VEDOSTUSRATKAISUT

Voit luottaa huippuluokan tulokset takaaviin yhtenäisiin väreihin.

Ratkaisumme nostavat tarkan kaupallisen vedostuksen ja pakkausvedostuksen täsmällisten filmierottelujen ja painolaattojen avulla uudelle tasolle.

PRE-PRESS

Yhtenäiset värit

Tehokas värienhallinta on välttämätöntä digitaalisen työnkulun tarkan ja toistuvan väritarkkuuden varmistamiseksi. Sen merkitys korostuu entisestään, kun tuotemerkkien omistajat haluavat välittää viestinsä useissa ympäristöissä.

Tehtävänäsi on varmistaa, että vedokset ja tulosteet vastaavat toisiaan eri tekniikkoihin (digitaalinen, lito, verkko tai flekso) perustuvia tulostimia käytettäessä. Ratkaisumme takaavat täydellisen yhtenäisyyden ja ennustettavuuden. Autamme sinua pääsemään oikeisiin tuloksiin jo ensimmäisellä kerralla – joka kerta.

SureColor SC-P5000

SC-P5000 on suunnattu sekä vedostukseen mainostajille, valmistajille ja pakkaussuunnittelijoille että gallerialaatuiseen tulostukseen ammattivalokuvaajille ja taiteilijoille. Tulostin voidaan toimittaa kahdella eri varustelulla: violetilla musteella vedostussovelluksia varten tai LLK-mustesarjalla taidetta ja valokuvia varten.

Tuotteet

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.