TULOSTAMISEN TULEVAISUUS ON KYLMÄ­MUSTESUIHKU­TEKNIIKASSA

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

Kylmä­mustesuihku­tekniikka

Epsonin tulostimissa käytetään kylmä­mustesuihkutekniikkaa, joka tarjoaa asiakkaille useita etuja.

Tulostusprosessien vertailu

Laser- ja mustesuihkutulostimet voivat näyttää ulkoa samanlaisilta. Mutta sillä mitä niiden sisältä löytyy, on kuitenkin eniten merkitystä.

Epsonin musteensyöttöprosessi ei käytä lämpöä. Sen sijaan painetaan Piezo-elementtiä, joka syöttää musteen tulostuspäästä joustamalla edestakaisin.

Lasertulostimien on puolestaan lämmitettävä lämpöyksikkö tulostusta varten.

Lämpömustesuihku­prosessi

Lämpömustesuihkutekniikassa muste lämmitetään sähkövirralla tulostuspäästä syöttämistä varten.

Piezo-musteensyöttöprosessi

Muista mustesuihku- ja lasertulostimista poiketen Epsonin kylmämustesuihkutekniikka ei tarvitse lämpöä musteensyöttöprosessia varten. Sen sijaan painetaan Piezo-elementtiä, joka syöttää musteen tulostuspäästä joustamalla edestakaisin.

Kylmä­mustesuihkutekniikan edut

Tasaisen korkea tulostusnopeus

Epsonin kylmämustesuihkutekniikka ei tarvitse lämmitystä, kun laite kytketään päälle tai aktivoidaan lepotilasta. Tämä tarkoittaa, että tulostus alkaa välittömästi, kun taas lasertulostimien on esilämmitettävä lämpöyksikkö tulostamista varten. Tulostus on tasaisen nopeaa myös silloin, kun tulosteissa on paljon kuvia tai grafiikkaa.

Pienempi virrankulutus säästää energiaa ja rahaa

Epsonin kylmämustesuihkutekniikka käyttää lasertekniikkaa vähemmän virtaa, sillä tekniikka ei vaadi lämpenemistä. Koska mustesuihkutulostimissa ei ole lämpöyksikköä, energiankulutus on paljon pienempi kuin lasertulostimissa.

Vähemmän vaihdettavia osia, pienemmät ympäristövaikutukset

Lasertulostimissa on tyypillisesti enemmän vaihdettavia tarvikkeita, ja monissa tapauksissa rumpu, siirtohihna ja lämpöyksikkö on ajoittain vaihdettava. Kylmämustesuihkutekniikan ansiosta Epsonin mustesuihkutulostimissa on lasertulostimia vähemmän vaihdettavia osia, ja tulostuspäät eivät ole kulutusosia. Tämä vähentää valmistuksen ja kierrätyksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia.

Huoltotoimien väheneminen lisää tuottavuutta

Epsonin tulostimissa on niiden kylmämustesuihkutekniikan ansiosta vähemmän osia, jotka voivat vikaantua, mikä vähentää ylläpitotoimia. Tämän vuoksi Epsonin mustesuihkutulostimien luotettavuus on entistä parempi, ja käyttökatkoja on huomattavasti vähemmän.

Tutustu Epsonin lämmöttömän tekniikan etuihin itse

Etsi sinulle sopivin tulostin hakutyökalun avulla.

Näytä valikoima

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, täytä alle yhteystietosi, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Ota yhteyttä