäjät kortinlukijoiden, salasanojen tai PIN-koodien avulla ja hallitse tulostuskustannuksiasi käyttämällä pull printing ‑tulostusta, joka pienentää paperinkulutusta vähentämällä tarpeettomat tulosteet. Tulosteidenhallinnan ratkaisut tehostavat työntekijöiden tuottavuutta ja luovat samalla turvallisen tulostus-, skannaus- ja kopiointiympäristön, joka suojaa yrityksesi omaisuutta.

 
 

Järjestelmän yhteensopivuus

Epsonin tuotteet mahdollistavat integroinnin moniin erilaisiin käyttöympäristöihin ja sovelluksiin, joten ne täyttävät kaikenkokoisten organisaatioiden vaatimukset.

 

Ohjelmistoratkaisut

Valitse ohjelmistoratkaisu

LUOKKA

TYYPPI

YHTEENSOPIVA YMPÄRISTÖ

VERTIKAALISET MARKKINAT

Näytetään / tuotetta
Näytetään / tuotetta
Näytä kaikki

Ota yhteyttä tänään

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.