EPSONIN ROOLI YHTEISÖSSÄ

YHTEISKUNTA

Johdanto

Olemme sitoutuneet harjoittamaan turvallista, laillista ja kestävää liiketoimintaa, ja on tärkeää, että se ulottuu kaikkiin toimittajiimme ympäri maailmaa.

Toimintamme kautta haluamme rakentaa onnellista, terveellistä ja monipuolista yhteiskuntaa, jonka osana asiakkaamme, työntekijämme ja sijoittajamme voivat ylpeänä olla.

Toimitusketju

Käytämme oikeudenmukaisia standardeja ja asianmukaisia menettelytapoja toimittajien valinnassa. Jotta toiminta olisi varmasti johdonmukaista, työntekijöiden ja toimittajien on noudatettava perushankintaperiaatteitamme.

Toimittajan on täytettävä arvioinnissa asetetut vaatimukset, jotka koskevat ympäristökysymyksiä, työtapoja, ihmisoikeuskysymyksiä, oikeudenmukaisia liiketoimintakäytäntöjä ja paljon muuta. Arviointi suoritetaan ennen minkäänlaisen liiketoiminnan aloittamista uuden toimittajan kanssa.

Työntekijät

Me Epsonilla tiedämme, miten tärkeää työstä nauttiminen on, ja siksi varmistamme, että työskenteleminen meillä on sekä haastavaa että palkitsevaa.

Uskomme, että kukoistavan yrityksen perustana on tyytyväinen, monipuolinen, suojattu ja hyvin varusteltu työvoima. Siksi edistämme monimuotoisuutta, terveyttä ja turvallisuutta työpaikalla sekä kannustamme aktiivisesti työntekijöitämme ja kanavakumppaneitamme koulutukseen.

Yhteiskunnallinen vastuu

Epson ja sen työntekijät ympäri maailmaa harjoittavat positiivista toimintaa, joka tuo mukanaan positiivista muutosta yhteisössä.

Epson UK: auttamassa nuoria saavuttamaan unelmansa

Auttaakseen opiskelijoita valmistautumaan työmarkkinoita varten Epsonin työntekijät Isossa-Britanniassa tekivät harjoitushaastatteluja Longdean Schoolin opiskelijoille Hemel Hempsteadissa Englannissa. Jokaisen opiskelijan piti antaa ansioluettelo, harjoitushakemus sekä toimintasuunnitelma ennen haastatteluja. Epsonin työntekijät antoivat palautetta ja kirjoittivat arviointiraportteja auttaakseen opiskelijoita parantamaan taitojaan.

Epson Saksa: UNICEF tulostaa "Vuoden valokuvan" käyttämällä Epsonin tekniikkaa

Saksan UNICEF tulosti Epsonin tekniikoita käyttämällä yli 1 500 laadukasta valokuvaa UNICEFin vuoden 2017 "Vuoden valokuva" -palkintoa varten. Epson tulosti ja lahjoitti valokuvat sekä tuomaristoa että näyttelyä varten. Kuvat ikuistivat lasten elinolosuhteita eri puolilla maailmaa: jotkut kuvasivat lasten ahdinkoa ja epätoivoa ja toiset korostavat heidän onnellisuuttaan ja unelmiaan.

Epson Ibérica: yhteisöpalvelua apua tarvitseville lapsille

Koko Epson Ibérican henkilökunta (Epsonin Barcelonan, Madridin ja Lissabonin toimistot) vietti hieman epätavallisen työpäivän kunnostamalla Cerdanyola del Vallèsissa sijaitsevaa Llar Les Vinyesin Centro Residencial de Acción Educativa -keskusta, joka toimii monitoimitalona alueen lapsille. Epsonin työntekijät maalasivat seinät, tekivät maisemointityötä ja lahjoittivat ja asensivat Epsonin tulostimet ja projektorit koko rakennukseen tukeakseen keskusta.

Epson Ranska: vammaisten työntekijöiden tukeminen

Epson Ranska on tehnyt yhteistyö Association des Paralysés de France (APF) -järjestön kanssa, joka edistää vammaisten henkilöiden työllistymistä. APF on lähettänyt työntekijöitä, joilla on jokin vamma, Epsoniin joka vuosi vuodesta 2006 lähtien, jotta he voisivat saada arvokasta työkokemusta. Epson on palkannut neljä heistä kokopäiväiseksi työntekijäksi.

Epson Italia: puiden istuttaminen biologisen monimuotoisuuden palauttamiseksi ja suojelemiseksi

Epson Italia istutti puita yhteistyössä ReteCliman ja Parco Nord Milanon kanssa. 220 työntekijää piti vapaapäivän istuttaakseen 350 uutta kasvia ja puuta koko puiston alueelle.

Epson Saksa: kierrätyksen tärkeyden opettaminen lapsille

Vuodesta 2008 lähtien Epson Saksa on tehnyt yhteistyötä Deutsche Umwelt-Aktionin kanssa, joka tarjoaa ympäristökasvatusta peruskoulun oppilaille Meerbuschissa. Helmikuussa 2017 Epson ja Deutsche Umwelt-Aktion piti oppitunnin aiheesta "jotakin uutta jostakin vanhasta" näyttäen lapsille, miten he voivat tehdä vanhoista sanomalehdistä kortteja ystävilleen.

Lue lisää yhteiskuntavastuusta