VAIHDA TEHOKKAASEEN TULOSTIMIEN HALLINTAAN

Lisää tulostusmääriä ja kasvata käyttöaikoja tehokkaammalla tuotannon suunnittelulla ja parannetulla tulostimien tuella.

EPSON CLOUD SOLUTION PORT

Mitä etuja alusta tarjoaa yrityksellesi?

Epson Cloud Solution PORT on pilvipohjaisten palveluiden alusta, joka tukee Epsonin suurkuva- ja tuotantotulostimia. Sen avulla käyttäjät voivat valvoa usean toimipaikan laitteita tai saman toimipaikan useita tulostimia sekä paikan päällä että etänä ja hallita näin laitekantaansa entistäkin paremmin. Ensimmäinen alustalla tarjottu palvelu on Production Monitor, joka tarkkailee tuotannon tilaa reaaliajassa.

Yleiskatsaus

Epson Cloud Solution PORT on pilvipohjaisten palveluiden alusta, joka tukee Epsonin suurkuva- ja tuotantotulostimia. Epson Cloud Solution PORT -alustaa voi käyttää useilla eri laitteilla, mukaan lukien tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla.

Tuotannon valvonta

Production Monitor mahdollistaa tulostimien tilan tarkistamisen älylaitteilla tai tietokoneilla. Toiminto näyttää tulostimien päivittäiset toimintatilat ja auttaa näin saavuttamaan korkean tuottavuuden ja tehokkuuden.

Epson Cloud Solution PORT

Epson Cloud Solution PORT -sovelluksen avulla voit seurata Epson Cloud Solution PORT -alustaan liitettyjen tulostinten tilaa älypuhelimella tai tabletilla turvallisesti missä ja milloin vain.

Download on the App Store
Get it on Google Play

Toiminnot

Production Monitor tunnistaa kiireellisimmät tarvittavat toimet ja auttaa korjaamaan ongelmat tehokkaasti mahdollisimman vähäisillä keskeytyksillä tulostukseen. Se näyttää myös, milloin työt ovat tulleet valmiiksi, mikä auttaa suunnittelemaan tulevat työt tarkemmin. Lisäksi toiminto luo päivittäin raportteja, joista käyvät ilmi tuotannon pullonkaulat sekä mahdolliset muut alueet, joissa tuotantoa voisi parantaa.

Mitä Production Monitor -toiminnon tarjoama tuotannon valvonta tarkoittaa?

  1. Mahdollisuus nähdä tulostimet ja niiden toimintatilat

  2. Mahdollisuus tarkastella päivittäistä toimintaa ja vertailla sitä pylväs- ja viivakaavioiden avulla edellisen päivän toimintaan

  3. Mahdollisuus tarkkailla tulostimien tilaa ja määrittää koontinäytöt omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan

Tuetut mallit

Usein kysyttyä

Mitä etuja Epson Cloud Solution PORT -alustalle rekisteröityminen tarjoaa?

Yksi tärkeimmistä eduista on se, että pääset valvomaan useiden toimipaikkojen laitteita sekä paikan päällä että etänä ja tukemaan näin tuotannon hallintaa. Ensimmäinen alustalla tarjottu palvelu on Production Monitor, joka tarkkailee tuotannon tilaa reaaliajassa. Palvelu on tuettu jatkuvasti kasvavassa määrässä Epsonin tulostimia.

Millaisia tietoja alustalla kerätään ja miten kyseisiä tietoja käytetään?

Katso yksityiskohtaiset tiedot turvallisuusohjeista ja tietosuojaselosteesta.

Miten tietojeni yksityisyys suojataan?

Epson hallinnoi tietoja yksityisesti ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Katso yksityiskohtaiset tiedot tietosuojaselosteesta.

Onko Epsonilla pääsy verkkooni?

Tulostimet lähettävät ja salaavat tietoja HTTPS-protokollien kautta. Katso yksityiskohtaisemmat tiedot turvallisuusohjeista.

Täytyykö minun allekirjoittaa sopimus?

Rekisteröitymisen yhteydessä on allekirjoitettava tietosuojaseloste ja ehdot.

Mitä tulostimia alusta tukee?

Katso lista yhteensopivista tulostimista.

Tukeeko alusta myös muiden kun Epsonin valmistamia tulostimia?

Epson Cloud Solution PORT kerää tietoja ainoastaan Epsonin tulostimista. Katso lista yhteensopivista tulostimista.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.