Nopea ja luotettava tuki Epson-tuotteillesi

CoverPlus on Epsonin laajennettu takuu- ja huoltosopimus, joka tarjoaa takuun kaikille osille ja työlle CoverPlus-sopimuksesi voimassaolon ajaksi.
COVERPLUS

Mielenrauhaa

Olemme sitoutuneet tarjoamaan nopean ja luotettavan tukipalvelun, jolla varmistetaan, että Epson-tuotteesi toimivat jälleen moitteettomasti mahdollisimman pian.

Priority-huoltokäynnit

CoverPlus-korjaukset ovat etusijalla. Valtuutettujen huoltokumppaneidemme verkosto varmistaa, että voimme vastata korjauspyyntöihin nopeasti ja asiakkaalle sopivalla tavalla.

Alkuperäiset osat ja työ

Epsonin kouluttaman huoltohenkilön asentama. Kaikissa Epson-tuotteiden korjaustöissä käytetään alkuperäisiä Epson-varaosia, jotka on valmistettu samojen korkealuokkaisten teknisten standardien mukaisesti kuin tuotteesikin. Epsonin paikallisen ja keskusvarastoinnin avulla varmistetaan myös, että varaosia on helposti saatavilla, mikä vähentää seisokkeja.

Elinikäinen tuki

Kun ostat Epson-tuotteen, saat elinikäisen teknisen tuen. Voit hyötyä tukisivustollamme olevasta kattavasta tietokannastamme tai ottaa meihin yhteyttä chatin tai sähköpostin kautta tai soittamalla. Tarjoamme tukea ja opastusta nykyistä Epson-tuotettasi koskien ja opastamme sinua itsellesi oikeanlaisen Epson-tuotteen valitsemisessa ja määrittelemisessä.

Etsi tuotteesi

Etsi tuotteesi ja katso, mitä CoverPlus-paketteja on saatavilla.

Vakiotakuu vs. CoverPlus-takuu

Vakiotakuu
CoverPlus
Tuotteen käyttöiän pidentämisohjelma
Takuun kesto (vuotta)1–2 vuotta vakionaEnintään 5 vuotta yhteensäJopa yhteensä 8 vuotta ehdot täyttäville tuotteille
VastausaikaVastaustavoiteNopeampi vastausaikaNopeampi vastausaika
Muuta huollon palveluvaihtoehtoaEiKylläKyllä

Tarjoamamme palveluvaihtoehdot

CoverPlus-takuuseen kuuluu useita vaihtoehtoja:

CoverPlus-palvelun ostaminen

Laajennetun CoverPlus-takuun käyttöönotto, viisi vaihetta:

Tuotteen käyttöiän pidentämisohjelman hankkiminen

Pidennä Epson-tuotteesi käyttöikää hankkimalla uusi takuuvaihtoehtomme, joka tarjoaa lisäsuojaa ja -turvaa ostoksellesi.

Muista rekisteröidä Coverplus

Kun olet ostanut Epson-tuotteen, sinun on ostettava CoverPlus-paketti 60 päivän kuluessa. Kun CoverPlus-paketti on ostettu, sinulla on kahdeksan kuukautta aikaa rekisteröidä tuotteesi verkossa.

Usein kysyttyä

Milloin voin ostaa CoverPlus-paketin?

Voit ostaa paketin jopa 60 päivää Epson-tuotteesi asennuspäivästä.

Mistä Epson CoverPlus huoltopaketin takuuaika alkaa?

Paketit tarjoavat apua asennuksen ensimmäisestä päivästä lähtien sille tuotteelle, jolle takuu on rekisteröity. Esimerkiksi 3 vuoden CoverPlus-paketti kestää 3 vuotta tuotteen ostamisesta.

Onko tuotteeni korjauskertojen määrää rajoitettu takuuaikana?

Epson CoverPlus -palvelussa korjausten määrää ei ole rajoitettu. Epsonilla on oikeus vaihtaa tuote vastaavaan tuotteeseen, jos lisäkorjaus ei ole mahdollista.le.

Mistä tiedän, milloin tuotteeni takuuaika on päättymässä?

Mene osoitteeseen https://warrantycheck.epson.eu/ ja anna tuotteesi sarjanumero, niin sivusto näyttää vakiotakuusi ja mahdollisen pidennetyn takuun, joka on rekisteröity tuotteellesi.

Miten soitan huoltopuhelun?

Voit soittaa tai lähettää sähköpostia Epson-asiakaspalveluun tai keskustella asiakaspalvelun kanssa verkossa. Täydellinen luettelo numeroista ja yhteystiedoista löytyy täältä [linkki CIC:n puhelu- tai tukiosioon]