WorkForce Pro WF-C529R Series

Tuottava A4 RIPS -tulostin
Suuret tulostusnopeudet ja pienempi tilantarve: uusi A4 RIPS -tulostin tarjoaa alhaiset kokonaiskustannukset ja vähäiset ympäristövaikutukset.
Jopa 50 000 mustavalkoisen ja 20 000 värillisen sivun musteriittoisuus tekevät tästä tulostimesta toimiston työjuhdan. Lisää yrityksesi tuottavuutta vähemmillä vaadittavilla toimenpiteillä, nopealla ensimmäisen sivun tulostuksella ja suojatun tulostuksen säännöillä ja työnkuluilla. Tämä kaikki saavutetaan pienemmillä tulostuskustannuksilla ja ympäristövaikutuksilla.
SKU:
WorkForce Pro WF-C529R Series
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Alhaiset käyttökustannukset

Riittoisa muste vähentää kulutustarvikkeiden tilaamisen ja vaihtamisen tarvetta ja auttaa tuottamaan ennustettavissa olevat tulostuskustannukset ja kilpailukykyiset kokonaiskustannukset. Myös vähemmän vaihto-osia tarvitseva mustesuihkutekniikka vähentää huollon ja tarvittavien toimenpiteiden piilokustannuksia.

Suuri tuottavuus

Nopea 4,8 sekunnin ensimmäisen sivun tulostusaika mustavalkoisissa ja 5,3 sekunnin aika värillisissä sivuissa valmiustilasta sekä jopa 24 sivun tulostusnopeudet minuutissa värillisissä ja mustavalkoisissa sivuissa (ISO-nopeus) auttavat pitämään tuottavuuden hyvällä tasolla. Parannettu 240 000 sivun kestävyys auttaa tulostamaan enemmän pidempään. 1 330 arkin enimmäiskapasiteetin ansiosta aikaa ei kulu paperin jatkuvaan täydentämiseen

Vähäiset ympäristövaikutukset

Tulostuksen nopeuttamisen lisäksi mustesuihkutekniikan lämmöttömyys vähentää tulostuksen ympäristövaikutuksia – se on alhaisen virrankulutuksen ratkaisu, joka vaatii vähemmän kulutustarvikkeita. Riittoisa muste tarkoittaa vähemmän kulutustarvikejätettä, ja väriainepölyn ja otsonikaasupäästöjen puuttuminen antaa mielenrauhaa.

Suunniteltu yrityskäyttöön

WF-C529RDTW on yksi harvoista yrityskäyttöön tarkoitetuista yhden toiminnon A4-tulostimista, joka tarjoaa turvallisen follow-me-tulostuksen Epson Print Adminilla.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Käytössä edullinen Hyödy edullisista kokonaiskustannuksista
  • Nopea ensimmäisen sivun tulostus 4,8 s (mustavalkoinen) ja 5,3 s (värillinen) valmiustilasta
  • Pieni tilantarve Helpompi sijoittaa toimistoon tai tilan kannalta hankaliin työtiloihin
  • Vähennä ympäristövaikutuksia Alhainen energiankulutus vähentää CO2-jalanjälkeä; ei otsonikaasupäästöjä
  • Suojattu follow-me-tulostus Epson Print Adminilla

Lataa lisätietoja

WorkForce Pro WF-C529R Series Tietolomake/esite PDF
Sarjan mallit

Tutustu muihin sarjan tuotteisiin

Lisävarusteet

Lisävarusteet

Tarvikkeet

Epsonin musteet on suunniteltu toimimaan virheettömästi Epsonin tulostimien kanssa. Ne tuottavat terävää ja tuhriintumatonta tekstiä, joka kestää sukupolvesta toiseen.

Sekalaiset
Tuote
Hinta
Hintamme:
38,24 €
NYT (sis. alv):
DURABrite Pro

C13T01D100

XXL
DURABrite Pro

C13T01D300

XXL
DURABrite Pro

C13T01D200

XXL
DURABrite Pro

C13T01D400

XXL
DURABrite Pro

C13T01C200

XL
DURABrite Pro

C13T01C300

XL
DURABrite Pro

C13T01C400

XL
DURABrite Pro

C13T01C100

XL
CoverPlus

Tuote
Hinta
Hintamme:
632,45 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
421,64 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
263,52 €
NYT (sis. alv):