OTA SELVÄÄ,
KUINKA PALJON
VOIT SÄÄSTÄÄ

Vertaa EcoTankia 20 myydyimpään
tulostimeen ilmaisella ja
helppokäyttöisellä verkkolaskimellamme.

Säästä rahaa Epsonin EcoTank-tulostimilla

Säästöjen laskeminen on todella helppoa

Valitse Epson EcoTank -malli ja vertaa sitä johonkin 20 myydyimmästä tulostimesta

Valitse arvioitu käyttö ja se, kuinka monta vuotta aiot käyttää tulostinta

Valitse ”LASKE”

VÄHENTÄÄ TULOSTUSKUSTANNUKSIA

KESKIMÄÄRIN¹

1. Valitse vertailu

ECOTANK VS MUSTESUIHKU
ECOTANK VS VÄRILASER

2. Millaiseen käyttöön tarvitset tulostinta?

Epson M100 vs Cannon LPB-6030B

Voit säästää valittuun malliin verrattuna

Tai jopa markkinoiden keskiarvoon verrattuna4

NÄYTÄ YKSITYISKOHTAISET TULOKSETTULOSTA TÄMÄ SIVU

Tuloksesi

  • MARKKINOIDEN KESKIARVO

JOS HALUAT LISÄTIETOJA SIITÄ, MITEN NÄMÄ TULOKSET ON LASKETTU, NAPSAUTA TÄTÄ, NIIN SAAT TIETOJA MENETELMÄSTÄ JA PERUSOLETTAMUKSISTA.

Kokonaiskustannusten merkkinä on punainen viiva, joka perustuu tulostettuun sivuun kuukaudessa vuoden ajan.

Kokonaiskustannukset perustuvat laitteiston ostokuluihin ja säännöllisiin muste- tai väriainekuluihin. Muut kustannukset, kuten lasertulostinten lisätarvikkeet ja virrankulutus, voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin ja tuoda lisäsäästöjä. Tulostinten ja tarvikkeiden keskimääräinen myyntihinta saatiin IDC:n EMEA-maissa keräämistä oheislaitetiedoista (tiedot vuoden 2016 toisen neljänneksen ja vuoden 2017 ensimmäisen neljänneksen väliseltä ajalta) sekä IDC:n EMEA-maissa keräämistä tarviketiedoista (tiedot vuoden 2016 ensimmäiseltä puoliskolta ja vuoden 2016 toiselta puoliskolta)..

Vertaa toista tulostinta

Luotettavaa tulostusta ilman sotkua

Epsonin uudelleentäytettävien mustesäiliöiden mullistavaan tekniikkaan perustuvat uudet EcoTank-tulostimet tarjoavat verrattoman kätevän ja edullisen ratkaisun koti-, kotitoimisto- ja pientoimistokäyttöön. Tulosta ilman mustepatruunoita erittäin edulliseen hintaan.

LUE LISÄÄ

Tulostamisen tulevaisuus on energiatehokkaassa kylmämustesuihkutekniikassa

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

LUE LISÄÄ

1 Keskimääräinen mustepatruunoiden määrä/säästö, kun tulostetaan sama määrä sivuja EcoTank-sarjan laitteiden mukana toimitettavilla mustepulloilla; ei sisällä laitteiston hintaa. Vertailussa verrattiin A4 EcoTank -valikoiman keskiarvoa Länsi-Euroopan 10 myydyimmän mallin keskiarvoon tammikuusta 2017 joulukuuhun 2017 GfK:n seuraamana. Tulostuskustannukset on laskettu GfK:n samalla viitejaksolla Länsi-Euroopan markkinoilla seuraamien vakio- ja XL-patruunoiden osuuksien mukaan käyttäen keskimääräisiä myyntihintoja. Mustepatruunoiden riittoisuus on ilmoitettu valmistajien sivustoilla.

2 Sivukohtainen kustannus on laskettu mustepullon suositushinnasta jakamalla se ilmoitetulla kapasiteetilla.

3 ET-3700:n, ET-3750 ja ET-4750:n mukana toimitettava muste riittää 14 000 sivun tulostukseen. Tarkista muiden mallien mukana toimitettavien musteiden tiedot. Ilmoitetut kapasiteetit ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC 24712 -standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Musta: 14 000 / väri: 11 200 sivun kapasiteetti kahdella tämän tulostimen mukana tulevalla mustepullosarjalla. Musta: 7 500 / väri: 6 000 sivun kapasiteetti erikseen myytävillä 102-mustepulloilla. Ilmoitetut kapasiteetit EIVÄT perustu ISO/IEC24711-standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusten toistumistiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan.

4 Markkinoiden keskiarvo on yleinen keskiarvo, joka on saatu TCO-laskimessa käytetyistä 20 vertailumallista. Kaikki valmistus- ja suoritustiedot kerättiin saatavilla olleista julkisista tiedoista, kuten valmistajien omista esitteistä ja verkkosivustoista.