EPSONIN INTERAKTIIVINEN OPPIMINEN

Miksi Epson?

Lisää oppitunteihin joustavuutta ja interaktiivisuutta jopa 100 tuumaan skaalattavalla projektorin kuvalla ja valikoimalla kehittyneitä ominaisuuksia. Astu opetuksen kiehtovaan uuteen maailmaan luomalla oppimisympäristö, jossa oppilaat saavat täydellisen näkymän eri puolilta luokkaa ja voivat osallistua oppituntiin proejktorin kautta ja jopa omilla älylaitteillaan.

Epsonin interaktiivisten opetusratkaisujen avulla opettajat voivat luoda digitaalisia oppimiskokemuksia, jotka vastaavat nykypäivän teknologiatietoisten opettajien ja oppilaiden odotuksia. Lisäksi ratkaisut edistävät osallistumista ja tehostavat oppimista.

LISÄTIETOJA

Interaktiivisen opetuksen alalla Epsonilla on 72,1 prosentin markkinaosuus EMEAR-alueella1 (Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka ja Venäjä).

Interaktiivisuus tehostaa oppimista

Olitpa luokkahuoneessa tai luentosalissa, Epsonin interaktiivisten projektoreiden sormikosketus- tai kahden kynän interaktiivinen toiminta helpottaa monenlaisen sisällön esittämistä ja muokkausta. Ne mahdollistavat esitysten reaaliaikaisen kommentoinnin, kommenttien ja vastausten piirtämisen ja lisäämisen suoraan näyttöön sekä yhteistyössä tehtävän työn tallentamisen ja jakamisen.

Epsonin uudet interaktiiviset kynät ovat aiempia mukavampia käyttää. Ne ovat kova- tai pehmeäpäisiä, ja niiden akun kesto on kolme kertaa aiempia malleja pidempi. Joissakin projektoreissa voi käyttää myös sormikosketusta, jolloin osallistuminen on vieläkin helpompaa.

Kehittynyt interaktiivinen opetusratkaisu

Epsonin opetuskäyttöön tarkoitetuissa projektoreissa on kaksi interaktiivista kynää (vain mallit EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi ja EB-675Wi). Kynän uuden muotoilun ansiosta kirjoittaminen on mukavaa. Kyniä on saatavilla kova- ja pehmeäpäisinä sekä interaktiivisella sormikosketustoiminnolla varustettuina (vain mallit EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi ja EB-680Wi).

Kaikissa malleissa on kattavat, ilman tietokonetta toimivat kommentointitoiminnot, kehittynyt valvojatoiminto, näytön jakotoiminnot sekä erittäin laaja usean näytön interaktiivisuus. Lisäksi käyttäjät voivat hallita lisälaitteita (kuten dokumenttikameraa) suoraan projektorista käsin. Kaikissa malleissa on HDMI-tulot, integroitu 16 W:n kaiutin sekä mikrofonitulo.

Mielikuvitus lentoon

Akateemiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Epsonin opetusprojektoreiden kaltaiset interaktiiviset luokkahuonejärjestelmät edistävät oppilaiden luovuutta, joustavuutta sekä omaperäisyyttä. Ne myös parantavat oppimismotivaatiota ja mahdollistavat opettajille huomiota herättävien ja merkityksellisten opetusmateriaalien luomisen².2.

Intuitiivinen ja helppokäyttöinen

Kaikissa Epsonin interaktiivisissa opetusratkaisuissa on monipuoliset liitäntämahdollisuudet, ja niiden asennus ja käyttö on yksinkertaista kattavien toimintojen ja sovellusten avulla, jotka tekevät tietojen jakamisesta helppoa ja innostavaa. Nopea yhteys oppilaiden tietokoneisiin sekä älypuhelinten ja tablet-tietokoneiden langaton käyttö lisäävät vuorovaikutusta ja osallistumista mihin tahansa oppimisympäristöön.

Tukea kriittiselle ajattelulle

Interaktiivisten opetusratkaisujen avulla opettaja voi innostaa koko luokkaa oppimaan ja harjoittelemaan kriittistä ajattelua perinteisiä opetusmenetelmiä tehokkaammin. Tablet-tietokoneiden, kannettavien tietokoneiden ja älypuhelinten avulla oppilaat voivat vastata monivalintatehtäviin, äänestää mielipidekyselyissä ja antaa palautetta – ja nähdä tulokset heti näytöllä. Tämä kannustaa koko luokkaa osallistumaan keskusteluun samalla. Myös mahdollisuus henkilökohtaiseen osallistumiseen ja suhteellinen anonymiteetti edistävät monien oppilaiden osallistumista.

Lisää teknisiä taitoja

Tekniset taidot ovat keskeisiä nykyaikaisissa työpaikoissa toimialasta riippumatta. Interaktiiviset tuotteet auttavat opettajia ja oppilaita omaksumaan tarvittavia taitoja lähes huomaamatta oppitunneille ja tehtäviin osallistumalla. Epsonin interaktiiviset näyttöratkaisut kannustavat oppilaita olemaan vuorovaikutuksessa luovissa tehtävissä ja näyttämään työnsä valkokankaalla. Lisäksi ne kehittävät tietokonetaitoja ja tutustuttavat oppilaita langattomaan tekniikkaan ja projektoreihin.

Muodosta yhteys ja tee yhteistyötä

Vaivattomat interaktiiviset esitykset

Pidä huomio yllä tietokoneettoman tilan avulla, jossa esitystaulun toiminnot ovat välittömästi käytössä, ja ohjaa dokumenttikameraa suoraan projektorista.

Parannetut liitännät

Muodosta yhteyksiä tietokoneisiin, DVD-soittimiin, dokumenttikameroihin ja muihin laitteisiin usean HDMI-tulon avulla. Vaihda lähdettä nopeasti ja pidä oppitunti käynnissä uuden alkunäytön avulla, jossa voi käyttää projektorin tärkeimpiä toimintoja ja ohjaimia. Valinnainen Wi-Fi vapauttaa liikkumista entisestään, kun johdon pituus ei enää rajoita esittäjiä.

Inspiraatiota osallistumisen kautta

Lisää uusi ulottuvuus opetukseen kirjoittamalla, piirtämällä ja lisäämällä kommentteja ja vastauksia suoraan näytölle. Uudet interaktiiviset kynät ovat aiempia mukavampia käyttää. Ne ovat kova- tai pehmeäpäisiä, ja niiden akun kesto on kolme kertaa aiempaa pidempi. Joissakin projektoreissa voi käyttää myös sormikosketusta, jolloin osallistuminen on vieläkin helpompaa.

Laaja valikoima osallistujia

Jaa sisältöä luokan jäsenten kesken usean tietokoneen toiminnolla, jolla jopa 50 ihmistä voi jakaa sisältöä tietokoneistaan. Parannetun valvojatoiminnon avulla opettaja voi valita helposti enintään neljä näistä heijastettavaksi valkokankaalle samaan aikaan.

Suurikokoiset interaktiiviset esitykset

Luo yksi valtava, ultraleveä interaktiivinen näyttöpinta kahdella projektorilla, jotka toimivat saumattomasti yhdessä. Usean näytön interaktiivisuus tarkoittaa, että koko kuva-aluetta voi silti käyttää interaktiivisiin toimintoihin.

Kaksi valkokangasta yhdessä

Lisää oppimiseen syvyyttä Epsonin jaetun näytön toiminnolla, joka voi näyttää sisältöä kahdesta eri lähteestä, esimerkiksi tuntisuunnitelmaa tietokoneesta ja still-kuvaa tai videota dokumenttikamerasta.

Kuvakoolla on väliä

58 % opiskelijoista ei pysty lukemaan sisältöä 70 tuuman paneelinäytöltä3

 

Suurempi näyttö parantaa näkyvyyttä ja luettavuutta aina tilan perälle asti. Epsonin projektoreissa on helpot liitännät ja niitä on helppo käsitellä esimerkiksi asennettaessa. Tavallinen 70 tuuman paneelinäyttö voi painaa 73 kiloa, kun taas EB-696Ui Full HD WUXGA -projektori painaa vain 8,3 kiloa.

 
Epson projecion
Flat panel
60 tuuman paneelinäyttö
Jopa 100 tuumaan skaalattava näytön koko
No reflection

Ei heijastuksia

Monet paneelinäytöt ovat hyvin kiiltäviä, jolloin kattovalojen tai ikkunoiden heijastukset saattavat tehdä sisällöstä epäselvän. Tätä ongelmaa ei ole Epsonin projektoria käytettäessä, sillä se heijastaa sisällön suoraan seinään, näytölle tai valkokankaalle ilman häiritseviä heijastuksia. Lisäksi Epsonin projektorit ovat riittävän kirkkaita käytettäviksi päivänvalossa – luettavuudesta tinkimättä.

Paneelinäyttö
Projektori
Unrestricted viewing

Rajoittamaton katselu

Joissakin paneelinäytöissä on rajoitetut katselukulmat, jotka vaikeuttavat sisällön näkemistä silloin, kun näyttöä ei katsella kohtisuoraan. Näin ei kuitenkaan ole Epsonin projektoreissa. Niissä ei ole katvealueita, vaan sisältö näkyy selvästi kaikista katselukulmista.

Paneelinäyttö
Projektori
Gentle on the eye

Lempeä silmille

RGB-paneelinäytöt voivat näkyä pikselöityneinä, kun niitä katsotaan läheltä pitkiä aikoja – esimerkiksi interaktiivisten esitysten tai pitkäkestoisen yhteistyön aikana. Tämä voi rasittaa silmiä. Projektoreiden pikselöityminen on vähäisempää kuin paneelinäytöissä, ja automaattisen valonsäädön ansiosta niitä voi katsoa mukavasti pitkiäkin aikoja.

Löydä ihanteellinen kuvakoko luokkahuoneeseen

Interaktiivisen katseluetäisyystyökalumme avulla voit laskea ihanteellisen kuvakoon projektorillesi huoneen mittojen, pohjapiirroksen ja istumapaikkojen määrän perusteella.

SIIRRY TYÖKALUUN

Tuotevalikoima

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin interaktiivisen oppimisen ratkaisuista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan saada sähköpostitse tietoja Epsonin tulevista tuotteista, kampanjoista, tarjouksista ja tapahtumista.
Turvatarkistus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  1. EMEAR-alueen vuoden 2016 neljännen neljänneksen tuloksen perusteella.
  2. Wei, W.J. ja Lee L.C., 2013.
  3. Tutkimuksessa käytettiin johtavaa 70-tuumaista 4K-resoluution paneelinäyttöä (PMA-jakelijan Pohjois-Amerikan tietojen perusteella tammi–syyskuun 2015 myydyin laite – yksiköiden määrässä – poisluettuna myynti hotelleihin) 6,7 metrin levyisessä ja 8,2 metrin syvyisessä luokkahuonejärjestelyssä. Kun 12–22-vuotiaita opiskelijoita pyydettiin kopioimaan kuusi lyhyttä tietokohdetta näytössä olevilta dioilta, 58 % heistä kopioi vähintään yhden niistä väärin. Tämä perustuu Radius Researchin Yhdysvalloissa huhtikuussa 2016 tekemään tutkimukseen.
Ota yhteyttä

Ohita