EPSONIN KOKOUSRATKAISUT

Nykyaikaisten liiketoimintaympäristöjen edelläkävijä

Rakennettu ryhmätyöskentelyyn – dynaamisia näyttöratkaisuja, jotka innostavat yhteistyöhön

Lisää aidosti yhteistyötä näillä intuitiivisilla, vuorovaikutteisilla projektoreilla, joissa yhdistyvät lehtiötaulujen, valkotaulujen ja perinteisten näyttöjen edut. Niiden avulla voit esittää Full HD -materiaalia jopa sadan tuuman skaalautuvassa näytössä ja omaksua yhtenäiset viestintä- ja BYOD-strategiat, jotka edistävät todellista ryhmätyötä ja parantavat etätyöskentelytapoja tarjoten yrityksessäsi tarvittavaa vapautta ja joustavuutta.

Tuo ihmiset, paikat ja tiedot yhteen

Epsonin kokousratkaisut tarjoavat kaikille mahdollisuuden muodostaa yhteyksiä, jakaa tietoja ja osallistua kokouksiin helposti ja nopeasti. Työpaikan vuorovaikutustapa muuttuu, ja otamme käyttöön uusia tekniikoita, joiden avulla jokainen voi osallistua kokouksiin helposti joko henkilökohtaisesti tai verkon välityksellä ja ottaa osaa interaktiivisiin informatiivisiin ja motivoiviin keskusteluihin reaaliajassa. Soittajat voivat tehdä merkintöjä sisältöön sormikosketus- ja kaksoiskynäyhteensopivuuden ansiosta. Lisäksi sisällön ja näytön jakaminen älypuhelimesta, tabletista tai kannettavasta on helppoa.

Luo ja uudista

Työntekijöiden mukaan suurin yksittäinen ajanhaaskaaja ovat tehottomat kokoukset7.
Interaktiivisella valkotaululla käydyt keskustelut johtavat:

 

parempiin keskustelutuloksiin6

lyhyempiin keskimääräisiin myyntisykleihin6

 

Tehokkaampaa yhteistyötä

johtavista henkilöstöjohtajista nimeää tiedon jakamisen prioriteetikseen seuraavien 3–5 vuoden aikana11.

EU:ssa sijaitsevista yrityksistä toteaa uuden teknologian tukevan vahvempaa yhteistyötä3.

yrityksistä sanoo parantuneen työntekijäyhteistyön olevan tärkein motivaattori yhdistetylle viestinnälle14.

Jaa tietoa

 

4x

Yritykset, joissa työntekijöille annetaan mahdollisuus valita työskentelytapansa, kasvavat neljä kertaa nopeammin8.

EU:ssa sijaitsevista yrityksistä on sitä mieltä, että uusi teknologia tukee interaktiivista työskentelyä3.

 

Yhteistyön ja yhteyksien lisääminen kokoustiloihin

Uudenlaisten yritysprojektorien laadukkaiden valkokangaskuvien avulla saat viestisi helposti esille kokoushuoneisiin, istuntosaleihin tai auditorioihin. Toisin kuin litteiden paneelinäyttöjen, meidän projektoreidemme kuvakoko on skaalattava, ja yleisö näkee kirkkaat ja värikkäät yksityiskohdat missä tahansa esityspaikassa.

Varmista, että kaikki sisältö on luettavissa selvästi

Suurempien näyttökokojen ja korkean resoluution ansiosta kaikki voivat nähdä, mitä heille esitetään, mikä kannustaa osallistumiseen ja yhteistyöhön.

Lisää valkotaulutoiminto

Yhdistä valkotaulu HDMI:n kautta ja esitä kuva suurella kakkosnäytöllä. Tarkastele ja kommentoi sisältöä suoraan jopa 15 kannettavasta tietokoneesta tai tablet-tietokoneesta Internet-selaimen kautta ja tallenna, lähetä tai tulosta. Valkotaulutoiminnon voi myös suojata salasanalla.

Paranna viestintää

Muuta kokoukset vilkkaiksi keskusteluiksi koko näytön vuorovaikutteisella näyttökaksoiskynällä tai sormikosketuksella16 ja heijastamalla lähes mille tahansa tasaiselle pinnalle, mukaan lukien pöytälevyyn. Keskustele ideoista ja kehittele niitä, tallenna ja tulosta tulokset tai lähetä asiakirjat suoraan MS Outlook -yhteyshenkilöille LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) -tuen ansiosta.

Edullinen huoltoteknologia

Voit pitää kokonaiskustannukset matalina ja pysyä rauhallisin mielin Epsonin kestävyyden ja luotettavuuden, CoverPlus365-takuun ja valaisimen ja ilmansuodattimen pidemmän huoltovälin ansiosta.

EB-1470Ui on ensimmäinen yritysprojektorimme, jossa on laservalonlähde. Lasertekniikka tuottaa 20 000 tuntia huoltovapaata projektiota. Käyttö- ja huoltokustannukset ovat perinteisiä UHP-lamppuja huomattavasti pienemmät, eikä lampun vaihto aiheuta käyttökatkoa.

Lisätietoja
Mukautettava interaktiivinen aloitusnäyttö

Määritä suosikkilähteittesi pikavalinnat interaktiivisen aloitusnäytön avulla ilman kauko-ohjainta.

Langattomien yhteyksien suoratoisto ja jakaminen

Tuottavuuden priorisointiin, yhteistyöhön ja laitteiden integrointiin panostava langaton yhteys mahdollistaa valkotaulun ja muun sisällön jakamisen sekä merkintöjen tekemisen etänä älypuhelimella, tabletilla ja kannettavalla. Jaa sisältöä vaivattomasti näytön peilauksen avulla.

Integroitu ääni vakiona

Integroitu 16 W:n kaiutin poistaa lisä-äänen tarpeen ja säästää siten rahaa ja vaivaa.

Lisää yhteistyötä

Kuvakoolla on väliä

Näytä kaikki yksityiskohdat jopa 500 tuuman kuvissa, jotka ovat kirkkaita, häikäisemättömiä, miellyttäviä katsoa ja näkyvät kaikkialle huoneessa. Projektoreilla ei ole paneelinäyttöjen tapaan kiinteää kuvakokoa. Zoomauksen ja sisällön menettämisen sijaan voit yksinkertaisesti suurentaa näyttöä. Lisäksi kevyiden, pienikokoisten ja kannettavien projektorien asentaminen on helppoa.

Yhdistä ja esitä

Aloita esitys Epson-projektoreilla heti ja vältä asennus- ja yhteensopivuusongelmien aiheuttamat turhautumiset ja viivästykset. Laitteiden yhdistäminen, sisällön jakaminen ja osallistuminen on helppoa ja nopeaa niin kokouksissa kuin yhdistetyn viestinnän ja BYOD -strategioiden mukaisissa etäyhteyksissäkin.

Interaktiiviset ratkaisut

Epsonin kokousratkaisut saattavat ihmiset, paikat ja tiedot yhteen ja parantavat liiketoiminnan tehokkuutta ja vuorovaikutusta. Kokoustilat ovat kehittyneet tekniikan ansiosta siten, että tietoja voidaan jakaa ja näyttää yksinkertaisesti ja tehokkaasti lähes mistä tahansa laitteesta, ja kehittynyt interaktiivisuus muuttaa kokoukset tuottaviksi keskusteluiksi.

Todenmukaiset värit

Heijasta eloisia, kiinnostavia kuvia jopa Full HD -tasoon ja jopa kirkkaasti valaistuissa tiloissa Epsonin 3LCD -tekniikalla. Jokaisen Epson-projektorin ytimessä oleva optinen 3LCD-moottori yhdistää korkean resoluution ja korkeat kontrastisuhteet, jotka tuottavat kolme kertaa voimakkaammat värit ja kirkkauden verrattuna 1 sirun DLP-projektoreihin2. Epsonin projektoreilla voit siis luoda yhdenmukaisia ja luonnollisia kuvia, jotka inspiroivat yleisöjä aiheesta riippumatta.

Valikoima

Kuvakoolla on väliä

Epson-projektorilla näet enemmän sisältöä, yksityiskohtaisemmin, suuremman osan ajasta verrattuna paneelinäyttöihin.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin kokousratkaisuista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyden.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Automattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ohita

 

Ohita

 

Ohita

 

Ohita

 
Vertaile
Sulje

Vertaile tuotteita

/ 3 valittu

Vertaa valittuja
 1. Kyselyn suoritti Future source Consulting Limited vuosina 2001–2015.
 2. Värien kirkkaus (värivaloteho) mitattu IDMS 15.4:n mukaan. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Epsonin johtavat yritys- ja opetuskäyttöön tarkoitetut 3LCD-projektorit verrattuna johtaviin yksisiruisiin DLP-projektoreihin kesäkuusta 2013 toukokuuhun 2014 koottujen NPD-tietojen ja PMA Researchin vuoden 2013 kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana kokoamien tietojen perusteella. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/CLO
 3. Epson.
 4. Sommers & Jenkinsin valkotaulumyynti.
 5. Crowne Plaza.
 6. Aberdeen Research.
 7. Microsoft Office PPC.
 8. Cornell University
 9. IDC.
 10. Gensler 2013 työpaikkatutkimus.
 11. IBM.
 12. Jigsaw24.
 13. Kinvey.
 14. Information Week State of Unified Communications -raportti 2014.
 15. Takuu ei ole saatavilla kaikissa maissa. Ota yhteys paikalliseen Epson-edustajaan.
 16. Sormikosketus ei ole saatavana kaikkiin malleihin.