TULOSTAMISEN TULEVAISUUS ON LÄMMÖTTÖMÄSSÄ TULOSTUS­TEKNIIKASSA

Epsonin mustesuihkutulostimien alhainen virrankulutus säästää energiaa.

© Jasper Gibson

Lämmötön tekniikka

Emme voi sulkea silmiämme maailmanlaajuiselta ilmastokriisiltä. Ellei tilanne muutu, näemme pian dramaattisia muutoksia planeettamme ekosysteemeissä. Yksi asia, johon voimme vaikuttaa, on energiankulutus.

Sähkön tuottaminen fossiilisilla polttoaineilla tuottaa valtavan määrän hiilidioksidia. Sekä yritysten että yksityishenkilöiden on alettava säästää energiaa ja käyttää uusiutuvia energianlähteitä. Kestävien valintojen tekeminen on nyt välttämätöntä.

TURN DOWN THE HEAT. Vähennä energiankulutusta vaihtamalla lämmöttömään tekniikkaan. Pienikin muutos voi todella auttaa. Jos kaikki ihmiset tekevät yhden pienen muutoksen, sillä voi olla valtava myönteinen vaikutus. Voimme muuttaa tarinaa yhdessä, sivu kerrallaan.

Näytä tuotteet

TURN DOWN THE HEAT

Epson ja National Geographic haluavat yhdessä lisätä tietoisuutta siitä, että lämmön vähentäminen on erinomainen keino minimoida ympäristövaikutukset. Tällä lyhyellä videolla National Geographicin tutkimusmatkailija Katey Walter Anthony selittää, miten "lämpö tuhoaa ikiroudan. Lämmön säästäminen on yksi parhaista keinoista minimoida ympäristövaikutukset. Valitsemalla lämmöttömän tekniikan voimme vähentää energiankulutusta ja kasvihuonekaasupäästöjä sekä hidastaa ikiroudan sulamista arktisella alueella."

© Jasper Gibson

Tulostusprosessien vertailu

Laser- ja mustesuihkutulostimet voivat näyttää ulospäin samanlaisilta. Mutta sillä, mitä niiden sisältä löytyy, on kuitenkin eniten merkitystä. Epsonin lämmötön tekniikka ei tarvitse lämpöä musteensyöttöprosessia varten. Sen sijaan kohdistetaan painetta Piezo-elementtiin, joka syöttää musteen tulostuspäästä joustamalla edestakaisin.

Lämmöttömän tulostustekniikan edut

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

Pienempi virrankulutus säästää energiaa ja rahaa

Epsonin lämmötön tekniikka käyttää 83 % vähemmän energiaa1, sillä se ei vaadi lämmitystä. Koska mustesuihkutulostimissa ei ole lämmitysyksikköä, energiankulutus on paljon pienempi kuin lasertulostimissa.

Vähemmän vaihdettavia osia, pienemmät ympäristövaikutukset

Lasertulostimissa on tyypillisesti enemmän tarvikkeita, ja monissa tapauksissa rumpu, siirtohihna ja lämmitysyksikkö on ajoittain vaihdettava. Lämmöttömän tekniikan ansiosta mustesuihkutulostimemme tuottavat jopa 96 % vähemmän käytettyjä tarvikkeita kuin lasertulostimet2.

Säästä aikaa luotettavalla ja nopealla tulostuksella

Lämmötön tekniikka ei vaadi lämmitystä, kun laitteeseen kytketään virta tai kun se aktivoidaan lepotilasta. Näin ollen tulostaminen alkaa välittömästi, mikä tekee siitä 50 % nopeamman valmiustilasta lasertulostimiin verrattuna3.

Huoltotoimien väheneminen lisää tuottavuutta

Epsonin mustesuihkutulostimissa on niiden lämmöttömän tekniikan ansiosta vähemmän osia, jotka voivat vikaantua, mikä vähentää käyttäjältä vaadittuja toimia.

Jopa 83 % alhaisempi energiankulutus kuin lasertulostimilla1
Jopa 96 % vähemmän käytettyjä tarvikkeita kuin lasertulostimissa2
Jopa 50 % nopeampi valmiustilasta lasertulostimiin3 verrattuna

Tutustu Epsonin lämmöttömän tekniikan etuihin

Etsi ihanteellinen tulostin hakutyökalumme avulla.

Näytä valikoima
WF-C8190DW

Katso, kuinka paljon voit vähentää CO2-päästöjen määrää ja sähkönkulutusta

Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro -mallit käyttivät jopa 83 % vähemmän energiaa kuin lasertulostimet ja laserkopiokoneet1. Tarkista laskurimme avulla, kuinka paljon voit vähentää sähkönkulutusta ja CO2-päästöjen määrää.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, täytä tietosi alla oleviin kenttiin niin otamme sinuun yhteyttä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan saada sähköpostitse tietoja Epsonin tulevista tuotteista, kampanjoista, tarjouksista ja tapahtumista.
Vahvistan, että olen yli 16-vuotias.

Lue lisää yrityksen sosiaalisesta vastuusta

Ympäristö

Meillä kaikilla on osamme paremman tulevaisuuden rakentamisessa.

Lue lisää

Yhteiskunta

Olemme sitoutuneet turvalliseen, lailliseen ja vastuulliseen liiketoimintaan.

Lue lisää

Eettisyys

Asiakkaidemme ilahduttaminen ja yllättäminen innovatiivisilla tuotteilla ja palveluilla on vasta alkua.

Lue lisää

Ympäristö

Meillä kaikilla on osamme paremman tulevaisuuden rakentamisessa.

Lue lisää

Yhteiskunta

Olemme sitoutuneet turvalliseen, lailliseen ja vastuulliseen liiketoimintaan.

Lue lisää

Eettisyys

Asiakkaidemme ilahduttaminen ja yllättäminen innovatiivisilla tuotteilla ja palveluilla on vasta alkua.

Lue lisää
  1. Epsonin laskelmien perusteella Epson WorkForce Pro WF-C8190DW kuluttaa 83 % vähemmän energiaa kuin HP Color LaserJet Enterprise M750dn, joka on 21–30 sivua minuutissa tulostavien A3-värilasertulostimien segmentin myydyin malli. (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, Q4 2015 – Q3 2019 toimitukset, julkaistu Q2 2020). ”Tyypilliseen energiankulutukseen” perustuva menetelmä, joka on määritelty tai simuloitu ENERGY STAR -testimenetelmällä ja joka esitetään muodossa kWh/vuosi. Hiilidioksidisäästö lasketaan suhteessa energiasäästöön, ja se perustuu aluekohtaiseen keskimääräiseen hiilidioksidituotantoon käytettyä sähköä kohti (kg/kWh).
  2. Säilytystilavertailu, joka perustuu Epsonin laskelmiin säilytystilavaatimuksista pakatuille tarvikkeille, jotka riittävät 6 000 sivun tulostamiseen 12 tulostimella ja monitoimitulostimella, jotka on valittu A4-mustavalkolasertulostimien (alle 20 sivua/min luokka) myydyimmän 50 %:n joukosta IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2019Q2 data FY17 -tuloksista. Epson laski kunkin mallin keskimääräiset väriainepakkausten tilavuudet ja riittoisuudet käyttämällä valmistajan kullekin mallille julkaisemia väriainepakkausten mittoja ja riittoisuuksia (elokuu 2019). Tarvittavien väriainekasettien koko ja määrä vaihtelee lasertulostinmalleittain. Ilmoitetut EcoTank-tulostimien tarvikkeiden riittoisuudet ovat simuloituja lukemia, jotka Epson on laskenut ISO/IEC24711 -menetelmällä ISO/IEC19752 -testikuvion avulla.
  3. Epsonin laskelmiin perustuen Epsonin yritysmustesuihkutulostimen säästämä aika verrattuna yrityskäyttöön tarkoitettujen laserlaitteiden keskimääräiseen tulostus- tai kopiointiaikaan (”edellisestä työstä”, ”valmiustilasta” tai ”lepotilasta”), kuten ENERGY STAR on raportoinut, lisättynä siihen aikaan, joka kuluu jäljellä olevien sivujen tulostamiseen maksiminopeudella keskimääräisessä toimistotulostustyössä ja kerrottuna keskimääräisellä tulostustöiden määrällä vuodessa Keypoint Intelligencen mukaan. Lasertulostinmallit IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Trackerin mukaan, toimitukset vuoden 2016 kolmannelta neljännekseltä vuoden 2020 toiselle neljännekselle, julkaistu vuoden 2020 toisella neljänneksellä.