JOPA 40% ALENNUS TULOSTIMISTA JA PROJEKTOREISTA*

Tulostimet ja projektorit kotiin

Epson EcoTank – Valtavasti tulosteita ja vaivaton käyttö

Haluaisitko tulostaa kotona edullisesti ja helposti? Epsonin EcoTankeilla voit tulostaa ja kopioida niin paljon kuin haluat. EcoTank-tulostimien mukana toimitetaan mustetta jopa 14 000 sivun (ET-4850) tulostamiseen2. Koska tulostimien mukana toimitetaan niin paljon mustetta, on sivukohtainen tulostuskustannus erittäin alhainen. EcoTankkien hyödyt eivät kuitenkaan lopu edullisiin tulostuskustannuksiin – mukana toimitetun suuren mustemäärän ansiosta voit tulostaa tuhansittain sivuja ilman musteen loppumista ja säästyt vaihtamasta mustepatruunoita jatkuvasti.

Epsonin kotiteatteriprojektorit – Elokuvia, sarjoja ja pelejä suuressa koossa

Mitä sanoisit jos voisit katsoa suosikkielokuviasi tai pelata lempipelejäsi jopa 150 tuumaisella näytöllä? Epson tarjoaa aidon kotiteatterielämyksen mm. EF-11 ja EF-12 projektoreilla, jotka ovat pienikokoisia ja tyylikkäitä laitteita. Voit siirtää niitä helposti huoneesta toiseen elokuvailtoja, pelaamista, urheilutapahtumia ja valokuvien katselua varten. Tai ehkä järjestät elokuvaillan ulkona? Projektorit voivat heijastaa kaikkiin suuntiin, jopa lattiaan ja kattoon, mikä lisää niiden käyttömahdollisuuksia entisestään.

Miksi EcoTank?

Lyhyesti sanottuna: Koska EcoTank on niin kätevä ja kustannustehokas! Katso videolta lisää syitä hankkia EcoTank

EcoTank-tulostinvalikoima

Tuote on saatavana alennettuun hintaan vain silloin kun “Osta nyt” painike on näkyvissä.

Tulostin-, skanneri- ja mustevalikoima

Innovaatioita, joilla on merkitystä

Hyödynnä kotonasi edistynyttä teknologia yritykseltä, joka on ollut maailman johtava projektorivalmistaja jo 20 vuoden ajan3. Kun kontrasti on korkea ja värit eloisat, tuntuvat elokuvat elävämmiltä ja urheilu jännittävämmältä.

Koolla on väliä

Muunna kotisi tapahtumien keskipisteeksi Epsonin kotiteatteriprojektoreilla. Paranna arkeasi, katsot sitten lempiurheiluasi, klassikkofilmejä, sarjoja DVD-soittimesta tai pelaat suosikkipeliäsi. Vaikuttavan, jopa 300 tuuman kuvan ansiosta voit vangita kaikkien mielenkiinnon ja koota ystäväsi tai sukulaisesi yhteisen, ikimuistoisen kokemuksen ääreen.

Projektori-valikoima

Tuote on saatavana alennettuun hintaan vain silloin kun “Osta nyt” painike on näkyvissä.

*TARJOUKSEN EHDOT

  • Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa vain niin kauan kuin tuotteita riittää

  • Tarjous on saatavilla ainoastaan Epson Storesta

  • Tuotteita ei saa jälleenmyydä ja ostorajoitus on kaksi tuotetta per asiakas (ei koske mustetta)

  1. Epsonin laskelmien mukaan säästö keskimääräisissä sivukustannuksissa sekä keskimääräinen mustekasettien määrä, joka tarvitaan tulostettaessa sama määrä sivuja kuin EcoTank 102- ja 104-mustepulloilla. Vertailu EcoTank 102- ja 104-mustepullojen keskimääräisen riittoisuuden (ISO/IEC 24711-standardin mukainen A4-tulosteiden määrä) sekä 50 eniten myydyn mustekasetteja käyttävän mustesuihkutulostimen alkuperäisten tarvikkeiden keskimääräisen riittoisuuden välillä (Saksassa, Ranskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Espanjassa ja Italiassa kerättyjen GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point of Sale -markkinatietojen mukaan (tiedot kerätty aikavälillä huhtikuu 2019 – maaliskuu 2020)). Sivukohtainen kustannus on laskettu viitaten EcoTank 102- ja 104-mustepullojen sekä näiden 50 eniten myydyn mallin keskimääräisiin tulostuskustannuksiin, jotka on laskettu jakamalla kyseisten pullojen/mustekasettien myynti ja kokonaisriittoisuus yksikkömyynnillä (Saksassa, Ranskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Espanjassa ja Italiassa kerättyjen GfK Inkjet Printing Cartridges Point of Sale -markkinatietojen mukaan (tiedot kerätty aikavälillä huhtikuu 2019 – maaliskuu 2020)).

  2. Ilmoitetut kapasiteetit lasketaan Epsonin alkuperäisen menetelmän perusteella ISO/IEC 24712- tai ISO/IEC 29103 standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Ilmoitetut kapasiteetit EIVÄT perustu ISO/IEC 24711- tai ISO/ICE 20102 standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusvälin sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan. Tulostimen ensimmäisen käyttöönoton aikana tulostuspään suuttimien täyttämiseen käytetään jonkin verran mustetta, joten toimitukseen sisältyvän mustesarjan riittoisuus on ilmoitettua pienempi.

  3. 2001–2020, 500 lumenia tai enemmän, pois lukien näytöttömät TV:t, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY20Q4