INNOVAATIOITA, JOTKA YLITTÄVÄT ODOTUKSET

Epsonin kiinteästi asennettavien projektorien sarja

Ota yhteyttä tänään

Projektoritekniikan tulevaisuutta muovaamassa

Menestyminen visuaalisen viestinnän muuttuvassa maailmassa edellyttää aiempaa kirkkaampien, näyttävämpien ja luovempien kuvien heijastamista entistä suurimmissa ja hienostuneemmissa tiloissa. Siksi työskentelemme niin kovasti kehittääksemme innovatiivisia, monipuolisia projektoreita, jotka vievät esityksen ja visuaalisen heijastuksen uudelle tasolle.

Sitoutumisemme tuotteiden laatuun, tekniikkaan, asiakassuhteisiin sekä palveluun ja tukeen on pitänyt meidät projektorien markkinajohtajana yli 14 vuoden ajan1.

No.1 Epson World Leader in Projectors
3LCD
True Colours

Yleisön odotusten ylittäminen

Yleisöllä on nykyään suuret odotukset – laajenna siis luovuuttasi pystyheijastuksen, jaetun näytön, 360 asteen asennuksen sekä lattiaan, kattoon, kulmiin ja kaareville pinnoille tapahtuvan heijastuksen avulla. Epsonin projektorit ovat älykäs ja tehokas ratkaisu niin opetuksessa ja taidegallerioissa kuin digitaalisissa infonäytöissä ja yritystilaisuuksissa.

Kattava tuki

Mielenrauhasi on tärkeä tavoitteemme. Siksi emme vain rakenna vankkoja, kestäviä tuotteita, vaan tarjoamme myös valikoiman huolto- ja tukivaihtoehtoja, jotka kattavat projektorisi samalla, kun itse keskityt luovien ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaillesi ja yleisöillesi. Vakio- ja CoverPlus 365 ‑takuumme tarjoavat laajaa, jatkuvaa ja toimivaa apua ostopäätöksen tekemisestä jatkuvaan tukeen ja asiantuntijapalveluihin.

Laatu on meillä verissä

Tinkimätön sitoutumisemme valmistuslaatuun ja huolelliseen yksityiskohtien suunnitteluun lisää tehoa esityksiisi. Valitsitpa jonkin kehutuista lamppumalleistamme tai uusimmista laserprojektoreistamme, voit luottaa laatutasoon, joka jättää aina kilpailijat taakseen.

Parempi terävyys

Näytä yleisöillesi projektorien tulevaisuus 4K-skaalaustekniikan avulla5. Tällä tekniikalla voit katsoa 4K-sisältöä tai skaalata Full HD 1080p ‑kuvia digitaalisesti siirtämällä kuvapisteitä diagonaalisesti 0,5 kuvapisteen verran, jolloin resoluutio kaksinkertaistuu. Tämä antaa katsojille ennennäkemättömän hyvän 4K-kokemuksen, johon kuuluvat parannettu kuvanlaatu sekä erinomainen terävyys, selkeys ja yksityiskohtaisuus.

3LCD tarkoittaa näyttäviä, kirkkaita värejä

Kolmisiruinen optinen koneisto tuottaa eloisan, realistisen kuvan ja optimoi valkotasapainon ja mustan värin täsmäyksen niin, että häivytys tapahtuu saumattomasti. Yhtä suuren valkoisen valotehon ja värivalon tehon ansiosta kuvat ovat paitsi erittäin yhdenmukaisia myös kolme kertaa kirkkaampia kuin yksisiruisilla DLP-projektoreilla2, eikä sateenkaariefektiä ole.

Yhdenmukainen suorituskyky

Valitse kirkkaustaso tilanteen mukaan säätämällä sitä tarkasti prosentti kerrallaan ja ylläpidä haluamiasi tasoja pitkään pysyvän kirkkaustilan avulla5. Tästä on hyötyä esimerkiksi taidegallerioissa, joissa yhdenmukaiset, täsmälliset projektiot heijastavat taiteilijan visiota.

Consistent performance
Wider colour gamut

Laaja väriavaruus

Epsonin HTPS-paneelien värintoisto on jopa kolme kertaa yksisiruisia DLP-projektoreita parempi. Tämä keskeinen tekniikka lisää värien eloisuutta ja värintoiston tarkkuutta. Voit myös säätää kunkin RGB- ja CMY-värimallin värin sävyä, kylläisyyttä ja kirkkautta.

Käänteentekevää projektoritekniikkaa

Teknisten innovaatioidemme avulla voit heijastaa kuvia, jotka ovat parempia kuin kilpailijoiden laitteilla, ja uusimmat laserprojektorimme nostavat jälleen kerran kirkkauden, joustavuuden ja luotettavuuden mittapuita hiukan korkeammalle. Tarpeistasi ja budjetistasi riippumatta saat luovan vapauden viihdyttää ja innostaa.

Breakthrough projector technology

JOUSTAVA 360 ASTEEN ASENNUS

Tehosta esitysmahdollisuuksia 360 asteen asennuksella ja heijasta mistä tahansa kulmasta kirkkauden tai kuvanlaadun kärsimättä. Koska voit asentaa projektorin lähes mihin ja miten päin tahansa, saat käyttöösi myös lattiat ja katot. Voit luoda kuvia yllättäviin paikkoihin ja herättää takuuvarmasti huomion.

SISÄINEN KAMERA

Varmista kuvien yhtenäisyys ja vähennä ylläpidon tarvetta laserprojektoriemme innovatiivisella sisäisellä kameralla. Se tunnistaa ajan myötä epätasaisiksi tai vääristyneeksi muuttuneet kuvat, havaitsee hienoiset värien epätasaisuudet eri projektorien välillä ja tekee tarvittavat säädöt tasaisen, tarkan ja yhdenmukaisen heijastuksen varmistamiseksi.

SUURET HEIJASTUKSET

Panoraama- ja pystyheijastus sopivat ihanteellisesti muotiesityksiin ja tuotteenjulkistuksiin. Luo saumattomia usean projektorin kuvia yhdelle jättimäiselle näytölle tai luo pystyheijastuksen avulla digitaalisia kylttejä ja näyttöjä. Reunojen häivytys ja skaalaus sovittavat kunkin kuvan kirkkauden ja värit, jolloin liitoskohtia ei näy.

LIITETTÄVYYTTÄ

Monipuolisten laite-, muisti- ja verkkoliitäntöjen ansiosta laitteen käyttöönotto ja integrointi on helppoa. Liitäntämahdollisuuksia ovat muun muassa langaton verkko sekä HDBaseT-liitäntä, jonka ansiosta Full HD ‑ääntä ja ‑kuvaa voidaan ohjata Category 5e ‑kaapelilla jopa sadan metrin päästä – ihanteellinen ratkaisu suuriin tiloihin.

TALLENNA ASETUKSET

Suunnittelemme kaiken niin, että esittäminen on mahdollisimman sujuvaa ja yksinkertaista: esimerkiksi objektiiviin voidaan tallentaa jopa 10 asetusta, kuten objektiivin siirtoasento, tarkennus ja heijastuskoot. Näin projektori on helppo säätää vastaamaan sisällön kuvasuhdetta.

HELPPO OHJAUS

Laitteessa on lukuisia toimintoja, kuten Epson EasyMP, jolla voit valvoa ja ohjata projektorikantaasi verkossa tai Internet-selaimessa. Seurannassa voi olla jopa 1 000 projektoria. Uusimmissa malleissa on uusi kuvaruutunäytön ohjausalustatoiminto, joka näyttää objektiivin tilanteen älylaitteessa.

Visiosi veroiset objektiivit

Valitse ihanteellinen objektiivi esitysympäristöösi laajasta valikoimasta helposti vaihdettavia, moottoroituja vaihtoehtoja. Objektiivit maksimoivat laadun ja monipuolisuuden, ja niiden ansiosta voit hyödyntää myös nykyisiä katto- tai seinäkiinnikkeitä. Erittäin lyhyen etäisyyden objektiivi, jossa ei ole poikkeamaa, voi näyttää 200 tuuman kuvan vain 1,5 metrin päästä ja sopii ihanteellisesti pieniin tiloihin.

OSTA OBJEKTIIVEJA JA TARVIKKEITA
Lenses

Epsonin laserprojektorit

Vie visuaalinen luovuutesi seuraavalle tasolle upeilla kiinteästi asennettavilla laserprojektoreillamme. Nauti Epsonin uusimpien tekniikoiden tarjoamasta ennennäkemättömästä kuvankäsittelytehosta ja tee vaikutus yleisöösi.

Muuta tapa, jolla yleisösi näkee yritysten ja yliopistojen esitykset, nähtävyydet, museot, taidegalleriat sekä ostoskeskusten ja urheilutapahtumien digitaaliset kyltit. Uudet laserprojektorimme todistavat, että löydämme aina uusia tapoja kehittää esitysten maailmaa.

Jäähdytysjärjestelmä

Yhdistetty ilma- ja nestejäähdytysjärjestelmä ylittää 25 000 lumenin 3LCD-projektorille asetetut suorituskykyvaatimukset.

LCD-paneelit

Uusi 1,43 tuuman epäorgaaninen paneeli parantaa valonkestävyyttä ja takaa entistä pidemmän käyttöiän.

Laserpatteri

Tehokkaiden laserdiodien ansiosta projektori voi tuottaa jopa 25 000 lumenin kirkkauden.

Fosforikiekko

Epäorgaaninen fosforikiekko, joka muuntaa sinisen laservalon keltaiseksi valoksi, on suunniteltu kestämään laservalonlähteen suurta tehoa pitkiäkin aikoja.

Erittäin luotettava

Uuden epäorgaanisen fosforikiekkomme loistava valon- ja lämmönkestävyys takaa erinomaisen luotettavuuden. Kiekko toimii saumattomasti epäorgaanisten LCD-paneelien kanssa ja tuottaa kirkkaan, eloisan kuvan erittäin pitkäksi ajaksi. Valonlähde toimii jopa 20 000 tuntia ilman huoltotarvetta.

Työntekosi ei katkea edes pölyisissä tai savuisissa ympäristöissä, sillä EB-L25000U:n suljettu erikoisrakenne maksimoi kuvanlaadun ja luotettavuuden.

WUXGA-alkuperäistarkkuus, alkuperäinen kontrastisuhde 2 000:1

Epäorgaaniset 3LCD-paneelit ja fosforikiekko

Helppo asennus moottoroitujen objektiivien ja muistin avulla

Yhdenmukaiset kuvat sisäisen kameran avulla

Joustavat esitykset 360 asteen asennuksen avulla

Huoltovapaa 20 000 tunnin valonlähde ja jopa 30 000 tuntia kestävä suodatin

Lisävarusteena erittäin lyhyen etäisyyden objektiivi (<0.35:1)

Valvo, säädä ja ohjaa Internet-selaimen tai älylaitteen kautta

Synkronoi valaistus, äänet ja ohjelmoidut jaksot DMX-ArtNetin avulla

Liitäntöinä HDBaseT, HDMI, DVI ja 3G SDI

EB-L12000Q

Mahdollisuuksien universumi

Luo upeita esityksiä ja mukaansatempaavia ympäristöjä

Heijastusta ilman rajoja

EB-L1000-sarja

Laajakuvaesitysten uusi aikakausi

Heijasta todella upeita kuvia helposti ja tee suuri vaikutus hyvin monenlaisissa tiloissa ja tapahtumissa monipuolisilla esityksillä. Nämä erittäin luotettavat ja lähes huoltovapaat projektorit voivat käsitellä vaativimmatkin työt.

  • Valkoisen ja värillisen valon teho 6 000–12 000 lm
LISÄTIETOJA

Tuotevalikoima

EB-L25000U

Laajakuvaesitysten uusi aikakausi

Luo laajamittaisia, upeita visuaalisia elämyksiä missä tahansa tilassa 25 000 lumenin kirkkauden, kauniin kuvan, ainutlaatuisen luotettavuuden ja joustavien esitysvaihtoehtojen uraauurtavan yhdistelmän avulla. Tämä malli on kompakti ja kevyt mutta myös erittäin kestävä ja vankka. Siinä on suljettu optinen järjestelmä, joka parantaa suorituskykyä pölyisissä tai savuisissa ympäristöissä, sekä yhdistetty vesi- ja ilmajäähdytysjärjestelmä, joka parantaa luotettavuutta.

LISÄTIETOJA

Epsonin lamppuprojektorit

3LCD-lampputekniikkamme on ollut alan etulinjassa jo useita vuosia ja auttaneet määrittelemään uudelleen tavan, jolla liiketoiminnan ja opetuksen ammattilaiset kommunikoivat yleisön kanssa.

Luentosaleista ja auditorioista taidegallerioihin ja markkinointitapahtumiin – Epsonin projektorit ovat olleet keskeisessä asemassa digitaalisen viestinnän monipuolisuuden kehityksessä.

Erinomaiset heijastukset jopa 11 000 lumenin kirkkauden ja jopa WUXGA-tarkkuuden ansiosta

4K-skaalaustekniikka, Epson Super Resolution, kuvan interpolointi sekä piste- ja kaarikorjaus takaavat erinomaisen laadun

Joustavat esitykset pystytilan, jaetun näytön, usean kuvan reunojen häivytyksen, kaarevan pinnan ja nurkkaseinän korjauksen sekä 360 asteen asennuksen avulla

Helpot liitännät, muun muassa Wi-Fi, HDMI ja HDBaseT

Valikoima vaihdettavia, moottoroituja objektiiveja, joista monissa on muistitoiminto

Lisävarusteena lyhyen etäisyyden objektiivi pieniin tiloihin

Luotettavuus ja helppo ylläpito

Edelläkävijä

EB-5500-sarja

Nämä vaivattomat ja joustavat projektorit heijastavat kirkkaan, selkeän kuvan yritysja opetusympäristöissä. Niissä on eri tarkkuusvaihtoehtoja (jopa WUXGA), erittäin helppo asennus ja käyttö sekä monipuoliset toiminnot, kuten jaettu näyttö ja etähallinta.

  • 5 500 lumenin valkoisen ja värillisen valon teho
  • HDBaseT ja näytön peilaus (ei saatavilla EB-5510-mallissa)
  • Tarkkuus XGA–WUXGA
LISÄTIETOJA

Suurten tilojen innovaatiot

Valjasta kiinteästi asennettavan projektorin teho helposti ja vaivattomasti. Projektoriemme heijastusteho on erinomainen, ja niiden asennus, toiminnot ja käyttö sujuvat helposti. Kestävät ja luotettavat projektorimme sopivat erinomaisesti kiinteisiin asennuksiin. Samalla ne ovat yllättävän pienikokoisia, joten ne istuvat saumattomasti mihin tahansa kovassa käytössä olevaan vuokraprojektorikantaan, jolla on useita käyttäjiä.

Yhteistyönä tapahtuva esitys

Useat käyttäjät voivat muodostaa yhteyden projektoriin samanaikaisesti EasyMP Multi-PC Projection ‑toiminnolla, jossa jopa neljän käyttäjän näytöt näkyvät samaan aikaan. Näytönjakotoiminto mahdollistaa samanaikaisen heijastuksen kahdesta eri kuvalähteestä. Heijasta 3D-kuvia vertaamalla erillisen kannettavan tietokoneen tai Epson USB Visualiserin tietoja.

Erittäin luotettava

Huoltotoimet pysyvät minimissä, sillä lampun ja suodattimen vaihto on helppoa. Näin projektorin heijastama kuva pysyy selkeänä ja kirkkaana pidempään.

Lenses
Lenses

Helppo hallinta

Epson EasyMP -työkalujen avulla voit pitää älykkäitä esityksiä sekä hallita projektoreita ja verkkoa, oli kyse sitten ilman tietokonetta pidettävistä langattomista esityksistä tai koko projektorikannan keskitetystä hallinnasta.

Tuotevalikoima

EB-Z10000U-sarja

Nämä huippuluokan lamppuprojektorit tuovat ainutlaatuista esitystehoa asennusja vuokramarkkinoille. Ne ovat laadukkaita, niiden valikoimasta löytyy tarpeisiisi sopivat mallit, ja niissä on monia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia, kuten reunan häivytys ja Epson EasyMP.

  • Valkoisen ja värillisen valon teho 8 200–11 000 lumenia
  • Tarkkuus XGA–WUXGA
LISÄTIETOJA

Suurten tilojen innovaatiot

Valjasta kiinteästi asennettavan projektorin teho helposti ja vaivattomasti. Projektoriemme heijastusteho on erinomainen, ja niiden asennus, toiminnot ja käyttö sujuvat helposti. Kestävät ja luotettavat projektorimme sopivat erinomaisesti kiinteisiin asennuksiin. Samalla ne ovat yllättävän pienikokoisia, joten ne istuvat saumattomasti mihin tahansa kovassa käytössä olevaan vuokraprojektorikantaan, jolla on useita käyttäjiä.

Yhteistyönä tapahtuva esitys

Useat käyttäjät voivat muodostaa yhteyden projektoriin samanaikaisesti EasyMP Multi-PC Projection ‑toiminnolla, jossa jopa neljän käyttäjän näytöt näkyvät samaan aikaan. Näytönjakotoiminto mahdollistaa samanaikaisen heijastuksen kahdesta eri kuvalähteestä. Heijasta 3D-kuvia vertaamalla erillisen kannettavan tietokoneen tai Epson USB Visualiserin tietoja.

Erittäin luotettava

Huoltotoimet pysyvät minimissä, sillä lampun ja suodattimen vaihto on helppoa. Näin projektorin heijastama kuva pysyy selkeänä ja kirkkaana pidempään.

Lenses
Lenses

Helppo hallinta

Epson EasyMP -työkalujen avulla voit pitää älykkäitä esityksiä sekä hallita projektoreita ja verkkoa, oli kyse sitten ilman tietokonetta pidettävistä langattomista esityksistä tai koko projektorikannan keskitetystä hallinnasta.

Tuotevalikoima

EB-G7000-sarja

Näissä projektoreissa on kaikki, mitä tarvitset asennustilojen muuntamiseen tehokkailla, ammattimaisilla esityksillä. Yhdistä laadukas kuva sekä WUXGAtarkkuuteen yltävä tarkkuusvalikoima joustaviin asennus- ja linssivaihtoehtoihin sekä vaivattomaan ylläpitoon.

  • Valkoisen ja värillisen valon teho 5 500–8 000 lm
  • Tarkkuus XGA–WUXGA
LISÄTIETOJA

Suurten tilojen innovaatiot

Valjasta kiinteästi asennettavan projektorin teho helposti ja vaivattomasti. Projektoriemme heijastusteho on erinomainen, ja niiden asennus, toiminnot ja käyttö sujuvat helposti. Kestävät ja luotettavat projektorimme sopivat erinomaisesti kiinteisiin asennuksiin. Samalla ne ovat yllättävän pienikokoisia, joten ne istuvat saumattomasti mihin tahansa kovassa käytössä olevaan vuokraprojektorikantaan, jolla on useita käyttäjiä.

Yhteistyönä tapahtuva esitys

Useat käyttäjät voivat muodostaa yhteyden projektoriin samanaikaisesti EasyMP Multi-PC Projection ‑toiminnolla, jossa jopa neljän käyttäjän näytöt näkyvät samaan aikaan. Näytönjakotoiminto mahdollistaa samanaikaisen heijastuksen kahdesta eri kuvalähteestä. Heijasta 3D-kuvia vertaamalla erillisen kannettavan tietokoneen tai Epson USB Visualiserin tietoja.

Erittäin luotettava

Huoltotoimet pysyvät minimissä, sillä lampun ja suodattimen vaihto on helppoa. Näin projektorin heijastama kuva pysyy selkeänä ja kirkkaana pidempään.

Lenses
Lenses

Helppo hallinta

Epson EasyMP -työkalujen avulla voit pitää älykkäitä esityksiä sekä hallita projektoreita ja verkkoa, oli kyse sitten ilman tietokonetta pidettävistä langattomista esityksistä tai koko projektorikannan keskitetystä hallinnasta.

Tuotevalikoima

Lisävarusteita monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Jokainen ympäristö ja esitys on erilainen, joten tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita, joilla voit täyttää yksilölliset tarpeesi. Suodattimien, lamppujen, kattokiinnittimien, valkokankaiden ja objektiivien avulla projektoripaketti on helppo räätälöidä ympäristöäsi tai yleisöäsi varten.

EPSONIN PROJEKTORIOBJEKTIIVIT

Mukauta kiinteästi asennettava projektori Epsonin valinnaisilla objektiiveilla. Objektiiveja on saatavana eri heijastusetäisyyksillä eri tiloja, näyttöpinnan kokoja ja projektorin etäisyyksiä varten, joten voit maksimoida kuvanlaadun ja pysyä samalla budjetissa.

Objektiiveja on saatavilla lisävarusteina EB-G7000-sarjaan, EB-L1000-sarjaan, EB-L25000U-malliin ja EB-Z10000U-sarjaan.

HDBASET-LÄHETIN ELPHD01

Laajenna kantamaa entisestään tällä langattomalla video- ja äänilähettimellä. Helposti asennettavassa lähettimessä on HDMI-, lähiverkko- ja RS-232-liitännät, joihin voidaan liittää CAT-5/6-kaapeli.

LISÄTIETOJA

LANGATON LÄHIVERKKOSOVITIN ELPAP10

Pidä nopeita, suojattuja esityksiä EasyMP Network Projection ‑apuohjelman tai Epsonin iProjection-sovelluksen kautta käyttämällä tätä helposti asennettavaa USB-sovitinta.

LISÄTIETOJA

AIDOT EPSON-LAMPUT

Aidot Epson-lamput takaavat parhaat, kirkkaimmat ja yhdenmukaisimmat kuvat pitkäksi aikaa. Niiden valmistuksessa ja toimituksessa käytetään tiukkoja laadunhallintajärjestelmiä, jotta voimme taata parhaan mahdollisen kuvanlaadun, maksimaalisen luotettavuuden, minimaalisen huollontarpeen sekä jatkuvan, kattavan takuun.

LISÄTIETOJA

KATTOKIINNITIN

Sovita projektorisi huoneeseen ja varmista joustavuus ja turvallisuus räätälöidyillä kattokiinnittimillämme. Kattokiinnittimiä on saatavilla EB-L1000-sarjaan ja EB-G7000-sarjaan (ELPMB47, ELPMB48), EB-Z10000U-sarjaan (ELPMB25, ELPMB26) sekä EB-4000-sarjaan (ELPMB22, ELPMB30).

LAMPPU ELPLP93

Aito, erittäin tehokas Epsonin projektorilamppu.

LISÄTIETOJA

Yhteistyössä

Rakennamme vahvoja asiakassuhteita, jotta voimme tarjota kohdennettuja projektoriratkaisuja sekä parasta huoltoa ja tukea paikan päällä. Hyvä suhde on aina kaksisuuntainen, joten kuuntelemme asiakkaitamme ja yleisöjämme ja käytämme oppimiamme asioita kehittäessämme uusia tuotteita. Luotettavuus on itsestään selvää, mutta hyvät suhteet auttavat lisäksi molempia osapuolia menestymään ja saavuttamaan kilpailuetua.

Kattava tuki

Lisäpalveluna saatava CoverPlus 365 ‑takuu tarjoaa todellisen ympärivuorokautisen tuen lähes missä tilanteessa tahansa. Kattavan takuuohjelmamme ansiosta voit varmistaa, että esityksesi toteutuvat tilanteessa kuin tilanteessa. Ohjelma käsittää esimerkiksi suoran yhteyden koulutettuihin asiantuntijoihin sekä neuvot ja tuen ennen myyntiä, sen aikana ja sen jälkeen. Se kattaa myös paikan päällä vaihdettavat vaihtoprojektorit, ‑lamput ja ‑suodattimet sekä asiakkaan tiloissa annettavan huoltokoulutuksen.

Vahvat yhteydet

Laajojen huoltopalvelujemme ansiosta voimme reagoida ja toimia hyvin nopeasti silloin, kun tarvitset meitä. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä kanavakumppaniemme kanssa, ja myyntihenkilöstömme sekä erilliset loppukäyttäjä- ja yritystiimit muodostavat laajan yhteyspisteiden verkoston kaikissa myyntiin, huoltoon ja neuvoihin liittyvissä asioissa.

Aidot Epson-lamput

Aidot Epson-lamput tuottavat suuren kirkkauden ja erinomaiset värit, joten saat parhaan suorituskyvyn ja laadun. Näiden lamppujen valmistuksessa ja toimituksessa noudatettavat tiukat laadunvalvontajärjestelmät takaavat pitkän ja ongelmattoman käyttöiän.

Täysi mielenrauha

Vakiotakuumme ovat nekin erilaisia kuin muilla projektorivalmistajilla. Takuuohjelmiemme kattavuus on peräti 3 tai 5 vuotta (tuotteen mukaan) tai 20 000 käyttötuntia sen mukaan, kumpi ehto täyttyy ensin8.

Laatua ja luotettavuutta

Kaikki projektorimme on tehty kestämään ja tarjoamaan virheetöntä, jatkuvaa suorituskykyä minimaalisella huoltotarpeella. Kaikki projektorien osat on suunniteltu ja rakennettu huolellisesti pitkän käyttöiän sekä helpon huollon ja vaihtamisen varmistamiseksi (laserit kestävät jopa 56 000 tuntia ja kehittyneet suodattimet jopa 30 000 tuntia).

1. Epson-kumppani määrittää liiketoimintatarpeesi

Kumppanimme auttaa sinua selvittämään vaatimuksesi, projektorin mallin ja yrityksesi tarvitsemien laitteiden määrän*.

2. Epson-kumppani hahmottelee sopimuksen

Kun siitä on sovittu, kumppanimme käsittelee pyyntösi.

3. Projektorisi toimitetaan ja asennetaan

Projektorisi toimitetaan, niiden asetukset määritetään ja ne asennetaan liiketoimintatarpeidesi mukaan.

4. Rekisteröi tuotteesi ja pyydä vaihtopakettia

Soittamalla Epsonin asiakaspalveluun voit rekisteröidä projektorisi ja pyytää vaihtotuotteita.

5. Epson ottaa yhteyttä koulutuksen järjestämiseksi toimipisteessä

Epson ottaa yhteyttä ennakoivan huollon koulutuksen järjestämiseksi toimipisteessä.

6. Vaihtotuotteet lähetetään sinulle

Vaihtoprojektori ja tarvittaessa lamppu ja suodatin lähetetään sinulle suoraan koulutuksen päätyttyä.

7. Nauti jatkuvasta tuesta CoverPlus365:n avulla

Saat jatkuvaa apua ja tukea 365 päivänä vuodessa, joten huollon ja korjausten aiheuttamat käyttökatkot jäävät minimiin.

1. Epson-kumppani määrittää liiketoimintatarpeesi

2. Epson-kumppani hahmottelee sopimuksen

3. Projektorisi toimitetaan ja asennetaan

Kumppanimme auttaa sinua selvittämään vaatimuksesi, projektorin mallin ja yrityksesi tarvitsemien laitteiden määrän*.

Kun siitä on sovittu, kumppanimme käsittelee pyyntösi.

Projektorisi toimitetaan, niiden asetukset määritetään ja ne asennetaan liiketoimintatarpeidesi mukaan.

4. Rekisteröi tuotteesi ja pyydä vaihtopakettia

5. Epson ottaa yhteyttä koulutuksen järjestämiseksi toimipisteessä

Soittamalla Epsonin asiakaspalveluun voit rekisteröidä projektorisi ja pyytää vaihtotuotteita.

Epson ottaa yhteyttä ennakoivan huollon koulutuksen järjestämiseksi toimipisteessä.

6. Vaihtotuotteet lähetetään sinulle

7. Nauti jatkuvasta tuesta CoverPlus365:n avulla

Vaihtoprojektori ja tarvittaessa lamppu ja suodatin lähetetään sinulle suoraan koulutuksen päätyttyä.

Saat jatkuvaa apua ja tukea 365 päivänä vuodessa, joten huollon ja korjausten aiheuttamat käyttökatkot jäävät minimiin.

OBJEKTIIVIN ETÄISYYDEN LASKIN

Täydellinen kuva

Oikea projektio-objektiivi on avainasemassa hyvässä kotiteatterikokemuksessa ja suurimittaisissa heijastuksissa. Epsonin projektorit johtavat markkinoita innovatiivisella tekniikalla, laadukkailla kuvilla ja suorituskyvyllä.

ALOITA TÄÄLTÄ
Heijastusetäisyyden laskuri

Paras kuva

Projektorin asennuksen apuohjelman avulla voit löytää parhaan projektorin etäisyyden ja valkokankaan koon huoneellesi.

LISÄTIETOJA
PROJEKTORIEN KOKONAISKUSTANNUSLASKIN

Pienennä yritysprojektorisi käyttökustannuksia

Älä maksa yritysprojektoristasi liikaa. Laske Epson-projektorin kustannukset kokonaiskustannuslaskimellamme.

SÄÄSTÄ EPSONIN AVULLA

Ota yhteyttä tänään

Jos haluat lisätietoja Pro AV ‑projektoreistamme, täytä alla olevat kentät. Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

1 Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.

2 Värien kirkkaus (värivaloteho) mitattu IDMS 15.4 ‑standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Epsonin johtavat yritys- ja opetuskäyttöön tarkoitetut 3LCD-projektorit verrattuna johtaviin yksisiruisiin DLP-projektoreihin kesäkuusta 2013 toukokuuhun 2014 koottujen NPD-tietojen ja PMA Researchin vuoden 2013 kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana kokoamien tietojen perusteella. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/clo.

3 Kirkkain 3LCD-projektori syyskuussa 2016. Jotkin lyhyen ja erittäin pitkän heijastusetäisyyden objektiivit eivät tuota 25 000 lumenin kirkkautta.

4 EB-L1505U/EB-L1500U on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa 12 000 lumenin WUXGA 3LCD ‑laserprojektori joulukuussa 2015.

5 Ei saatavana kaikissa tuotteissa.

6 Takuu vaihtelee alueittain. Ota yhteys paikalliseen Epson-edustajaan.

7 Tilanne syyskuussa 2016.

8 Saatavilla malleihin EB-L1100U, EB-L1200U, EB-L1300U ja EB-L1405U.