Vaihda rohkeaan projektioon

Epsonin installaatioprojektorisarja

Visuaalisen teknologian huippuosaamisen edelläkävijä

Epson world leader in projectors since 2001

Menestyminen visuaalisen viestinnän muuttuvassa maailmassa edellyttää sitä, että kaikissa ympäristöissä näytetään aiempaa kirkkaampia, näyttävämpiä ja luovempia kuvia. Siksi teemme kovasti töitä kehittääksemme innovatiivisia ja monipuolisia ratkaisuja, jotka vievät projisoinnin uusiin ulottuvuuksiin.

Olemme sitoutuneet tuotteiden laatuun, tekniikkaan ja yhteyksiin, ja näitä tekijöitä tukee vertaansa vailla oleva palvelu ja tuki. Tämän vuoksi olemme olleet maailman johtava projektorivalmistaja vuodesta 2001.

Epsonin projektorit ovat älykäs ja tehokas ratkaisu niin opetuksessa ja taidegallerioissa kuin digitaalisissa infonäytöissä ja yritystilaisuuksissakin. Laitteet voivat olla organisaation omassa omistuksessa tai tiettyyn esityskäyttöön vuokrattuina.

Erinomainen laatu

Jokainen Epsonin projektori on tulosta siitä, että tutkimme, kehitämme ja valmistamme projektorimme tavalla, joka varmistaa erinomaisen kuvanlaadun, helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden. Suuren kirkkauden, parannetun kuvanlaadun ja poikkeuksellisen terävyyden yhdistelmän tuloksena on vaikuttava ja eloisa kuva, joka näkyy suurissakin tiloissa myös silloin, kun taustavaloa on paljon.

Epson EB-L25000U

Huipputeknologiaa

Projektorimme lisäävät joustavuutta, laatua ja luovuutta lähes kaikissa ympäristöissä. Monipuolisten asennus- ja liitäntävaihtoehtojen kuten 360º asennuksen ja helppojen verkkoyhteyksien ansiosta loistavien esitysten toteuttaminen on yksinkertaisia.

3LCD-tekniikkamme tuottaa jopa kolme kertaa kirkkaampia kuvia kuin perinteiset yksisiruiset DLP-projektorit. Olemme luoneet maailman kirkkaimman 3LCD-laserprojektorin EB-L30000U:n laserprojektoreissamme olevan epäorgaanisen valoyksikön avulla. Jopa alkuperäistä 4K-tarkkuutta tukevat ja monipuolisilla toiminnoilla varustetut Epson-projektorit ovat edelläkävijöitä vaativissa ympäristöissä tapahtuvassa kirkkaassa visuaalisessa viestinnässä.

Kattava tuki

Kestävien ja vankkojen tuotteiden lisäksi tarjoamme projektoreillemme erilaisia palvelu- ja tukivaihtoehtoja, joiden avulla voit keskittyä luovuuden tarjoamiseen asiakkaillesi ja yleisöillesi. Asiantuntijoiltamme saa apua ostotapahtumassa ja jatkuvasti hankinnan jälkeen, ja lisäksi vakio- ja CoverPlus‑takuumme tarjoavat laajaa ja toimivaa apua aina, kun sitä tarvitaan.

Kehittäminen yhteistyönä

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa, jotta voimme ottaa palautteesi huomioon ja räätälöidä tuotteemme vastaamaan markkinoiden muuttuvia tarpeita. Tämän yhteistyön tuloksena on syntynyt ainutlaatuisia innovaatioita, kuten epäorgaaniset LCD-paneelimme ja fosforikiekkomme, jotka tarjoavat erinomaisen valon sekä entistä paremman lämmönkestävyyden ja pidemmän käyttöiän.

Vuokra- ja esitysasennusratkaisut Ainutlaatuista visuaalista suorituskykyä

Suorituskyky on muutakin kuin vain se, mitä lavalla näkyy. Se tarkoittaa sitä, että yleisö tuntee aidon yhteyden kokemalla upeiden visuaalisten tehosteiden laadun, terävyyden, selkeyden ja yksityiskohdat.

Monipuoliset ja tehokkaat Pro AV -projektorimme, joiden johtavia malleja ovat EB-L30000U, EB-L20000U, EB-L12000Q ja EB-L1755U, on suunniteltu poikkeuksellisen luotettaviksi ja joustaviksi. Niillä voidaan vastata auditorioiden, teattereiden, konserttien, suurten yritystapahtumien ja ulkoilmatapahtumien yleisöjen vaatimuksiin kaikkialla maailmassa.

 • Entistä parempi selkeys ja yksityiskohtien toisto

  Kun haluat tuottaa ainutlaatuisia visuaalisia kokemuksia, voit hyödyntää huolellista tutkimus- ja kehitystyötämme, jolla on saavutettu monia lasertekniikan saavutuksia ensimmäisenä maailmassa. Innovatiiviset alkuperäiset 4K- ja 4K-skaalaustekniikkamme takaavat alansa johtavan kirkkauden ja veitsenterävät kuvat suurikokoisiin esityksiin ja tapahtumiin.

 • 360 astetta täydellisempää näkymää varten

  Heijasta kuvia mistä tahansa kulmasta mille tahansa pinnalle kuvanlaadusta tinkimättä. Siirry helposti pystyheijastukseen, tai heijasta saumattomia panoraamakuvia usealla näytöllä sekä kattoon että seinään kiinnitetyistä projektoreista reunanhäivytystekniikan avulla.

 • Kestävyys

  Käytä luovuuttasi pidempään kolmen suojauskerroksen avulla. Ne tarjoavat erinomaisen kestävyyden ja pölynkestävyyden samalla kun nestejäähdytysjärjestelmä suojaa valonlähdettä ja keskeisiä optisia komponentteja. Suodattimen pitkä käyttöikä on jopa 30 000 tuntia, mikä vähentää tarvetta käyttäjän toimille.

Epson L25000U

Installaatioratkaisut nähtävyyksiä varten Valloita, viihdytä ja inspiroi yleisöäsi

No rainbow effect

Upeat visuaaliset esitykset saavat aikaan ikimuistoisia kokemuksia, joiden ansiosta kävijät tulevat takaisin.

Teknisesti kehittyneimmissä projektoreissamme käytetään 3LCD- ja 4K-tekniikkaa, eloisaa värintoistoa ja erittäin suurta kontrastisuhdetta, jotka takaavat kirkkaat, todenmukaiset värit.

Luotettava ja huoltovapaa suorituskyky saavutetaan tehokkaalla 9 000 lumenin WUXGA 3LCD EB-L1495U -laserprojektorillamme. Tämä 4K-tarkkuuden projektori tarjoaa erinomaisen kuvan terävyyden ja pitkäkestoisen, vähäistä huoltoa edellyttävän tehon monenlaisissa tiloissa, kuten gallerioissa, museoissa, huvipuistoissa ja monissa muissa yleisökohteissa.

Näytä tasalaatuisia kuvia

Varmista kuvien tasalaatuisuus ja vähennä huollon tarvetta laserprojektoriemme innovatiivisella sisäänrakennetulla kameralla. Se tunnistaa ajan myötä epätarkoiksi tai värittömiksi muuttuneet kuvat ja kalibroi ne uudelleen kuvanlaadun parantamiseksi ja vaikuttavien näyttöjen takaamiseksi.

Käytä mitä tahansa pintaa

Olipa pinnan tyyppi tai muoto mikä tahansa, voit esittää vaikuttavan täydellisiä kuvia käyttämällä 3D-kohteisiin ja tiloihin projection mapping -tekniikkaa. Näin saat lähes rajattomat mahdollisuudet huimaan luovuuteen mukaansatempaavissa ympäristöissä.

Tee suurempi vaikutus

Ilahduta yleisöjä heijastamalla kuvia yllättäviin paikkoihin projektorin erilaisten asennusvaihtoehtojen avulla. Reunojen häivytys ja skaalaus takaavat kirkkauden ja väritoiston jokaiseen kuvaan.

Kylttien heijastusratkaisut Esitä kestäviä visuaalisia ratkaisuja

Upeat heijastetut kuvat jäävät mieleen.

Voimakas kuvasto voi muuttaa täysin aikaansaatua mielikuvaa. Tee liiketoiminnastasi vaikuttavampaa lumoavilla projektioilla, jotka tarjoavat asiakasympäristössä paljon etuja näyttöpaneeleihin nähden. Joustavien asennusvaihtoehtojen ansiosta projektorit voidaan asentaa kattoihin, seiniin ja valaisinkiskoihin siten, että projektorit eivät näy.

Innovatiivisen LightScene EV-100 -projektorisarjan digitaalinen kylttiratkaisu yhdistää upean valaistuksen ja HD-kuvaheijastuksen, mikä sopii erinomaisesti vähittäismyynti-, majoitus- ja viihdetarkoituksiin. Sen avulla voit luoda huomiota herättäviä kuvia epätavallisen muotoisina ja kokoisina ja luoda upeita visuaalisia elämyksiä, joita näytön rajoitukset eivät hallitse.

A museum with banners projected onto the outside walls

Heijasta mille tahansa pinnalle

Voit heijastaa kuvia seiniin, tuotteisiin tai kokonaisiin rakennuksiin tai mainostaa huomaamattomasti millä tahansa pinnalla yhdistämällä useita projektoreita saumattomasti toisiinsa. Erittäin lyhyen heijastusetäisyyden EB-750- ja EB-800-sarjat ovat vaihtoehto litteälle näytölle. Ne voivat heijastaa suuria kuvia hyvin lyhyiltä etäisyyksiltä, joten ne sopivat ihanteellisesti ahtaisiin tiloihin kuten näyteikkunoihin ja käytäviin. Kaikkien aikojen kirkkain projektorimme EB-L30000U, jonka valoteho on 30 000 lumenia, lisää vaikutusta entisestään suuremmissa käyttökohteissa. Sen teho vastaa 15 tehokasta halogeenipolttimoa, ja se maksimoi mainostilan suurentamalla kuvia laadusta tai väreistä tinkimättä.

 • Poikkeuksellisia asiakaskokemuksia

  Tee tilastasi houkuttelevampi, mikä parantaa asiakaskokemusta, mainettasi ja tuottojasi. Perinteisistä kylteistä poiketen projektoreillamme voi luoda kullekin vieraalle yksilöllisen elämyksen. Projisoitavia kuvia voidaan päivittää usein ja helposti, joten niissä on helppo esittää ajankohtaisia kampanja- ja kausiviestejä.

 • Eloisat värit

  Herätä ideasi eloon tehokkailla, luotettavilla ja helposti asennettavilla EV100-sarjan projektoreilla, joissa on sisäänrakennettu 3LCD-kuvantuotto värien elävöittämiseksi entisestään. Koe jopa kolme kertaa kirkkaammat värit ja jopa kolme kertaa laajempi värintoistoala.

  Lue lisää

 • Epsonin projektorin sisällönhallinta

  Epson Projector Content Manager -ohjelmiston avulla voit luoda soittolistoja käyttämällä valokuvia, videoita, muotosuodattimia ja tehosteita, jotka voidaan ajastaa ja tallentaa ulkoiseen tallennuslaitteeseen johdotonta sisällön toistoa varten.

  Lataa

  *Yhteensopiva vain tiettyjen mallien kanssa

 • Epson Creative Projection

  Epson Creative Projection -sovelluksen avulla käyttäjät voivat käyttää monenlaisia luovia elementtejä helposti ja luoda mukautettua sisältöä käyttämällä videoiden, valokuvien, tekstin ja olemassa olevien esiasetettujen suodattimien yhdistelmää tai lataamalla uutta sisältöä. Näin voidaan tuottaa ainutlaatuisia tehosteita.

  Lue lisää

  *Yhteensopiva vain tiettyjen mallien kanssa

 • Huomaamaton muotoilu

  Jokainen tuote on muotoiltu virtaviivaiseksi ja huomaamattomaksi, ja useimmat mallit ovat saatavilla mustana tai valkoisena. Ne sulautuvat saumattomasti ympäristöönsä, ja niitä voidaan käyttää tiloissa, joihin tavallinen projektori ei sopisi.

 • Joustava asennus

  Tarjolla on monipuolisia ja joustavia asennusvaihtoehtoja. Heijasta kuvaa mistä tahansa kulmasta, myös kun laite on asetettu lattialle tai kiinnitetty kattoon. Tietyt mallit voidaan asentaa myös valaisinkiskoon.

Yritys- ja koulutuskäyttöön tarkoitetut esitysratkaisut Tarjoa inspiroivia oppimis- ja esityskokemuksia

Lisää luovuutta ja inspiraatiota kokouksiin ja nykyaikaisiin oppimisympäristöihin.

Innosta opiskelijoita yritys- ja koulutuskäyttöön tarkoitettujen esitysratkaisujemme avulla. Käytä sopivinta linssiä mihin tahansa esitystilanteeseen uudessa vain rungon sisältävässä lippulaivamallissamme EB-L1070U:ssa, johon saa 10 vaihdettavaa Epson-linssiä. Valloita yritystilaisuuksien yleisöt EB-L600-sarjan jopa 6 000 lumenin kirkkaudella ja Full HD WUXGA -tarkkuudella. Korvaa vanhanaikaiset lamppukäyttöiset mallit suurissa opetus- ja kokoustiloissa edullisella laserteholla.

Tuota eloisia ja mukaansatempaavia kuvia

Tuota eloisia ja mukaansatempaavia kuvia myös kirkkaasti valaistuissa luentosaleissa ja kokoustiloissa korkearesoluutioisella 3LCD-tekniikallamme, joka tuottaa terävän kuvan sekä kirkkaiden kuvien yhtä suuren valkoisen ja värillisen valon tehon.

Modernisoi toimitilat

Modernisoi kokoushuoneet ja luentosalit laajalla valikoimalla projektoreita, joissa käytetään uusimpia audiovisuaalisia ominaisuuksia ja liitäntävaihtoehtoja. Hyödynnä tilasi parhaalla mahdollisella tavalla suorituskyvystä tinkimättä asentamalla minkä tahansa tilan kattoon EB-L1070U- tai EB-L600-sarjan projektorit.

Epson EB-L610W

Täydelliset näkymät yleisölle

Anna opiskelijoille ja osallistujille täydellinen näkymä mistä tahansa tilan osasta skaalaamalla näyttö EB-L1070U-projektorilla. Käytä erilaisissa ympäristöissä luokkahuoneista kokoustiloihin kompaktia ja monipuolista EB-L600-sarjaa, jossa on edistykselliset näytön peilausmahdollisuudet.

Hyödynnä älykästä, intuitiivista ja maailman johtavaa projektoritekniikkaa

 • 3LCD
 • 4K
 • 4K Enhancement

Epson on maailman johtava projektorivalmistaja, ja olemme sitoutuneet säilyttämään asemamme. Tutkimus- ja kehitystiimimme 1 100 työntekijästä 70 % on omistautunut yksinomaan projektoritekniikan mielenkiintoisten mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Emme koskaan lakkaa etsimästä keinoja uusimman laadun, luotettavuuden ja joustavuuden tarjoamiseksi asiakkaillemme.

Projektorien tulevaisuus on täällä

3LCD tuottaa kirkkaammat ja selkeämmät värit

Heijasta kuvasi mahdollisimman kirkkaina. Maailman ensimmäiseen 15 000 lumenin 3LCD-laserprojektoriin (EB-L1750U/EB-L1755U) perustuvan uuden EB-L30000U:n kirkkaus on jopa 30 000 lumenia.

Tuota eloisia ja realistisia kuvia ja optimoi valkotasapaino ja värintäsmäys kuvilla, jotka ovat laadultaan tasaisia ja kolme kertaa kirkkaampia kuin yksisiruisissa DLP-projektoreissa, eikä kuvissa esiinny sateenkaariefektiä.

Hyödynnä asennus- ja huoltovarmuutta vaativimmissakin ympäristöissä. Rakennamme projektorit toimimaan erinomaisesti haastavissa olosuhteissa, jopa pölyisissä tai savuisissa tiloissa.

Alkuperäinen 4K- ja 4K-skaalaustekniikka

Näytä yleisölle kuvaprojisoinnin tulevaisuus alkuperäisellä 4K- ja 4K-skaalaustekniikalla, jonka avulla voit katsoa 4K-sisältöä tai skaalata digitaalisesti Full HD 1080p -sisältöä.

Tuota aina huipputarkkoja teräväpiirtokuvia jopa suurissa tiloissa ja ulkona. Näin voit luoda upeita ja mieleenpainuvia elämyksiä, jotka saavat asiakkaasi palaamaan.

Luo parempia kuvia jopa kaksi kertaa nopeammin

Epson Projector Professional Tool -työkalulla voit luoda täydellisesti kohdistettuja kuvia nopeasti ja helposti. Ilmainen ladattava ohjelmistomme nopeuttaa usean projektorin asennusta. Sen avulla voit myös käyttää edistyksellisiä menetelmiä heti alusta alkaen.

Lataa Epson Professional -ohjelmisto

A laptop showing the projector setup screen in front of an Epson projector

Lyhennä käyttöönottoaikaa merkittävästi hallitsemalla helposti projektorin perustoimintoja kuten käynnistystä ja sammutusta sekä testikuvan näyttämistä. Säädä projektorin linssin tarkennus tai asema etätoimintona, niin olet valmis valloittamaan yleisösi ilman viivettä.

Lataa ohjelmisto

Liitännät

The connection ports on an EB-L30000U
 1. LAN-portti (RJ45: 100Base-TX)
 2. HDBaseT-portti
 3. DVI-D
 4. HDMI-tuloliitäntä
 5. Ylläpitoliitäntä
 6. Näytön lähtö SDI
 7. 3G-SDI
 8. Tietokoneen tuloliitäntä (Mini D-Sub, 15-pin)
 9. Näytön lähtöliitäntä (Mini D-Sub, 15-pin)
 10. BNC-tuloliitäntä (5BNC)
 11. RS-232C-liitäntä (Mini D-Sub, 9-pin)
 12. Kaukosäädinliitäntä (stereomini)

Muunna pieniä tiloja

Kun tilaa on rajoitetusti, voit heijastaa erittäin suurikokoisia kuvia LX-sarjan erittäin lyhyen etäisyyden linsseillä, jotka ovat saatavilla mustina ja valkoisina.

Nämä linssit sopivat ihanteellisesti ahtaisiin tiloihin ja takaheijastussovelluksiin. Linssin laaja siirtoalue tarjoaa erinomaisen joustavuuden pienimpienkin tilojen muuntamiseen.

Lue lisää

Suuret kuvat

Erittäin lyhyen etäisyyden linssin avulla saat esitettyä upeita kuvia erittäin lyhyiltä etäisyyksiltä. ELPLX02 tukee 100–1 000 tuuman näyttökokoja.

Joustava sijoittelu

Asenna LX-sarjan linssit, kun tila on matala ja pieni, linssin siirtoalue on laaja ja pystypoikkeama on nolla.

Yhteensopivuus

Valitse Epsonin vaihdettavalinssisten projektorien valikoimasta, 5 500–20 000 lumenia.

Dynaamiset näytöt

Käytä joko etu- tai takaheijastusta, myös lattia-asennuksella, muuttaaksesi näyteikkunoiden näyttöjä ja luodaksesi mieleenpainuvia elämyksiä.

The top face of an Epson L1070U, pointing upwards

Toteuta huomiota herättäviä projektioita

Häikäisevät visuaaliset ominaisuudet, jotka muuttavat suurempia tiloja

Uusimman 4K-skaalausvalikoiman 3LCD-laserinstallaatioprojektorit, joiden valoteho on 5 500–7 000 lumenia, herättävät suuret tilat eloon eloisilla, värikkäillä ja kirkkailla kuvilla. Huoltovapaat EB-L1075U-, EB-L1070U- ja EB-L1050U-projektorit soveltuvat ihanteellisesti suurta, yksityiskohtaista ja vaikuttavaa kuvaa edellyttäviin kohteisiin.

Ikimuistoiset esitykset

Vaihdettavien linssien ja laadukkaiden laserkuvien ansiosta projektorivalikoimamme uusimmat mallit avaavat uusia mahdollisuuksia tuoda mieleenpainuvia visuaalisia esityksiä kokoustiloihin ja luentosaleihin, ja ne soveltuvat myös nähtävyyksiin, museoihin, gallerioihin ja digitaalisiin kyltteihin.

Joustava asennus

Täysi 360 asteen asennusvapaus ja kulmaheijastus ilman kallistusta eivät heikennä projektorien suorituskykyä.

Helppo ylläpitää

Lisää luovuuttasi pidempään 20 000 tunnin lähes huoltovapaalla projektiolla.

Näytä valikoima

Heijastusetäisyyden laskuri

Paras kuva

Projektorin asennuksen apuohjelman avulla löydät optimaalisen projektorin etäisyyden ja valkokankaan koon huoneellesi.

Lue lisää

Asiakastarinoita

Ota yhteyttä tänään

Saat lisätietoja tuotteista täyttämällä alla olevan lomakkeen. Epsonin edustaja ottaa sinuun pian yhteyttä.

ONKO SINULLA MUITA KYSYMYKSIÄ?
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Footnotes

 1. Kyselyn suoritti Futuresource Consulting vuosina 2001–2019.
 2. Värikirkkaus (värivaloteho) kirkkaimmassa tilassa IDMS 15.4 -standardin mukaisesti kolmannen osapuolen laboratorion mittaamana. Värikirkkaus vaihtelee käyttöolojen mukaan. Myydyimmät Epsonin 3LCD-projektorit verrattuna myydyimpiin yksisiruisiin DLP-projektoreihin NPD-myyntitietojen perusteella toukokuusta 2017 huhtikuuhun 2018.
 3. Väriskaala kirkkaimmassa tilassa, kolmannen osapuolen laboratorion 3D:nä mittaamana CIE L*a*b*:n koordinoidussa tilassa. Myydyimmät Epsonin 3LCD-projektorit verrattuna myydyimpiin yksisiruisiin DLP-projektoreihin NPD-myyntitietojen perusteella toukokuusta 2017 huhtikuuhun 2018.